Samet Eren Haberleri

Samet Eren Haberleri

Şerifoğulları: Gizem Özer’in, Paris’ten madalya ile döneceğine inanıyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda ülkeyi ve Elazığ’ı temsil edecek olan Milli Boksör ve Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcusu Gizem Özer’e, Paris yolculuğu

GSİM’den yeni salon yeni branş

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, kadınlara yönelik ücretsiz step, aerobik ve pilates kursu düzenleyerek ilimize yeni bir branş daha kazandırdı.

Elazığ’da iki kurum arasında protokol imzalandı 

Elazığ’da Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. 

Stadyum Genç Ofis Türkiye’de İlk Elazığ’da 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen ve Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün yapımı ile Elazığ Atatürk Stadyumu ile içerisinde bulunan toplam 10 adet cep salonu Elazığ’a kazandırıldı. 

İlk Kıblem Mescid-i Aksa ve Kudüs programı gerçekleştirildi

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Müftülüğü öncülüğünde; Mevlid-i Nebi İlk Kıblem Mescid-i Aksa ve Kudüs programı gerçekleştirildi.

Elazığ Stadyumu enerjisini kendi üretecek 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, aralarında yeni şehir stadyumunun da olduğu gençlik ve spor il müdürlüğü bünyesindeki tesislerde güneş enerji sistemi oluşturmak için bakanlığa proje sunduklarını belirtti. 

Elazığ Stadyumu'nda sona doğru

Elazığ Stadyumu'nda gelinen son aşamaya ilişkin Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ile MYS Yol Yapı A.Ş. yetkilisi Semih Işıkver bilgiler verdi.

Gençlik Merkezi Korosu ilk sahne programını gerçekleştirdi

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi bünyesinde kurulan kora, ilk sahne programını gerçekleştirdi.

Elazığlı sporcu, Tayland yolcusu

Tayland'da düzenlenecek olan Büyükler U23 Muay Thai Şampiyonası'na katılacak Elazığlı sporcu Ahsen Duran, Elazığ Gençlik ve Spor il Müdürü Abdulsamet Eren'i ziyaret etti.

Elazığ Stadyumu, 2022-2023 sezonunda kapılarını açacak

Yapımına 2019 yılında başlanan Elazığ Stadyumu'nda çalışmalar son aşamaya geldi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, 20 bin 23 kapasiteli yeni şehir stadyumundaki çalışmalar hakkında bilgiler vererek, stadyumun sadece spor değil, şehir açısından da en büyük yatırımlardan biri olduğuna dikkat çekti.

Sporcularımız İtalya Yolcusu

15-24 Ekim'de İtalya'da yapılacak olan Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonasına İlimizi temsilen üç sporcumuz katılacak.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Genel Müdürü Baykan, Elazığ güreşçileriyle görüştü

Güreşçileri ziyaret eden Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, sporcuları Gençlik Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan ile telekonferansla görüştürdü.

Şampiyonlar Elazığ'da

Türkiye'de gerçekleştirilen farklı spor dallarındaki yarışmalarda dereceye giren sporcular, Elazığ Gençlik ve Spor Müdürü Abdulsamet Eren'i ziyaret etti.

Elazığ Gençlik Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren: ' Akademik yılı öncesi yurtlarda hazırlıklarımızı tamamladık'

2021-2022 akademik yılı öncesi yurtlarda hazırlıkları tamamladıklarını belirten Elazığ Gençlik Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, 'Öğrencilerimizi ağırlamadığımız bu süre zarfında gerek sosyal ve kültürel anlamda daha konforlu bir yaşam alanı oluşturmak adına çalışmalar gerçekleştirdik' dedi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Eren, sporcularla bir araya geldi

Elazığ Gençlik ve Spor Müdürü Abdulsamet Eren, birçok branştan sporcu ve antrenörlerle bir araya geldi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Eren, Buse Naz Çakıroğlu ile buluştu

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar boks 51 kiloda ikinci olan Buse Naz Çakıroğlu, Genç Kızlar ve Erkekler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası kapsamında geldiği Elazığ'da İl Gençlik ve Spor Müdürü Abdulsamet Eren ile bir araya geldi.

Su Topu Sporcuları Milli Takım Yolcusu

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik ve Spor Kulübü Su Topu sporcuları, başarılı çalışmaları ve performansı neticesinde Milli Takım kampına davet edildiler.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Eren, Covid-19'a yakalandı

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren'in Koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Öğrenci Yurdu Sağlık Çalışanlarına Tahsis Edildi

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı 1.118 kapasiteli Harput Öğrenci Yurdu, Koronavirüs salgınıyla mücadele eden sağlık çalışanlarına tahsis edildi.

Elazığ Gençlik Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren oldu

Elazığ Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne Abdulsamet Eren atandı.

Gönül Sohbetlerinin Konuğu Mehmet Ali Erol Oldu

Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu Elazığ Ömer Bilginoğlu Yurt Müdürlüğü tarafından tertiplenen KYK Gönül sohbetlerinin konuğu İş Adamı Mehmet Ali Erol oldu.