Resmen Haberleri

Resmen Haberleri

İşte iPhone 16 fiyatları ve tüm özellikleri

iPhone 16 modelleri, Apple'ın düzenlediği etkinlikte resmen görücüye çıktı. iPhone 16 serisinin öne çıkan özelliklerini ve satış fiyatlarını sizler için derledik.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıklıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'te yemin ederek resmen göreve başlamıştı.

Tapuda yeni dönem resmen başladı!

Konutta fiyat ve rayiç bedel farkına müdahale geliyor. Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, Hazine Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan bu çalışmanın problemlerin önüne geçeceğini söylüyor.

Akpunar resmen Elazığ Karakoçan'da

HD Elazığ Karakoçan FK, prensip anlaşmasına vardığı ve Elazığ'a davet ettiği Teknik Direktör Metin Akpunar'la resmi sözleşme imzaladı.

Elazığspor'da Cafer Aydın dönemi resmen başladı

Elazığspor, prensip anlaşmasına vardığı ve son görüşmeler için Elazığ'a davet ettiği teknik direktör Cafer Aydın'la sözleşme imzaladı.

Prof. Dr. Erol Keleş görevi devraldı

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi olarak atanan Prof. Dr. Erol Keleş, bugün düzenlenen devir teslim töreni ile resmen görevine başladı.

PlayStation 5'in fiyatı belli oldu

Dünyanın en çok tercih edilen oyun konsolundan biri PlayStation 5’in fiyatı ve çıkış tarihi üreticisi Sony tarafından resmen duyuruldu. Konsolun disk takılabilen normal sürümünün fiyatı 499 dolar, disk girişi olmayan sürümünün fiyatı ise 399 dolar olarak açıklandı. PS5’in ülkemizde, değişen hafıza kapasitesine göre en az 5 bin 500 TL-7 bin TL arası fiyatta satışa sunulması bekleniyor.

Japonya'da Abe'nin sağ kolu adaylığını açıkladı

Japonya’da Başbakan Shinzo Abe'nin sağlık sorunları gerekçesiyle istifa etme kararı almasının ardından gözler LDP'deki liderlik yarışına çevrilirken, yarışın favorisi olarak gösterilen Abe'nin sağ kolu Baş Kabine Sekreteri Yoshihide Suga adaylığını resmen açıkladı.

Donald Trump, resmen başkan adayı oldu

ABD Başkanı Donald Trump, Cumhuriyetçi Parti’nin Büyük Kongresinin dördüncü ve son gününde Beyaz Saray’dan kongreye hitaben canlı olarak yaptığı konuşmasında, 'Minnettarlık ve sınırsız şükran dolu bir yürekle, bu Birleşik Devletler başkan adaylığını gururla kabul ediyorum' ifadelerini kullandı.

Elazığspor resmen ligden çekildi

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremin ardından ligden çekilme talebinde bulunan Elazığspor'un bu talebi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kabul edildiği bildirildi.

Elazığspor Küme Düştü

Elazığspor, bugün oynanan Giresunspor-Adana Demirspor Maçı’nın sonucuna göre resmen küme düştü.