Saat Haberleri

Saat Haberleri

Havabulut: Esnaflarımız ekonomik sorunları aşamıyor

Esnafların yaşadığı ekonomik sıkıntılar üzerine konuşan Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Odası Başkanı Mehmet Havabulut, “Elazığ halkı yerel halka destek olmalı” dedi.

İl Halk Kütüphanesi’nin kapanış saati uzatıldı

İl Halk Kütüphanesi’nin kapanış saati 23.00’e kadar uzatıldı. Karar 16 Eylül tarihinden itibaren geçerli olacak.

Elazığ Belediyesi Gönüllü Halk Korosu’ndan THM konseri

Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Gönüllü Halk Korosu, 13 Eylül Cuma günü saat 19.30’da düzenlenecek olan konser ile Türk Halk Müziği'nin sevilen eserlerini icra edecek. Konser, ücretsiz olacak.

Harput’a yaz aylarında yoğun ilgi

Tarihi Harput bölgesi, hafta sonu hem tarih meraklılarını hem de doğaseverleri ağırladı. Vatandaşlar, Harput’taki müzeleri ziyaret ederek bölgenin zengin tarihine tanıklık etti, ardından piknik alanlarında keyifli saatler geçirdi.

Elazığ Belediyesi’nden planlı su kesintisi duyurusu

Elazığ Belediyesi tarafından yoğun tempoda sürdürülen altyapı yenileme çalışmaları kapsamında, 7 Ağustos Çarşamba günü 08.00-17.00 saatleri arasında Cumhuriyet Mahallesi’nde planlı su kesintisi yaşanacak.

Elazığ Belediyesi, Harput’ta Kürsübaşı programı düzenleyecek

Elazığ Belediye Musiki Toplulukları bünyesinde faaliyet gösteren Kürsübaşı Ekibi, bu akşam saat 19.00’da Hoca Hasan Hamam Müzesi önünde en güzel eserlerini Elazığlılar için seslendirecek.

Arslanlı A.Ş. İhracat Sorumlusu M.Sinan Duymuş, Iraklı Bakan Aydın Maruf ile Görüştü

İnşaat, madencilik, sanayi ve imalat sektorlerinde Elazığ ve ülke ihracatına önemli katkılarda bulunan Arslanlı A.Ş. yurt içinde olduğu gibi yurt dışı pazarında da Türkiye’nin kabul gören ve yapı sektöründe tercih edilen bir marka olarak öne çıkıyor.

Emekliler, kritik zirveden çıkacak kararları bekliyor

En düşük emekli aylığının artırılması kapsamında yapılacak çalışma için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ve AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler, bugün Beştepe'de saat 15.30'da bir araya gelecek.

Okyar, Yılın Genç Teknoloji Şampiyonu ödülüne layık görüldü

İklim Okyar, 2024 Orta Doğu Digital İnşaat Ödülleri töreninde “Yılın Genç Teknoloji Şampiyonu” ödülüne layık görüldü.

Elazığ Belediyesi’nden su kesintisi duyurusu!

Elazığ Belediyesi 27 Haziran Perşembe günü 08:00 ile 17:00 saatleri arasında Ulukent ve Kırklar Mahallerinin bir bölümünde planlı su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Elazığ’da Bayram Namazı saat kaçta kılınacak

Diyanet İşleri 2024 Kurban Bayramı namaz saatlerini il il duyurdu. Elazığ’da bayram namazı saat 05.32’de idrak edilecek.

Elazığ Belediyesi daimi işçi alımı, noter huzurunda gerçekleşecek

Elazığ Belediyesi’nin daimi olarak istihdam edeceği toplam 35 erkek işçi, 13 Haziran Perşembe günü (Yarın) saat 09.30’da noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi sonucunda belli olacak.

Erdoğan-Özel görüşmesi bugün olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesi bugün saat 16.00’da CHP Genel Merkezi'nde olacak.

Keleş: Yüzer GES Projesi ile yıllık 1 milyon 806 bin kilovatsaat enerji elde edilecek

TBMM’de söz alan AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Keban Baraj Gölü üzerinde kurulan Yüzer GES Projesi’nin önemine değinerek haziran ayında başlanacak elektrik üretimi ile yılda 1 milyon 806 bin kilovatsaat enerji elde edilmesi hedeflendiğini söyledi.

Ayaz: Tasarruf tedbirleri kamu müteahhitlerini zora sokacak

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Miraç Ayaz, Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi'ni değerlendirdi.

