Sakinleriyle Haberleri

Sakinleriyle Haberleri

Milletvekili Keleş, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Aksaray ve Hicret Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Hicret Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Adayı Septioğlu Salıbaba Mahalle sakinleriyle buluştu

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçimlere artık sayılı günler kala ziyaretlerini yoğunlaştırarak esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

Yurtbaşı’nda binlerce kişi iftar sofrasında buluştu

AK Parti Yurtbaşı Belediye Başkan Adayı Nihat Doğan, belde sakinleriyle iftar sofrasında buluştu.

Başkan Adayı Septioğlu Hilalkent mahalle sakinleriyle buluştu

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “Bizim reklamımız yok, biz hizmet adamıyız.” dedi.

BAŞKAN ADAYI AYAZ: YENİ DÖNEMDE YAZIKONAK’TA BİRÇOK PROJEMİZ HAYAT BULACAK

AK Parti Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaz, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Her gün belde sakinleriyle bir arada bulunan ve sıkıntılarını dinleyen Ayaz, yeni dönemde birçok projenin hayat bulacağını söyledi.

Nazırlı, Gümüşkavak Mahalle sakinleriyle bir araya geldi

Milletvekili seçildikten sonra “Elazığ İçin Nöbetteyim” sloganı ile çalışmalarına başlayan AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, bu defa Gümüşkavak Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Şerifoğulları gönüllere dokunmaya devam ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Aksaray ve Salıbaba Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek belediye çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Balık, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, huzurevinde kalan vatandaşlarla Keban ilçesinde bir araya gelerek tarihi mekanları gezdi.

Elazığ Karakoçan'da 5 katlı apartman karantinaya alındı

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde bulunan 5 katlı bir apartmanda bir kişinin Covid-19 testi pozitif çıkınca, diğer apartman sakinleriyle temas kurduğu değerlendirildiği için apartman karantinaya alındı.

Başkan Şerifoğulları Sarayatik Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Birlikte yönetim anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bu doğrultuda Sarayatik Mahallesi’ni ziyaret ederek esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Elazığ il protokolü, Aksaray Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, il protokolü ve milletvekilleriyle birlikte Aksaray Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Başkan Şerifoğulları Yıldızbağları Mahallesini ziyaret etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, hafta sonu çalışmaları kapsamında Yıldızbağları Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Bakan Kurum: 'Elazığ eskisinden daha güzel olacak'

Elazığ'da mahalle sakinleriyle buluşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ ve Malatya genelinde yapılması gerekenlerle ilgili her türlü tedbiri alıp, sahada sizlerle birlikte olmaya gayret gösterdik. Bu süreç bitene kadar Elazığ'a gelmeye gitmeye, sizin sorunlarınızı çözmeye gayret göstereceğiz. İnşallah Elazığ eskisinden daha güzel olacak dedi.

Başkan Şerifoğulları,'Toplumun tamamını yönetime katma gayreti içerisindeyiz'

Kızılay Mahallesi sakinleriyle buluşan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, halkın önceliklerinin kendi öncelikleri olduğunu, toplumun tamamını yönetime katma gayretiyle hareket ettiklerini söyledi.