Restoran Haberleri

Restoran Haberleri

1 Ocak'tan itibaren 5 yeni uygulama hayata geçiyor 

Yeni yılla birlikte konut kiralamalarına 'Airbnb' düzenlemesinden restoran ve kafelerde fiyat listelerinin giriş kapılarında ya da masalarda görünür şekilde olmasına kadar bir dizi yenilik hayata geçecek.

MÜSİAD üyeleri piknikte bir araya geldi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ şubesi, aileler ile piknik buluşması ve ilin güzelliklerini tanıtma etkinliği düzenlendi. Sivrice İlçesinde İl Özel İdaresi tarafından işletilen “Akpınar Cafe & Restoran”da MÜSİAD üyeleri ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Elazığ'da baca yangını korkuttu

Elazığ'da bir restoranın bacasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.

Elazığ'daki cinayetin görüntüleri ortaya çıktı

Elazığ'da iddiaya göre, hesap yüzünden garsonlarla tartışan şahıs, arkadaşlarıyla beraber silahlanıp geri geldiği restoranda yanlışlıkla arkadaşını vurarak öldürdü. Adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden biri tutuklanırken, o anların görüntüleri ortaya çıktı.

Yanlışlıkla arkadaşını öldüren zanlı ve 2 garson adliyeye sevk edildi

Elazığ'da iddiaya göre, hesap yüzünden garsonlarla tartışan şahıs, arkadaşlarıyla beraber silahlanıp geri geldiği restoranda yanlışlıkla arkadaşını vurarak öldürdü. Zanlı ve 2 garson, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Garsonlarla tartıştı, silahlanıp mekana geri geldi, yanlışlıkla arkadaşını öldürdü

Elazığ'da iddiaya göre hesap yüzünden garsonlarla tartışan şahıs, arkadaşlarıyla beraber silahlanıp geri geldiği restoranda yanlışlıkla arkadaşını vurarak öldürdü.

İçkili eğlenceye jandarma baskını

Elazığ'da Koronavirüs (Covid-19) tedbirlerini ihlal ederek restoranın camlarını kalın perdelerle kapatıp, içkili eğlence yapanlar jandarma baskını ile yakalandı. Restoranda yakalanan 21 kişiye 93 bin 700 TL ceza kesildi.

Adana'da restoranda tartışma kanlı bitti: 1 yaralı

Adana'da iki kişi restoranda yemek yediği sırada bir kişiyle tartıştı. Tartışma sonrası restorandan ayrılan 2 kişi kısa süre sonra olay yerine geri dönerek tartıştıkları şahsı pompalı tüfekle yaraladı. Olayı gerçekleştiren şüphelilerden birisi yakalandı.

New York'ta kapalı mekanlarda sınırlı şekilde yemek yenilmesine izin verildi

New York Valisi Andrew Cuomo, eyalette kapasitenin yüzde 25 ile sınırlı olması koşuluyla, 30 Eylül tarihinden itibaren binlerce restoranda kapalı alanlarda yemek yenilmesine müsaade edileceğini söyledi.

Esnaflar Kepenk Açmanın Mutluluğunu Yaşadı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 2,5 aydır kapalı olan lokantalar, restoranlar, kıraathaneler  ve kafeteryalar normalleşme süreci kapsamında yeniden hizmet vermeye başladı. Esnaflar kepenk açmanın mutluluğunu yaşadı. 

Bir günlük gelirini depremzedelere bağışladı

İstanbul'da bulunan bir restoran bir günlük gelirini Elazığ'daki depremzedelere bağışladı.

Depremin yaşandığı Elazığ'a destekler devam ediyor

Elazığ'da 6.8 şiddetinde meydana gelen depremin ardından başlatılan yardım kampanyası sürerken, Günaydın Et ve Restorantlar grubununda 800 bin TL'lik destek verdiği bildirildi.

420 metrelik mağaradan lokanta, gelen donuyor

Elazığ'ın Keban ilçesinde, yaklaşık 70 yıl önce maden çıkartılmak için 420 metre uzunluğunda açılan tünel, bir girişimci tarafından revize edilerek restorana çevrildi. Yaz günü restorana gelip mağaraya giren vatandaşlar üşüyüp dışarı çıkıyor.