Havabulut: Esnafa yüklenen faiz kararından dönülmeli

Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, yeni kredi faiz oranlarının ardından değerlendirmelerde bulundu.

En büyük TOKİ ihalesini hangi firma aldı?

2024 yılının Elazığ’da yapılan en büyük TOKİ ihalesini Çetin İnşaat aldı. 809 adet deprem konutunun yapımını üstlenen Çetin İnşaatın kısa süre içerisinde konut inşaatına başlaması bekleniyor.

Elazığ Polis Okulunun hizmete gireceği tarih belli oldu

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş inşaat çalışması devam eden Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, polis okulunun 2025 yılının ilk yarısında hizmete başlayacağını söyledi.

MHRS'de onaylı randevu dönemi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Ertesi gün randevusu olan her hastamız akşam saat 8'e kadar randevusuna onay verecek veya gelemeyeceğini bildirecek. Bu sisteme onaylı randevu sistemi, MHRS'de başlatılan bu yeni döneme de onaylı randevu dönemi diyoruz." dedi.

Avcıl, Yeniden İMKON yönetim kuruluna seçildi

İMKON 5. Genel Kurulu gerçekleşti. Genel Kurulda Elazığ İnşaat Müteahhitleri Kurucu Başkanı Osman Avcıl yeniden İMKON Yönetim Kurulu'na seçildi.

Başkan Havabulut’tan evlenecek çiftlere düğün hediyesi

Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, yeni bir uygulamayı hayata geçirerek yeni evlenen çiftlere yapacakları Fotoğraf çekimlerinde indirim çeki vereceklerini duyurdu.

Filistin için 24 saat nöbet!

Anadolu Yayıncılar Federasyonu İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Gazetecileri anmak ve saldırılara tepki göstermek için İstanbul'da aralıksız 24 saat sürecek canlı yayın başlattı.

Başkan Burhan: Filistinli gazeteciler için ayaktayız

Anadolu Yayıncılar Federasyonu, İsrail tarafından Gazze’de öldürülen gazeteciler için İstanbul Sultan Ahmet Meydanı’nda gazetecilerin katılımı ile 24 saat canlı yayın yapacak

Elazığ’da bayram namazı saat kaçta kılınacak?

Ramazan Ayı, bugün tutulan son oruçla sona erdi.

Elazığ Barosu, Avukatlar Günü’nde iftarda buluştu 

Elazığ Barosu 5 Nisan Avukatlar Günü’nde meslektaşlarıyla düzenlediği iftar programında bir araya geldi. İftar programında konuşan Elazığ Baro Başkanı Av. Melih Efe alınan karar ile baronun hizmet binasının yarım kalan inşaatının tamamlanacağını açıkladı. 

Elazığ’ın yeni dönem muhtarları belli oldu

Elazığ’da 2024 yerel seçimler için oy kullanımı saat 16.00 itibariyle sona ererek oylar sayılmaya başlandı. Oy sayımıyla birlikte Elazığ’ın yeni dönem muhtarları da belli oldu.

Nüfus Müdürlükleri 30-31 Mart’ta açık tutulacak

Elazığ Valiliği, Yerel seçimler dolayısıyla 30 ve 31 Mart’ta Merkez ilçe Nüfus Müdürlüklerinin 07.00 - 16.00 saatleri arasında açık tutulacağını duyurdu.

Milletvekili Erol, mağdur hak sahiplerini yalnız bırakmadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, hak sahipliği ek başvuru süresinin son saatlerinde vatandaşların yoğunluk oluşturduğu Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezine gece saatlerinde giderek hem sürenin uzamasını sağladı hem de vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyerek Meclis gündemine taşıma sözü verdi.

Polat, Palu-Kovancılar Hastanesinde incelemelerde bulundu

Elazığ İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, Palu-Kovancılar devlet hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

YENİDEN REFAH’A MİTİNG ENGELİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın katılımıyla planlanan miting, 22 Mart 2024 Cuma günü saat 15.30'da yapılacaktı ancak engellendi. Daha önce 06.03.2024 tarihinde AK Parti'ye tahsis edilen Cumhuriyet Meydanı Valilik önündeki alanın Yeniden Refah Partisi tarafından talep edilmesi üzerine, miting alanı olmadığı gerekçesiyle talep reddedildi. Bunun üzerine konuya ilişkin olarak Yeniden Refah Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Av. Erhun Karakuş tarafından basın açıklaması yapıldı.