Sabun Haberleri

Sabun Haberleri

ELBAK ekibine, sertifikaları verildi

Olası afet durumlarında Elazığ Belediyesi adına sahaya çıkarak vatandaşların yardımına koşabilme hedefi ile Elazığ Belediyesi bünyesinde gönüllü belediye personelleri tarafından kurulan 38 kişilik Elazığ Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (ELBAK); teorik, tatbikat ve uygulamalı saha eğitimlerinin ardından sertifikalarını aldı.

Sabuncu, Elazığ Belediye Başkan Yardımcılığı’na atandı

31 Mart Mahalli İdareler seçiminde güven tazeleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediye Başkan Yardımcılığında da değişiklik yaparak İrfan Ergüven’in yerine Mehmet Sabuncu’yu getirdi.

Üniversiteden mezun oldu, kendi işini kurdu

Elazığ'da yaşayan Tülin Arslan, çeşitli yağ ve bitki türlerinden sabun ve krem üretimi yaparak hem bütçesine katkı sağlıyor hem de kendini bu alanda geliştiriyor.

Meslek dededen toruna geçti, sabunlar online ticaretle ülke pazarına girdi

Elazığ'da 27 yaşındaki Çağrı Selim Akpınar, dedesinin 'sabun üretimi ve satışı üzerine' 80 yıl önce Elazığ'ın en dar sokaklarından birinin üzerinde açtığı 20 metre kare dükkanı işleten babasından devralarak online satışlarla Türkiye pazarına girdi.

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabuncu görevden alındı

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekteri Mehmet Sabuncu görevden alınırken, yerine Vali Yardımcısı Mustafa Gül atandı.

Şanlıurfa’da eşek sütünden sabuna büyük ilgi

Şanlıurfa'da eşek sütünden yapılan sabun cilt sorunu yaşayan vatandaşların ilgi odağı oluyor.

İl Özel İdaresinden Yeni Jeotermal Kaynak Çalışmaları

Elazığ İl Özel İdaresi, Elazığ’ın jeotermal zenginliğini ortaya koymak ve termal turizmine zemin oluşturmak amacıyla etüt ve planlama çalışmalarını sürdürüyor.