Rifat Hisarcıklıoğlu Haberleri

Rifat Hisarcıklıoğlu Haberleri

Başkan Alan, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile görüştü

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Ankara temasları kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Mehmet Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi.

TOBB Türkiye 100 Ödül töreni gerçekleştirildi

Elazığ Ticaret ve sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, 8'incisi düzenlenen "TOBB Türkiye 100 Ödül Töreni" programı çerçevesinde, Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi ödül törenine katıldı.

ETSO Heyeti, Başkan Hisarcıklıoğlu ile görüştü 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ve oda heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi. Başkan Alan, Elazığ yatırımcılarının projelerini ve sorunlarını Başkan Hisarcıklıoğlu ile paylaştı. 

Dumandağ, üyelerin sorun ve taleplerini paylaştı 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge istişare toplantısına katılarak talep ve sorunları paylaştı. 

Arslan'dan Hisarcıklıoğlu'na Kutlama

Geçtiğimiz dönem Elazığ TSO Başkanlığını başarı ile sürdüren ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin Yurt dışı organizasyonlarında çeşitli görevler alan Asilhan Arslan'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda TOBB Genel Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu tebrik ederek, 'Sayın Genel Başkanımızı, Türk iş dünyası için son derece önemli olan yeni görevi nedeniyle tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

Başkan Dumandağ, TOGG’da 112. sırada

TOBB 79. genel kurulunda TOGG talep eden oda ve borsalar arasında yapılan kura çekim töreninde Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ 112 nolu sırayı çekerek, TOGG’u Elazığ’a kazandırdı.

Başkan Alan, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti 

Ankara’da temaslarını sürdüren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve GTİ Başkanı Arif Parmaksız'ı ziyaret etti. 

Başkan Alan: Elazığ’ın Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edilmesi gerekmektedir 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Kahramanmaraş depreminin ardından Elazığ’ın da genel hayata etkili afet bölgesi ilan edilmesi ile ilgili TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na bilgi verdiklerini açıkladı. 

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: '29 Ekim'de TOGG fabrikasını açıyoruz'

Türkiye Odalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu, 'Türk insanının 120 yıllık hayali 60 yıl önce yarım kalan bir rüyamız vardı. Türkiye'nin otomobili bu görevi üstlendikten sonra Allah nasip ederse 29 Ekim'de TOGG fabrikasını açıyoruz' dedi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Elazığ'da

Türkiye Odalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet bir dizi ziyaret ve açılışa katılmak üzere Elazığ'a geldi.

ETSO Başkanı Arslan TOGG'u inceledi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Asilhan Arslan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte yerli üretim olan TOGG'un Gemlik üretim tesislerinde incelemelerde bulundu.

Kamu taahhüt sektörünün sorunları Türkiye gündemine taşındı

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan'ın hafta içerisinde TOBB ve Elazığ Valiliğine sunduğu kamu taahhüt sektörü sorunları ve çözüm önerileri raporu, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye takdim edildi. Başkan Hisarcıklığlu sosyal medya paylaşımı ile konuyu kamuoyu ile paylaştı.

İş dünyasının sorunları gündeme taşındı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı Asilhan Arslan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun iş dünyası temsilcilerinin Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile yaptığı toplantıda enerji maliyetlerindeki artış, medikal firmalarının ödemeleri, kamuya iş yapan firmaların durumu, fiyat farkı kararnamesi, KDV alacakları, piyasadaki dalgalanmanın etkileri gibi konularda iş dünyasının taleplerinin aktardığını söyledi.

Başkan Arslan: Elazığ'a güzel bir kazanım sağlayacağız

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB heyeti ile Kırgızistan'a giderek Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov başta olmak üzere bir dizi üst düzey ziyaretler gerçekleştiren Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslanda Kırgızistan ziyaretiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Eximbank İstişare Toplantısı Yapıldı

Eximbank desteklerine yönelik İstişare Toplantısı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Eximbank Genel Müdürü Ali Güney ile aralarında Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan’ın da bulunduğu Oda ve Borsa Başkanlarının katılımı ile video konferans aracılığıyla yapıldı.​

Sektörün Sorunları Bakan Selçuk’a İletildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Eğitim Sektörü Meclisi Toplantısı M.Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanlığında webinar üzerinden gerçekleştirildi.

Eximbank Uygulama ve Süreçleri İstişare Toplantısı Yapıldı

Eximbank Uygulama ve Süreçlerine Yönelik İstişare Toplantısı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, Eximbank Genel Müdürü Ali Güney ve Eximbank bürokratları ile aralarında Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan’ın da bulunduğu Oda ve Borsa Başkanlarının katılımı ile  video konferans aracılığıyla yapıldı. Toplantıda iş dünyasının Eximbank’tan beklentileri dile getirildi.

Covid-19 Sonrası OSB’lerde Yol Haritası İstişare Toplantısı

OSBÜK ve TOBB tarafından Türkiye’deki OSB başkanları ve yöneticileri ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla Covid-19 Sonrası Sanayide ve OSB’lerde Yol Haritası Tasarımı istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyesi ve OSBÜK Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyesi Zülfü Altıntaş da katıldı.

TOBB Ulaştırma Sektör Toplantısı Yapıldı

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Yüce’nin de Sektör Meclis Üyesi olarak yer aldığı toplantıya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Sektör Meclis Üyeleri katıldı.

Arslan, Elazığ İş Dünyasının Sıkıntılarını Dile Getirildi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan,  Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile video konferans üzerinden bir araya geldi.

Sivil Toplum Kuruluşlarından Ortak Açıklama

TOBB öncülüğünde Türkiye'nin önde gelen meslek örgütü, sendika konfederasyonları ve sivil toplum örgütleri, Kovid-19 karşı yürütülen mücadele sürecine ilişkin ortak açıklama yaptılar.​

Arslan'dan Bankalara Çağrı!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arlan TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun bankalara yönelik faiz indirimi yapılması yönündeki çağrısını desteklediğini açıkladı…

Güçlü Bir Ulusal Ekonomi İçin Fikri Mülkiyetin Rolü Zirvesi

Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi tarafından organize edilen, “Güçlü Bir Ulusal Ekonomi İçin Fikri Mülkiyetin Rolü Zirvesi” İstanbul’da yoğun katılımla gerçekleştirildi.