Sahada Haberleri

Sahada Haberleri

Çekya karşısında Arda Güler sahada olacak mı?

Portekiz maçında yedek kalan Arda Güler, Çekya maçında sahada olacak. Bireysel antrenmanlarını tamamlayan yıldız oyuncu, takımla çalışmalara başladı.

Başkan Şerifoğulları, sahada incelemelerde bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir kimliğine değer kazandıran Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı ve Doğukent Spor Köyü’nde incelemelerde bulundu.

Nisan’da elektrik ve doğalgaza zam yapılacak mı?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacağını açıkladı.

Soğuk havada sıcak karşılama

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam eden MHP Elazığ Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Murat Aygen ve yine seçim çalışmalarını sahada yürüten CHP Elazığ Belediye Başkan adayı Av. Coşkun Çağlar Duran bugün sahada karşılaştılar.

Başkan Adayı Av. Duran’ın Sahadaki Karşılığı: Samimiyet

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, seçim çalışmalarını esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle sürdürdü.

Taşkın: Her zaman her koşulda sahada yanlarındayız 

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın, 2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla ilgili açıklama yaptı. 

AK Parti Milletvekilleri 2. tur seçimleri için sahada 

28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı esnaf ve vatandaşlarla buluşarak destek istedi. 

Yanılmaz: Birlik ve beraberlik içerisinde 14 Mayıs zaferimize hazırlanıyoruz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, ilçe, belde, mahalle ve köylerde AK Parti’ye büyük bir teveccüh olduğunu belirterek; “AK Kadrolarımızla birlikte sahada güzel, anlamlı ve yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde 14 Mayıs zaferimize hazırlanıyoruz.” dedi.

Nazırlı: Sahadaki coşku ve heyecanın sandığa yansıyacağından şüphemiz yok

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı seçim çalışmaları kapsamında Gazi Caddesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Milletvekili Aday Adayı Salih Satıcı sahada!

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Salih Satıcı, seçim çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor.

Depremzede Ceylin’in doğum günü kutlandı 

Elazığ Belediyesi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilde şiddetli bir şekilde etkisini gösteren 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem afetinin ardından sahada çalışmalarını sürdürürken Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezi tarafından kurulan psikososyal destek çadırında ise depremin oluşturduğu tahribatı silmeye devam ediyor. 

Telmih Dergisi deprem bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor 

Telmih kültür sanat edebiyat ve tarih dergisi, deprem bölgesinde faaliyetlerini sürdürüyor. Elazığ merkezde uluslararası yayın yapan Telmih kültür sanat edebiyat ve tarih dergisi Elazığ depreminde olduğu gibi asrın felaketinde de sahadaki yerini aldı. Telmih Dergisi ve Telmih Gönüllülük hareketi yöneticisi Talat Özer faaliyet planları hakkında bilgiler verdi. 

Fırat Üniversitesi tüm ekibiyle sahada 

Fırat Üniversitesi, 6 Şubat günü Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından yaptığı çalışmaları açıkladı. 

İl Başkanı Duran: Tüm örgütlerimizle sahada olacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ’da seçim hazırlıklarını ara verdirmeden sürdürüyor. CHP Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, bu kapsamda parti çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Elazığ'da tarım alanında ilk kez 'stratejik plan' hazırlandı

Elazığ'da tarım alanında ilk kez hazırlanan stratejik plan dahilinde 7 tane alan belirlediklerini belirten Tarım ve Orman İl Müdürü Ali Kılıç, 'Bu 7 stratejik alana bağlı olarak da 7 tane stratejik amaç belirledik. Bu amaçları gerçekleştirmek için de sahada bizzat personelimiz tarafından 66 tane farklı faaliyetin gerçekleştirilmesini planladık' dedi.

ES Elazığspor'da 2 sakat, 1 cezalı, 1 belirsiz

ES Elazığspor'un hafta sonu Nevşehir Belediyespor'la oynayacağı maç öncesi 2 futbolcusu sakatlığı, 1 futbolcusu ise kart cezası nedeniyle sahada olamayacak.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım: 'Tüm teşkilat mensuplarımız 2023 seçimleri öncesinde sahada aktif bir şekilde çalışıyor'

Tüm teşkilat mensuplarının 2023 seçimleri öncesinde sahada aktif bir şekilde çalıştığını belirten AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 'Her yere gitmeye çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın belirlediği hedef doğrultusunda ilk günkü azim ve kararlılıkla teşkilatımızla birlikte sahada olmaya devam edeceğiz' dedi.

