Saka Haberleri

Saka Haberleri

MHP ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ IŞIKVER: 15 TEMMUZ TÜRK MİLLETİNİN YENİDEN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ DESTANIDIR

MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Gününün 8. Yılı münasebetiyle yayınladığı mesajda, “Devletimizin ve milletimizin bekası uğruna, bu toprakları canları pahasına ve her türlü fedakârlığı göstererek, bize vatan kılan Aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Söğüt’te, Malazgirt’te, Kut’ül Amare’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da, Çanakkale’de ne cevap verildiyse 15 Temmuz’da aynı cevap verilmiş ve tüm dünyaya Türk’ün istikbal aşkı ilan edilmiştir.” İfadelerinde bulundu.

İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden anlamlı destek

Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğrencileri 3 Akülü Sandalye alarak Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi’ne teslim etti. Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat Fakülteyi ziyaret ederek öğrencilere teşekkür etti.

Nisan’da elektrik ve doğalgaza zam yapılacak mı?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacağını açıkladı.

YRP ile neden anlaşılamadı? Süreci yöneten kişi konuştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, ittifak kurulmayacağını açıklayan YRP ile görüşme sürecinin detaylarını anlattı. Yeniden Refah Partisi ile 4 toplantı yapıldığını belirten Yavuz, "Masada konuşulanların dışarıya saçılmasını doğru bulmuyoruz. Biz bir şeyi açıklıyorsak doğru açıklarız. Masada Sakarya’nın adının geçtiğini hatırlamıyorum" dedi.

Mavi Kapaklar umut oldu 

Koç İlkokulu öğrencileri, yürüme engelli olan ve tekerlekli sandalyesi bulunmayanlara umut oldu. Öğrenciler, başlattıkları kampanya ile topladıkları mavi kapakları, Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesine teslim etti. 

Elazığ’ın milletvekili sayısı değişti mi?

Kocaeli ve Sakarya’yı Meclis’te temsil eden milletvekili sayısı birer artarken, Bayburt ve Tunceli'nin vekil sayısı birer düştü. Deprem bölgesinde ise değişiklik olmadı.

ES Elazığspor'a 1 iyi, 1 kötü haber

TFF 3. Lig 1. Grup 11. hafta maçında Belediye Derincespor'la deplasmanda karşılaşacak olan ES Elazığspor'da sakat futbolcuların son durumu netlik kazandı.

ES Elazığspor'da 2 sakat, 1 cezalı, 1 belirsiz

ES Elazığspor'un hafta sonu Nevşehir Belediyespor'la oynayacağı maç öncesi 2 futbolcusu sakatlığı, 1 futbolcusu ise kart cezası nedeniyle sahada olamayacak.

Sokak ortasındaki mezarı görenler durup dua okudu, gerçek ise bambaşka çıktı

Elazığ'da sokak ortasındaki mezarı gören vatandaşlar hayrete düştü. Bazıları türbe sanıp başında dua okurken, mezarın esnafın kendi aralarında bir şaka olarak tadilat sırasında çıkan toprağa mezar süsü verdikleri ortaya çıktı.

Elazığspor'da 4 futbolcu sakat

Cumartesi günü lider Yeni Mersin İdman Yurdu'nu konuk edecek olan ES Elazığspor'da, sakat futbolcuların MR sonuçları kötü çıktı. 4 futbolcunun kadroda yer alamayacağı bildirildi.

Bu berber memnun kalmayan müşterilerden ücret almıyor

Elazığ'da bir berber saç ve sakal tıraşlarını beğenmeyen müşterilerinden para almıyor. Kentte ilgi çeken sıra dışı kampanya kısa sürede büyük ilgi gördü.

Elazığspor'da sakat futbolcuların son durumu

TFF 3. Lig 1. Grup 6. haftasında deplasmanda 52 Orduspor FK ile karşılaşacak olan ES Elazığspor'da kaleci Hakan Canbazoğlu sevinci yaşanıyor.

30 Ağustos'un 100'üncü yıl dönümünde Ağrı Dağının zirvesinde bayrak açtılar

Elazığ'a yaklaşık 150 milyon euroluk yatırım yapıp 3 bin 500 kişiye de istihdam sağlayan Saka Holding yöneticileri, 30 Ağustos Zafer Bayramının 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla Ağrı Dağına tırmanıp bayrak açtı.

Duşakabin konuşmasıyla gündeme gelen Elazığlı depremzede Güllü Deniz: 'Konuşmalarımız başka yere çekildi''

Elazığ'da geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakan Süleyman Soylu ile Çevre Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un ziyareti sırasında Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'yla yaşadığı konuşma başka yöne çekilen depremzede Güllü Deniz, bayram ziyaretinde Şerifoğulları ile bir araya geldi. Depremzede Deniz, ''Konuşmalarımız başka yere çekildi, tamamı verilmedi, biz sizden razıyız'' dedi.

Elazığspor'da Yüksel Kayaalp sezonu kapattı

Belediye Kütahyaspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Elazığspor'un tecrübeli sağ beki Yüksel Kayaalp'ten kötü haber geldi.

