Sahte Içki Haberleri

Sahte Içki Haberleri

Elazığ'da sahte içki operasyonu: 2 gözaltı

Elazığ'da jandarma ekiplerinin düzenlediği sahte içki operasyonunda litrelerce alkol ele geçirilirken 2 şüpheli gözaltına alındı.

Elazığ'da sahte içki operasyonu

Elazığ'da polis ekiplerinin bir depoya yaptığı operasyonda çok sayıda sahte bandrollü içki ele geçirilirken, bir şüpheli gözaltına alındı.

Jandarmadan sahte içki operasyonu

Elazığ İl jandarma Komutanlığı ekipleri sahte içki operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonda 410 litre sahte şarap ele geçirildi.

Malatya’da 269 litre sahte içki ele geçirildi

Malatya'da polis tarafından yapılan operasyonda 269 litre el yapımı boğma rakı ele geçirildi.

İzmirde hırsızların girdiği depo sahte içki imalathanesi çıkmıştı: 6 ton sahte içki ele geçirildi

İzmir'in Konak ilçesinde hırsızlık ihbarını değerlendiren Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir depoda yaptığı incelemede piyasaya sürülmek üzere hazırlanmış 6 ton sahte içki ele geçirdi. 10 kişinin hayatını kaybettiği sahte içki ölümleriyle ilgili de operasyon düzenleyen İzmir polisi, Buca ilçesindeki baskında 1 ton sahte içki ele geçirdi.

7 kişinin öldüğü sahte içki faciasında market sahibi tutuklandı

Kırıkkale'de sahte içkiden zehirlendiği iddia edilen 11 kişiden 7'sinin hayatını kaybettiği olayda gözaltına alınan market sahibi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Manisa’da sahte içki ve uyuşturucu operasyonu

Manisa'nın Salihli ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda 20 litre sahte rakı ile uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yılbaşı öncesi dev operasyon

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde yılbaşı öncesi jandarma ekipleri başarılı bir operasyona daha imza atto. Operasyonda 2 ton 337 litre etil alkol, 117 litre sahte içki, bin 395 şişe aroma verici ve 52 bin 765 lira ile 900 Euro nakit para ele geçirildi.