Şahıs Haberleri

Şahıs Haberleri

Narin cinayetinde ilk itiraf geldi!

Dün Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Narin Güran cinayetinde ilk itiraf geldi. Gözaltına alınan şahıslardan birinin Narin'in çuval içerisindeki cesedini amcadan aldığını ve dere yatağına götürdüğünü itiraf etti. İşte detaylar...

İYİ Parti’den ayrılanlarla ilgili açıklama 

İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığından, Partilerinden istifa ederek AK Parti’ye geçen isimlerle ilgili açıklama yaparak, “Grupta bulunan ve aynı zamanda yaklaşık iki sene önce il başkanlığı yapmış şahıs ve beraberindekiler, spekülatif yönetim tarzları sebebiyle genel merkezimizce görevden el çektirilmiştir” denildi.

Elazığ Valiliği son 6 aylık bilançoyu açıkladı

Elazığ Valiliği son 6 aylık emniyet ve jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde yakalanan ve tutuklanan şahısların sayısını açıkladı.

Elazığ'da silahlı saldırı: 1 yaralı

Elazığ'da sokakta oturduğu sırada pompalı tüfekle saldırıya uğrayan bir şahıs yaralandı.

Cama çıkıp kafasına silah dayayan şahıs 9 saatin sonunda ikna edilerek indirildi

Elazığ'da gece cama çıkıp kafasına silah dayayan şahıs, 9 saat süren çalışmalar sonucu ikna edilerek camdan indirildi.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele: 4 tutuklama

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde son bir haftada yapılan çalışmalarda, 4 şüphelinin tutuklandığı ve 17 şahıs hakkında da işlem yapıldığı bildirildi.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamaları: 144 şahıs yakalandı

Elazığ'da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında aranan veya meydana gelen asayiş olaylarının şüphelisi olduğu tespiti ile toplam 144 şahıs yakalandı.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamaları: 132 şahıs yakalandı

Elazığ'da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında aranan veya meydana gelen asayiş olaylarının şüphelisi olduğu tespiti ile toplam 132 şahıs yakalandı.

TEMAD'dan TTB Başkanı Fincancı'ya tepki

Elazığ Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Başkanı Özer Tapan, Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın, 'kimyasal silah' iddiasına tepki gösterdi. Tapan, 'Görüyoruz ki sadece insan sağlığına yönelik bilimsel çalışmaları olması gereken şahıs, sivil toplum örgütü maskesi arkasından karanlık güç odaklarının çirkin emellerine hizmet etmektedir' dedi.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamaları: 151 şahıs yakalandı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında 151 kişinin yakalandığı, bunlardan 21'inin sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandığı belirtildi.

Marketin önünden bir kasa ekmeğin çalındığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Elazığ'da bir şahıs, marketin önünde duran ekmek dolu kasayı çalarak kayıplara karıştı. O anlar, iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamalarında 149 şahıs yakalandı

Elazığ'da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında 149 şahıs yakalandı.

Yolda yürürken ayaklarına takılan cismi ne olduğunu araştırıyorlar

Elazığ'ın Harput Mahallesi'nde pikniğe giden iki kişinin ayağına, yürüdükleri sırada daha önce hiç görmedikleri ve üzerinde çeşitli işlemeler olan bir cisim takıldı. Şahıslar, yanlarına aldıkları 5 kilo 800 gramlık demir yığınını ilgili kurumlara teslim etmek istediklerini belirtti.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele sürüyor: 3 tutuklama

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde son bir haftada yapılan çalışmalarda, 3 şüpheli tutuklanırken 33 şahıs hakkında da işlem yapıldı.

Elazığ'da 330 şahsın ve 70 aracın GBT kontrolü ve denetimi yapıldı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gece yarısı gerçekleştirilen 'dar bölge' uygulamasında 330 şahıs ve 70 araç sorgulandı.

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele sürüyor

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde son bir haftada yapılan çalışmalarda, 1 şüpheli tutuklanırken 15 şahıs hakkında da işlem yapıldı.

