Saklıkapı Haberleri

Saklıkapı Haberleri

Doğa Aşığı Gezginlerin Gözdesi Saklıkapı Kanyonu

İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan Saklıkapı Kanyonu ziyaretçi karşılama merkezi kanyonları gezmeye giden vatandaşların birçok ihtiyacına cevap verecek.

Vali Toraman, Saklıkapı Kanyonu için müjdeyi verdi

Elazığ ve Türkiye için dünya turizmi açısından da önemli bir kazanım olan Saklıkapı Kanyonu’nun kaderini değiştirecek adım atıldı. Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında Saklıkapı Kanyonu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’ne devredilecek. Gerçekleşecek devir işlemi ile Saklıkapı Kanyonu tabiat parkı statüsüne kavuşacak.

Saklıkapı ve Karaleylek kanyonları doğa tutkunlarını ağırlıyor

Elazığ'daki Saklıkapı ve Karaleylek kanyonları, doğaseverler ile fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekiyor.

Kanyonlar, yaban hayatına ev sahipliği yapıyor

Elazığ'da en az 9 milyon yıl öncesine ait olan Saklıkapı ve Karaleylek kanyonları, yaban hayatına da ev sahipliği yapıyor. Kanyonlarda nesli tükenme tehlikesi altında olan boynuzlu baykuş ve dağ keçileri görüntülendi.

Kanyonların Turizme Kazandırılması Çalışmaları Devam Ediyor

Saklıkapı ve Karaleylek kanyonlarının turizme kazandırılması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Saklıkapı ve Karaleylek Kanyonlarına İskele Yapıldı

Elazığ’da turizmin yeni gözdeleri olmaya nazır Saklıkapı ve Karaleylek kanyonları için planlanan iskelelerin kurulumu son aşamaya geldi.

9 milyon yıllık kanyonlar uluslararası turizme kazandırılacak

Elazığ'da 9 milyon yıl öncesine ait olduğu belirlenen dünyanın en yeni keşfi Saklıkapı ve Karaleylek kanyonlarının tescil sürecinini devam ettiğini belirten Vali Çetin Oktay Kaldırım, çok müdahale etmeden doğal yapısını koruyarak uluslararası bir destinasyon haline getirmeyi planladıklarını söyledi.

Saklıkapı ve Karaleylek Kanyonları tescilleniyor

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım tarafından keşfedilen doğa harikası Saklıkapı ve Karaleylek kanyonların da yer tespiti yapılarak tescil işlemlerine başlandı.

Vali Kaldırım, Baskil'i ziyaret etti kanyonları inceledi

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Baskil ilçesinde çeşitli temaslarda bulunup yeni keşif Saklıkapı ve Karaleylek kanyonlarında inceleme yaptı.

Kanyonlara Elazığspor Bayrağı Asıldı

Elazığ sınırları içinde yer alan Karaleylek ve Saklı Kapı kanyonları ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor.

Yeni Keşif Kanyonlar için yön tabelası asılmaya başlandı

Elazığ'da 9 milyon yıl öncesine ait olduğu belirlenen Dünya'nın en yeni keşfi Saklıkapı ve Karaleylek kanyonlarına ulaşımı kolaylaştırmak için yön tabelaları asılmaya başlandı.

Elazığ TSO İşbirliği önerdi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, Elazığ ve Malatya arasında tartışmalara neden olan Karaleylek ve Saklıkapı kanyonları ile ilgili açıklama yaptı.

Kanyonlar 2 şehri karşı karşıya getirdi  

Elazığ’da 9 milyon yıl öncesine ait olduğu belirlenen Dünya’nın en yeni keşfi Saklıkapı ve Karaleylek kanyonlarının son zamanlarda büyük ilgi görmesiyle birlikte Malatya Valisi Aydın Baruş'un açıklamasıyla 2 şehir karşı karşıya geldi.Vali Baruş'un kanyonları ziyaret ettiği ve orada "Malatya Valiliği olarak bazı çalışmalarımız olacak" diye açıklama yapması Elazığ'da tepkilere neden oldu.  

9 milyon yıllık yeni keşif kanyonlara ziyaretçi akını

Elazığ'da Keban ve Karakaya Barajı'nın bağlantısında bu yaz keşfedilen turizme kazandırılması için çalışmalar yürütülen 9 milyon yıllık geçmişe sahip Saklıkapı ve Kara Leylek kanyonlarında ziyaretçi yoğunluğu yaşandı.

9 Milyon yıllık yeni keşif kanyonları bir de böyle görün

Elazığ'da 9 milyon yıl öncesine ait olduğu belirlenen Dünya'nın en yeni keşfi Saklıkapı ve Karaleylek kanyonları tüm ayrıntılarıyla görüntülendi. Görüntüler, eşsiz güzelliği gözler önüne serdi.

Sanatçı Metin Şentürk, Elazığ'ın saklı kanyonlarını paylaştı, herkesi gülümsetti

Elazığ'da Keban ve Karakaya Barajlarının bağlantısında bu yaz keşfedilen ve turizme kazandırılması için çalışmalar yürütülen Saklıkapı ve Kara Leylek kanyonlarının çok sayıda ulusal medyada yer almasının ardından sosyal medyada da gündem oldu. Ünlü Sanatçı Metin Şentürk'te Elazığ'ın bu güzelliklerini ben görebilecek miyim paylaşımıyla destek vererek herkesi gülümsetti.

Yeni keşfedilen kanyonlara tekne ile tur

Elazığ'da Keban ve Karakaya Barajı'nın bağlantısında bu yaz keşfedilen ve turizme kazandırılması için çalışmalar yürütülen Saklıkapı ve Kara Leylek kanyonlarına tekne ile ilk kapsamlı ziyaret gerçekleştirildi.