Sakarya Haberleri

Sakarya Haberleri

MHP ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ IŞIKVER: 15 TEMMUZ TÜRK MİLLETİNİN YENİDEN DİRİLİŞ VE ŞAHLANIŞ DESTANIDIR

MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Gününün 8. Yılı münasebetiyle yayınladığı mesajda, “Devletimizin ve milletimizin bekası uğruna, bu toprakları canları pahasına ve her türlü fedakârlığı göstererek, bize vatan kılan Aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Söğüt’te, Malazgirt’te, Kut’ül Amare’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da, Çanakkale’de ne cevap verildiyse 15 Temmuz’da aynı cevap verilmiş ve tüm dünyaya Türk’ün istikbal aşkı ilan edilmiştir.” İfadelerinde bulundu.

Nisan’da elektrik ve doğalgaza zam yapılacak mı?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacağını açıkladı.

YRP ile neden anlaşılamadı? Süreci yöneten kişi konuştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, ittifak kurulmayacağını açıklayan YRP ile görüşme sürecinin detaylarını anlattı. Yeniden Refah Partisi ile 4 toplantı yapıldığını belirten Yavuz, "Masada konuşulanların dışarıya saçılmasını doğru bulmuyoruz. Biz bir şeyi açıklıyorsak doğru açıklarız. Masada Sakarya’nın adının geçtiğini hatırlamıyorum" dedi.

Elazığ’ın milletvekili sayısı değişti mi?

Kocaeli ve Sakarya’yı Meclis’te temsil eden milletvekili sayısı birer artarken, Bayburt ve Tunceli'nin vekil sayısı birer düştü. Deprem bölgesinde ise değişiklik olmadı.

Elazığspor 18 futbolcuyla Sakarya'ya gitti

Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup'un 29. haftasında deplasmanda oynayacağı Hendekspor maçı için Sakarya'ya gitti.

F.Ü Hastanesi temizlikte tam not aldı

Sakarya Adapazarı’ndan Elazığ'a gelerek Fırat Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi Kliniğinde babasını ameliyat ettiren vatandaş, hastanedeki temizlik konusunu CİMER’e taşıyarak teşekkür etti.

2. Lig: Elazığspor: 1 - Sakaryaspor: 6

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'un 32. haftasında Elazığspor, sahasında Sakaryaspor'a 6-1 mağlup oldu.

Sakarya'da elektrik kontağından çıkan yangın ahırı küle çevirdi

Sakarya'nın Hendek ilçesinde elektrik kontağından çıkan yangın ahırı küle çevirdi. Yangın sırasında hayvanların ahırda olmaması ise faciayı önledi.

9 yaşındaki Şiar’ın öldürülmesi olayında 4 tutuklama

Sakarya'da 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın darp edilerek yakılan evde ölümüne neden oldukları iddiasıyla anne gözaltına alınan G.A. ile Hami K.'nin olaydan bilgisi olan anne ve erkek kardeşi de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Arazide ölü bulunan şahsın katil zanlısı yakalandı

Sakarya'nın Geyve ilçesinde kendisinden bir süredir haber alınamayan ve arazide ölü olarak bulunan şahsın katil zanlısı, jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Sakarya’da komşu dehşeti: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 74 yaşındaki şüpheli, komşusu olan iki kardeşi silahla vurarak yaraladı. Hastaneye kaldırılan ağabey hayatını kaybederken, kardeşinin ise durumu ağır.

Sakarya’da orman yangını

Sakarya'nın Taraklı ilçesinde çıkan orman yangınında bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi ve yangın söndürme helikopteri sevk edildi.

Ticari araç ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi yaralandı.

Vali Kaldırım’dan Başkan Şerifoğulları’na Veda Ziyareti

Son Valiler Kararnamesi ile Sakarya Valiliği’ne atanan Vali Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na veda ziyaretinde bulundu.

Vali Kaldırım Veda Turuna Çıktı

Valiler Kararnamesi ile Sakarya Valiliği görevine atanan Vali Çetin Oktay Kaldırım, Elazığlılarla vedalaşıyor. 

Elazığ Valiliğine Erkaya Yırık atandı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım Sakarya valiliğine atandı. Kayseri Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık Elazığ Valiliğine atandı.

Sakarya’daki feci kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi

Sakarya'nın Karasu ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükseldi.

Sakarya’da 20 ton kaçak et ve sakatat ele geçirildi

Sakarya'nın Erenler ilçesindeki iki iş yerine düzenlenen operasyonda 20 ton et ve sakatat ele geçirildi.

ATM fareleri bu kez kaçamadı

Eskişehir'de, ATM cihazlarına 'papağan' diye tabir edilen kart kopyalama cihazları yerleştirerek vatandaşın bilgilerini kopyaladıkları iddia edilen 3 şahıs yakalandı. Kentteki bir ATM'ye yerleştirilen cihazı polis ekiplerinin fark etmesiyle kaçan şüpheliler, kimlikleri tespit edilerek Sakarya, Bolu ve İstanbul'da düzenlenen operasyonla gözaltına aldı.

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Sakaryaspor: 0

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 2. haftasında Birevim Elazığspor, sahasında karşılaştığı Sakaryaspor'u 1-0 mağlup etti.

Elazığspor 281 gün sonra kendi sahasında oynayacak

Elazığ Atatürk Stadyumu'nun yıkılmasının ardından geçtiğimiz sezon iç saha maçlarını farklı şehirlerde oynayan Elazığspor, 281 gün sonra Sakaryaspor maçıyla kendi şehrinde maça çıkacak.

Kayınbiraderini öldüren şahıs tutuklandı

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada kayınbiraderini öldüren şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.