Sağlık Sen Haberleri

Sağlık Sen Haberleri

Sağlık Sen’den Hemşire, Ebeler ve Anneler Günü programı

Sağlık Sen Elazığ Şubesi Hemşire, Ebeler Ve Anneler Günü dolayısıyla kahvaltı programı düzenledi.

Başkan Kılıç: Gazze’de soykırım yapılıyor 

Sağlık-Sen, 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlediği basın açıklaması ile İsrail’in Filistin’e saldırılarını kınadı. Elazığ’da seslerin yükseldiği nokta fethi sekin şehir hastanesi önü oldu. 

Gök: En düşük memur maaşı 33 bin 788 TL’ye çıkarılmalı 

En düşük memur maaşını 22 bin TL ye çıkaracak kanun teklifini değerlendiren Genç Sağlık Sen Elazığ Şube Başkanı Timur Gök, “memura verilecek olan 22 bin TL kabul edilebilir değildir” dedi. 

Başkan Gök: Elazığ’ın 5 ilçesi de dahil edilsin 

Genç Sağlık Sendikası Elazığ İl Başkanı Timur Gök, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından alınan deprem bölgesindeki kamu personellerine tazminat hakkının Elazığ’ın 5 ilçesinde de uygulanmasını istediklerini söyledi. 

Genç Sağlık Sen Elazığ Şube Başkanlığına Timur Gök getirildi 

Genç Sağlık Sen Elazığ Şube Başkanlığına Timur Gök getirildi. 

Sağlık Sen Üniversite Şubesi gazetecilerle bir araya geldi

Elazığ Sağlık Sen Üniversite Şube Başkanlığı gazetecilerle bir araya gelerek sağlık çalışanlarının sorun ve talepleri değerlendirildi.

Türk Sağlık Sen Üyelerinden iş bırakma eylemi

Elazığ'da Türk Sağlık Sen üyeleri, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde iş bırakma eylemi düzenledi.

Sağlık Sen, Konvoy Yaparak Taleplerini Gündeme Getirdi

Sağlık Sen Elazığ Şubesi, araç konvoyu yaparak sağlık çalışanlarının sorularına ve taleplerine dikkat çekti.  

Kılıç, sağlık çalışanlarının taleplerini gündeme getirdi

Sağlık Sen Elazığ Şube Başkanı Selçuk Kılıç, sağlık çalışanlarının sadece Covid-19 Pandemisi ile değil, aynı zamanda çözüme muhtaç bir çok sorunla da mücadele etmek zorunda kaldığını söyledi. 

Kılıç: Döner Sermaye Sistemine Son Verilmeli

Sağlık Sen Elazığ Şube Başkanı Selçuk Kılıç, sağlık çalışanlarının temel sorunlarından biri olan döner sermaye sistemine biran önce son verilmesi gerektiğini söyledi.

Karataş; Mesleki Sorumluluk Sigortası Kurumlarca Yapılmalı

Kamu  Sağlık-Sen Genel  Başkanı Ümit Karataş, doktorların zorunlu olarak yaptırdıkları Mesleki Sorumluluk Sigortasının, başta hemşireler ve ebeler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına görev yaptıkları kurumlarca ücretsiz olarak yapılması gerektiğini söyledi.

Karataş'tan Yöneticilere Çağrı

Sağlık Sen Elazığ Şube Başkanı Mehmet Karataş, koronavirüsle mücadelede fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarının koruyucu ekipmanlarının bir an önce tedarik edilmesi gerektiğini söyledi.

Durmuş,'Edinilen tecrübeler bugün buralarda çok sayıda vatandaşımızın ölmesinin önüne geçmiştir'

Elazığ'daki deprem nedeniyle kente gelip destek verenlerden Memur Sen Genel Başkanı Yardımcısı ve Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş,Marmara depreminde edinilen tecrübeler bugün buralarda çok sayıda vatandaşımızın ölmesinin önüne geçmiştirdedi.