Amatör ligde kavga: Maçın 55. dakikasında sahadan çekilme kararı aldılar

Elazığ 2. Amatör Küme Futbol Ligi'nde oynanan Akçakiraz Gençlikspor-Arıcak Trabzonspor maçında olaylar çıktı.

Elazığspor'dan etkili iç saha performansı

İkili averaj farkıyla lige tutunan Elazığspor, iç sahada elde ettiği sonuçlarla dikkat çekti.

Başkan Şerifoğulları'ndan kamuoyuna açıklama

Elazığ Belediye Başkanı olarak 24 Ocak depremin gerçekleştiği ilk andan itibaren depremin yaralarını sarmak için sahada yerimizi aldık.

Elazığ takımları evinde sahne alacak

Elazığ'ın profesyonel lig ekipleri HD Elazığ Karakoçan FK ve Elazığspor, haftasonu maçlarına iç sahada çıkacak.

Fırat Üniversitesi GSK hükmen galip

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup 14. haftasında oynanan ve misafir takımın sahadan çekilme kararı nedeniyle ertelenen D. Fırat Üniversitesi GSK-Karlıova Yıldırımspor maçı, Elazığ ekibi lehine 3-0 hükmen tescil edildi.

Sakatlanan kaleci, yedeği olmadığı için 65 dakika sahada kaldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup'un 14. haftasında oynanan Elazığ Yolspor-Bismil 21 Sportif Faaliyetler maçında sakatlanan Diyarbakır ekibinin kalecisi Mehmet Yahya Demirel (19) yedeği olmadığı için 65 dakika sahada olmak zorunda kaldı.

Kırmızı karta sinirlenip, takımı sahadan çektiler

Elazığ'da oynanan Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup maçı, konuk takımın 40. dakikada sahadan çekilme kararı nedeniyle tamamlanamadı.

CHP'li Erol: 'Maden'deki rezervler Türkiye'deki en büyük rezervlerdir'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Maden ilçesindeki Kısabekir bölgesi olarak adlandırılan sahada MTA'nın yaklaşık 1 yıldır yaptığı sondajlarda bulunan altın, bakır, kobalt, kurşun, çinko ve demir madenleri rezervinin Türkiye'deki en büyük rezervler olduğunu söyledi.

Elazığspor, halı sahada hazırlıklarını sürdürüyor

Şehir genelinde etkili olan yoğun kar yağışından dolayı Elazığspor, Artvin Hopaspor maçı hazırlıklarına şehirde faaliyet gösteren bir halı sahada devam ediyor.

Başkan Yıldırım: Her daim sahadayız

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yükünü hafifletmek için her daim sahada aktif olduklarını belirterek, 2023 seçimlerinden en iyi sonucu alabilmek için durmadan çalıştıklarını kaydetti. 

Aşı olmaktan korkan Güllü ninenin hemşire ile diyaloğu güldürdü

Elazığ'da kurulan 200 aşı uygulama noktasının yanı sıra 40 mobil gezici ekip, vatandaşları aşılamada sahada hummalı çalışmalarını sürdürüyor. Elazığ Cem Kültür Vakfı önüne kurulan aşı standına 9 aydır aşı olmaktan korkan 65 yaşındaki Güllü Yıldız ile hemşire arasında geçen diyalog güldürdü. Güllü nine aşı olduktan sonra hemşireye 'hiç acımadı, yoksa sen aşı yapmadın mı' demesi kendisi başta olmak üzere orada bulunan herkesi kahkahaya boğdu.

Elazığ'da kapsamlı Covid-19 denetimi

Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele de orta risk grubunda yer alan Elazığ'da 'Dinamik Denetim Modeli' kapsamında sahada ekipler denetim yapmaya başladı.

Elazığ'da 5.3 büyüklüğünde deprem

Elazığ'da 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremle ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şu ana kadar olumsuz bir durum yok. Tüm ekiplerimiz sahada taramalarına devam ediyor dedi.