Nedenini kimse anlayamadı, önüne gelen dükkanın camına tekme ve yumruk attı

Elazığ'da bir kişi, yolda ilerlerken önüne gelen dükkanın camına tekme ve yumruk attı. 5 farklı dükkanın camına zarar veren şahıs, tepkilere rağmen hiçbir şey olmamış gibi devam etti.

Davula ritim tutan şahıs, iki eline aldığı silahla havaya ateş açtı

Elazığ'da asker eğlencesinde bir şahıs, halay çekildiği sırada eline aldığı iki silahla davula ritim tutarak havaya ateş açtı.

Elazığ'da baraj gölünde kaybolan şahıs bulundu

Elazığ'da Keban Barajı'nda tekneyle birlikte suya gömülen şahıs arama çalışmalarının 5'inci gününde bulundu. Yeri tespit edilen şahsın çıkarılması için çalışmaları sürüyor.

Elazığ'da baraj gölünde kaybolan şahıs 4 gündür aranıyor

Elazığ'da Keban Barajı'nda tekneyle birlikte suya gömülen şahsı arama çalışmaları 4'üncü gününde su altında ve üzerinde sürüyor.

Elazığ'da 280 şahıs ve 65 araç sorgulandı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gece yarısı gerçekleştirilen dar bölge uygulamasında 280 şahıs ve 65 araç sorgulandı.

Elazığ'da tekneyle birlikte suda kaybolan şahıs 'ROW' ile aranıyor

Elazığ'da Keban Barajında tekneyle birlikte suya gömülen şahsı arama çalışmaları sürüyor. Derinliğin yer yer 70 metreyi bulmasından dolayı arama çalışmalarının bölgeye gönderilen su altı arama cihazı 'ROW' ile yapıldığı öğrenildi.

Elazığ'da gece denetimleri sürüyor

Elazığ'da emniyet ekipleri tarafından kent genelinde Dar Bölge Uygulaması sürüyor. Gece yapılan uygulamada, şüpheli şahıs ve araçlar tek sorgulanarak arandı.

Müşterilerin korkulu rüyası marketçi, hastaneye yatırıldı

Elazığ'da marketine gelen müşterileri bıçaklayan şahıs, ailesinin isteği üzerine Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne yatırılarak tedavi altına alındı.

Öldüğü 5 gün sonra fark edildi, özel tabut ile taşındı

Elazığ'da 69 yaşındaki şahıs yalnız yaşadığı evde ölü bulundu. Yaşlı adamın ölümü, gelen kokular üzerine komşularının polise haber vermesiyle ortaya çıktı. 300 kiloluk şahsın cansız bedeni, özel hazırlanan tabut ile morgdan çıkarıldı ve pikap ile mezarlığa taşındı.

Elazığ'da 187 şahıs ve 95 araç sorgulandı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gece yarısı gerçekleştirilen Dar Bölge Uygulamasında 187 şahıs ve 95 araç sorgulandı.

Elazığ'da gece yarısı 'Dar Bölge Uygulaması' yapıldı

Elazığ'da emniyet ekipleri tarafından kent genelinde Dar Bölge Uygulaması yapıldı. Gece yarısı yapılan uygulamada, şüpheli şahıs ve araçlar tek sorgulanarak arandı.

Elazığ'da bin 276 şahıs sorgulandı, 6 şüpheli yakalandı

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptığı denetim ve asayiş uygulamaları ile suçlulara göz açtırmıyor. Bu çerçevede son yapılan asayiş denetiminde bin 276 şahıs sorgulanırken çeşitli suçlardan aranan 6 şüpheli yakalandı.

Elazığ'da 1398 şahıs sorgulandı, 6 şüpheli yakalandı

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptığı denetim ve asayiş uygulamaları ile suçlulara göz açtırmıyor. Bu çerçevede son yapılan asayiş denetiminde bin 1398 şahıs sorgulanırken çeşitli suçlardan aranan 6 şüpheli yakalandı.

Elazığ'da oğlu tarafından bıçaklanan baba öldü

Elazığ'ın Palu ilçesinde bir şahıs tartıştığı babasını bıçakladı. Olayda baba hayatını kaybederken, oğlu ise jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.