Demirci, Yıldırım’ı Elazığ’a davet etti

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Elazığlı iş insanı Veysel Demirci, AK Parti Genel Başkan Vekili ve Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım’ı ziyaret etti. 

Elazığspor 18 futbolcuyla Sakarya'ya gitti

Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup'un 29. haftasında deplasmanda oynayacağı Hendekspor maçı için Sakarya'ya gitti.

Elazığspor'da sol bek sıkıntısı

TFF 3. Lig 1. Grubun 29. haftasında Hendekspor'la kritik bir maça çıkacak olan Elazığspor'da sol bek Recep Yurdakul sakatlığı, Hasan Ekici ise kart cezası nedeniyle kadroda olamayacak.

Sakatlanan kaleci, yedeği olmadığı için 65 dakika sahada kaldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup'un 14. haftasında oynanan Elazığ Yolspor-Bismil 21 Sportif Faaliyetler maçında sakatlanan Diyarbakır ekibinin kalecisi Mehmet Yahya Demirel (19) yedeği olmadığı için 65 dakika sahada olmak zorunda kaldı.

Tekerlekli sandalyesi çalınan genç kıza dernekten sevindiren hediye

Elazığ'da doğuştan bedensel engelli 27 yaşındaki Gülden Kaya'nın evinin önünde bulunan tekerlekli sandalyesi çalındı. Durumdan haberdar olan Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat, mağduriyet yaşayan Kaya'ya tekerlekli sandalye hediye etti.

Dermatoloji Uzmanı Dr. Coşkuner: 'Cüzzamda erken tanı ve tedavi çok önemlidir'

Cüzzamda erken tanının çok önemli olduğunu belirten Medical Park Elazığ Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Uzm. Dr. Ayşen Sağdıç Coşkuner, 'Cüzzamı ülkemizde az sayıda görmekteyiz. Az görülmesine rağmen cüzzam hastalığı kalıcı sakatlıklar ve körlük gibi çok ciddi komplikasyonlara sebep olduğu için farkındalık günü önemlidir' dedi.

Uzmanından kırık uyarısı: 'El ve ayak bilekleri kırıkları ciddi sakatlıklara neden olabilir'

Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle oluşan kaygan zeminlerin gerek araç trafiğinde gerek yaya trafiğinde bir takım olumsuzluklara neden olabildiğine dikkat çeken Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Ömer Cihan Batur, 'El ve ayak bileği kırıkları sakatlıklara neden olacak sorunlar doğurabilmektedir' dedi.

F.Ü Hastanesi temizlikte tam not aldı

Sakarya Adapazarı’ndan Elazığ'a gelerek Fırat Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi Kliniğinde babasını ameliyat ettiren vatandaş, hastanedeki temizlik konusunu CİMER’e taşıyarak teşekkür etti.

2. Lig: Elazığspor: 1 - Sakaryaspor: 6

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'un 32. haftasında Elazığspor, sahasında Sakaryaspor'a 6-1 mağlup oldu.

Ak Düştü Saçlarına

Deprem nedeniyle yaşanan büyük yıkım sonrasında şehri toparlamak için yoğun tempoda çalışan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nda mental yorgunluk belirtileri ortaya çıktı.

7. Türk Dünyası Ödülleri Sahiplerini Buldu

İstanbul Ülkü Ocakları’nın düzenlediği ve bu yıl yedincisi gerçekleşen Türk Dünyası ödül töreni pandemi kuralları çerçevesinde İstanbul Yunus Emre Kültür merkezinde gerçekleşti.

Sağlıkçılar uyardı: 'Bu işin şakası yok'

Elazığ'da Koronavirüs (Covid-19) hastalığını iki defa atlatarak tekrar görevlerinin başına dönen sağlıkçılar, ikinci kez bu hastalığı geçirebileceklerine inanamadıklarını belirterek kurallara uymayanları, 'Bu işin şakası yok, hastalığı bir geçirenin ikinciyi geçiremeyeceğinin garantisi yok' diye uyardı.

Elazığspor'da İzzet, ilk yarıyı kapattı

TY Elazığspor'un, Kırşehir Belediyespor maçında sakatlanan kanat oyuncusu İzzet Topatar'ın en az 4 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Şiş: Şanssızlıklardan biraz hedefimizden saptık,bundan sonra daha iyi olacağız'

Basketbol takımıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Elazığ İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Şiş, Sezon başı planlamamız da aldığımız oyuncuların sakatlıkları bizim organizasyonumuzu bozdu. 5 maçın 4'ünü kaybettik ve önceki gün ilk galibiyetimizi aldık. Şanssızlıklardan biraz hedefimizden saptık ama bundan sonra daha iyi olacağımız kanaatindeyimdedi.

Ruhunuz iyi olmadan sağlığınız da iyi olmaz

Uzm. Dr. Saliha Güler, 'Sağlık, sadece hastalık ve sakatlık halinin olmayışı değil, kişinin bedenen, ruhen ve sosyal yönden de tam bir iyilik halinde olması durumudur .Bu tanımda da açıkça belirtildiği üzere ruh sağlığı, sağlığın ayrılmaz bir parçasıdır' dedi.