Sağlık Durumu Haberleri

Sağlık Durumu Haberleri

Milletvekili Keleş, yaralı Mehmetçiğimizi ziyaret etti 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Hemşehrimiz Ömer Akçakoca’yı ziyaret etti. Ankara GATA Hastanesi’nde tedavi gören yaralı Mehmetçiğimiz Ömer Akçakoca ile bir araya gelen milletvekili keleş, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. 

Özay: Sağlık hizmetleri gurur verici

Sağlık problemleri sebebiyle Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde tedavi gören Maden İl Genel Meclis Üyesi Suphi Özay, sağlık hizmetleri ve kendisinin sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. 

Dalmış Beauty'den badem göz estetiği önerisi

Dalmış Beauty yetkilisi ünlü stilist Mehmet Sait Dalmış, çekik göz ameliyatı olarak da bilinen badem göz estetiğinin sağlık durumu iyi olan ve anesteziye karşı alerjik etki göstermeyen vatandaşlara uygulanabileceğini söyledi.

Kış günü doğan kuzulara soba kenarında bakılıyor, bebek gibi özen gösteriliyor

Elazığ'da kış mevsiminde dünyaya gelen kuzular, ilk gün evde soba kenarında sıcak ortamda tutulduktan sonra sağlık durumuna göre annelerinin yanına bırakılıyor. Soba kenarında ısınan kuzuları ise çocuklar bir an olsun yalnız bırakmayarak onlarla vakit geçiriyor.

Başkan Şerifoğulları, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, sağlık durumunun iyi olduğunu, en yakın zamanda görevinin başında olacağını duyurdu. 

Fransa Başbakanı Castex: Kontrolü zor olacak bir salgın riski altında kalacağız

Fransa Başbakanı Jean Castex yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınına yönelik yaptığı açıklamada, 'Eğer toplu şekilde harekete geçmezsek daha sonra kontrolü zor olacak bir salgın riski altında kalacağız. İki haftadır sağlık durumunun ilerlemesi yanlış yönde' dedi.