Rize Haberleri

Rize Haberleri

Futbol liglerindeki maçlar süresiz ertelendi!

Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçında Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın, maç sonu hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Mehmet Büyükekşi, tüm liglerin süresiz olarak ertelendiğini açıkladı.

Elazığ'da 'Anadoluyuz Biz Projesi' sürüyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ve Elazığ'da sürdürülen 'Anadoluyuz Biz Projesi' çerçevesinde 40 genç Rize'ye gitti.

Kadınlar Hentbol 1. Lig: Elazığ SYSK: 36 - Olimpik Pazar: 24

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi'nin 7. haftasında Elazığ SYSK, Rize ekibi Olimpik Pazar'ı 36-24 yendi.

Elazığ TSO ve Rize TSO arasında 'Kardeş Oda' protokolü imzalandı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Rize Ticaret ve Sanayi Odası arasında 'Kardeş Oda' protokolü imzalandı.

OSB Başkanı Öztürk: 'Deprem ve pandemiye rağmen yatırımlar devam etti'

Elazığ'da yaşanan deprem ve pandemiye rağmen yatırımların ve üretimlerin devam ettiğini, işletmelerin büyümeye çalıştığını belirten Elazığ Organize Sanayi Bölgesi (Elazığ OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, Krize rağmen hem devam eden yatırımlar, hem de yeni açılacak 7 bin 500 kişi önümüzdeki yılın sonuna kadar istihdam edilecek dedi.

EBK, Nuran Çoban'ı kadrosuna kattı

Elazığ Basketbol Spor Kulübü, Rize Belediyespor'dan guard Nuran Çoban'ı kadrosuna kattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İnşallah yarınlar bugünlerden daha güzel olacak”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tartışmaları kendi mecrasından çıkartıp ülkenin ve milletin kutlu yürüyüşünün önünde bir takoz haline getirmeye kalkanlara göz yumamayacaklarını belirterek 'Kendi ajandalarını kendi zihin dünyalarındaki hesaplaşmaları bizim üzerimizden görmeye kalkanları ise hiç kusura bakmasınlar asla izin vermeyeceğiz' dedi.

Elazığ TSO Başkanı Arslan'Sıkıntıların aşılmasına öncülük edip, gayret göstermeliyiz'

Türkiye'nin ekonomik krize doğru gitmesi için içeride ve dışarıda akıl almaz bir şekilde baskı altında tutulduğunu gördüklerini dile getiren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı Asilhan Arslan,İş dünyası temsilcileri olarak önceliklerinin bulundukları illerde ekonomi ve sanayiyi ayakta tutarak sorun, sıkıntıların aşılmasına öncülük edip, gayret göstermek olduğunu söyledi.

MS tedavi edilebilir bir hastalık

Nöroloji Uzmanı Dr. Pınar Gelener Arsal, MS’in santral sinir sistemi (beyin ve omurilik) beyaz ve gri cevherini çoklu lokalizasyonlarda etkileyen bulgularla karakterize, olasılıkla bağışıklık sistemi üzerinde etkileri olan kronik bir hastalık olduğunu, genellikle 20-40 yaşları arasında başlasa da hastalığın farklı yaş gruplarında da görülebildiğini söyledi.

Araçta sıkışanları çıkarmak için uzun süre uğraş verdiler

Rize'de bugün meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.