Şahinkaya Haberleri

Şahinkaya Haberleri

Elazığ Belediyesi, 8 mahallede yol yapım çalışması gerçekleştiriyor

Elazığ Belediyesi, merkez mücavir alanlardaki ulaşımda konfor ve kaliteyi artırmak adına Alayaprak, Aşağıdemirtaş, Göllübağ, Harput, Hankendi, Sugözü, Şahinkaya ve Yemişlik Mahallelerinde toplam 15 bin metre uzunluğunda sathi kaplama yol yapım çalışması gerçekleştiriyor.

Milletvekili Erol, Şahinkaya Mahallesi sakinleri ile buluştu

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Şahinkaya Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Demirbağ, yetkililerden bilgi aldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, toplam 2 bin kişi kapasiteli olacak Şahinkaya Camii ve Yatılı Kız Kur'an Kursu inşa çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Elazığ Belediyesi, toplu iş yeri alanları oluşturuyor

Şehir genelinde dağınık halde hizmet sunan meslek gruplarını tek çatı altında toplamayı hedefleyen çalışma doğrultusunda İnşaat Malzemecileri Sitesi için Şahinkaya Mahallesi mevkiinde yer tespiti yapılarak dolgu-tesviye çalışmalarına başlandı.

Elazığ'da üstyapı çalışmaları devam ediyor

Elazığ Belediyesinin ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla Çaydaçıra-Şahinkaya mahalleleri arasında gerçekleştirdiği alternatif yol çalışmaları tamamlandı.

Çaydaçıra-Şahinkaya Mahallelerine Yeni Bağlantı Yolu

Elazığ Belediyesi şehir trafiğini rahatlatacak alternatif yol çalışmalarını sürdürüyor. Çaydaçıra Mahallesi-Şahinkaya Mahallesi bağlantısını sağlayacak 6 şeritli yol çalışması başlatıldı.

Referanduma giden o köy, mahalle olmanın mutluluğu yaşıyor

Elazığ'da mahalle olmak için daha önce referanduma giden ve büyük bir çoğunlukla evet oyu çıkan Şahinkaya Köyü, resmi olarak mahalle olmanın mutluluğunu yaşadı.Köyün mahalle olması ile kentte merkezine bağlı mahalle sayısı ise 39'a yükseldi.

Çatı Yangını Korkuttu

Elazığ'da bir evin çatısında yangın çıktı. Yangın İtfaiye ekiplerince söndürüldü.

Şahinkaya referanduma gitti

Elazığ merkeze bağlı Şahinkaya Köyü, mahalle olmak için referanduma gitti.