Ruh Sağlığı Haberleri

Ruh Sağlığı Haberleri

Elazığ Belediyesi’nden ruh sağlığı motivasyon şöleni

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde ruh sağlığı hizmeti alan hastalar, Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği “Ruh Sağlığı Motivasyon Şöleni” ile unutulmaz bir gün geçirdi.

Elazığ'da polis, üniversite öğrencilerini bilgilendirdi

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, üniversite öğrencilerine 'ruh sağlığının korunması ve psikolojik dayanıklılığının arttırılmasına' yönelik konularda bilgilendirdi.

Müşterilerin korkulu rüyası marketçi, hastaneye yatırıldı

Elazığ'da marketine gelen müşterileri bıçaklayan şahıs, ailesinin isteği üzerine Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne yatırılarak tedavi altına alındı.

Ruhunuz iyi olmadan sağlığınız da iyi olmaz

Uzm. Dr. Saliha Güler, 'Sağlık, sadece hastalık ve sakatlık halinin olmayışı değil, kişinin bedenen, ruhen ve sosyal yönden de tam bir iyilik halinde olması durumudur .Bu tanımda da açıkça belirtildiği üzere ruh sağlığı, sağlığın ayrılmaz bir parçasıdır' dedi.

Hastanede Maske Üretilmeye Başlandı

Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde tek kullanımlık maske üretimine başlandı.

Ceren'in katilinin 'Akıl Sağlığı Tam' çıktı

Ordu'da 20 yaşındaki Üniversitesi öğrencisi Ceren Özdemir'i takip edip öldüren katil Özgür Arduç'a bugün getirildiği Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde Akıl Sağlığı Tam raporu verildiği öğrenildi.

Ceren'in katili 'Akıl Sağlığı' tespiti için Elazığ'a getirildi

Ordu'da 20 yaşındaki Üniversitesi öğrencisi Ceren Özdemir'i takip edip öldüren katil Özgür Arduç, akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespit edilmesi için Van'dan Elazığ'a getirildi.

Sağlık Müdürü Polat, hastalarla masa tenisi oynayıp sohbet etti

​​​​​​​Elazığ İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Cahit Polat, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret ederek hastalarla masa tenisi oynayıp sohbet etti.

Elazığ'da 'Çocuk Ruh Sağlığı' semineri

Elazığ'da öğretmelere yönelik Çocuk Ruh Sağlığı semineri verildi.

Sınav kaygısına nefes egzersizi

Sınav öncesi ailelerin yaklaşımına dikkat çeken ve öğrencilere tavsiye veren Ruh Sağlığı Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Hakan Balıbey, sınav kaygısı yaşayan kişilerde nefes egzersizlerinin faydalı olabildiğini aktardı.

Elazığ’da Gençlere Ruh Sağlığı ve Psikolojik Dayanıklılık Semineri verildi

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğünce çeşitli okullarda öğrenim gören 12 yaş üstü öğrencilere yönelik Ruh Sağlığı ve Psikolojik Dayanıklılık Semineri düzenlendi.