Saldırıyı Haberleri

Saldırıyı Haberleri

Milletvekili Erol: Saldırı Açık Bir Savaş Suçudur 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İsrail’in Gazze’de El Ehli Baptist Hastanesi'ne düzenlediği ve yüzlerce insanın hayatını kaybettiği saldırıyı kınadı. 

Hakem Temiz'e yapılan saldırıya kınama

İl Hakem Kurulu ile Türkiye Faal Futbol Hakemleri Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Elazığ Şubesi, hakem Fuat Temiz'e yapılan saldırıyı kınayarak, olayın takipçisi olacaklarını bildirdi.

Manisa’da zabıtaya bıçaklı saldırı

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu ve UKOME'nin kararıyla, yasaklanan sokak atık toplayıcılarına yönelik denetim yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı memurları, bir atık toplayıcısının bıçaklı ve sözlü saldırısına uğradı. Zabıta memuru saldırıyı yara almadan atlattı.

Diş Hekimleri Odası Saldırıyı Kınadı

Elazığ Diş Hekimleri Odası, Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesinde görevli Diş Hekimi U.D’ye yapılan saldırıyı kınadı.

AK Parti'li Milletvekili Ağar: 'Büyük devletimiz, şehit diplomatımızın kanını yerde bırakmadı'

Irak'ın Erbil kentinde Türk diplomatı Osman Köse'nin şehit edilmesinin hemen ardından Milli İstihbarat Teşkilatı ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin teröristleri etkisiz hale getirdiğini belirten AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, 'Saldırıyı planlayan, azmettiren hainleri büyük devletimiz etkisiz hale getirerek şehit diplomatımızın kanını yerde bırakmadı. Ayrıca yapılan bu hain saldırı, Irak'ın kuzeyinde sürdürdüğümüz Pençe Harekatımızın ne kadar isabetli olduğunu ve ne kadar haklı olduğumuzu da göstermektedir' dedi.