Saray Haberleri

Saray Haberleri

TRoket Takımı, Roketsan’ın yarışmasında başarılı atış gerçekleştirdi

Elazığ Gençlik Merkezi TROKET Takımı Roketsan’ın Aksaray’da düzenlemiş olduğu roket yarışmasında "zorlu görev" kategorisinde Türkiye’de ilki gerçekleştirerek, başarılı bir atış yaptı.

Elazığ Belediyesi’nin bir marka yatırımında daha sona yaklaşılıyor

Elazığ Belediyesi tarafından Aksaray ve Hicret Mahalleleri arasında yer alan toplam 100 bin metrekare alanda hayata geçirilen spor ve yaşam kompleksi inşa çalışmalarında sona yaklaşıldı. Şehre marka değer katacak tesis, yüzde 90 oranında tamamlandı.

Mahalle Muhtarlarından, Başkan Şerifoğulları’na teşekkür

Elazığ Belediyesi, Nailbey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi’nin ardından İstasyon Caddesi Bosna Hersek Bulvarı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni de hizmete açarak Akpınar, Nailbey, Çarşı ve Sarayatik Mahalleleri için vatandaşların taleplerini toplamaya başladı. Depreme dayanıklı modern bir şehir hedefi doğrultusunda kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür eden mahalle muhtarları, Elazığ Belediyesi’nin başlatacağı çalışmaların, vatandaşlar için bir fırsat olduğunu vurguladı.

Bosna Hersek Bulvarı Kentsel Dönüşüm Ofisi hizmete açılıyor

Elazığ'ın depreme dayanıklı modern yapı stoğuna kavuşması içim Akpınar, Nailbey, Çarşı ve Sarayatik Mahallelerinde belirlenen adalar için vatandaşların taleplerini toplayacak olan Bosna Hersek Bulvarı Kentsel Dönüşüm Ofisi, hizmete başlayacak.

Başkan Şerifoğulları, incelemelerine devam ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Akpınar, Sarayatik ve Çarşı Mahalleleri başta olmak üzere çevre mahallelerin de yararlanacağı ve bölgeye nefes olan Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı’nda incelemelerde bulundu.

Hicret Mahallesi’ne yeni imar yolu

Eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ilkesi ile Elazığ’ın gelecek on yıllarını planlayarak projeleri yatırıma dönüştürmeyi ve şehri emin adımlarla geleceğe taşımayı sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin doğu ve batı aksının trafik akışını rahatlatarak Protokol Yolu ile Hicret ve Aksaray Mahallelerini birbirine bağlayacak yeni imar yolu çalışmalarını yerinde inceledi.

Milletvekili Keleş, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Aksaray ve Hicret Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Hicret Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Şehit Fethi Sekin'in oğlu Galatasaray'a transfer oldu

Galatasaray, Şehit Polis Fethi Sekin'in Altay'da forma giyen 2006 doğumlu oğlu Burak Tolunay Sekin'i kadrosuna kattı.

Akpınar Mahallesi yeni yaşam alanı ilerliyor

Yepyeni yaşam alanlarıyla şehir kimliğine değer kazandıran Elazığ Belediyesi tarafından şehir merkezine kazandırılacak Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı'nda çalışmalar ilerliyor. Akpınar, Sarayatik ve Çarşı Mahalleleri başta olmak üzere çevre mahallelerinin yararlanacağı yeni yaşam alanı, Akpınar Mahallesi’nde 8 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Başkan Şerifoğulları Aksaray Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu

Mahalle ayrımı gözetmeden Elazığ’ın dört bir yanına hizmet götüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Aksaray Mahallesi’nde Elazığ Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Şerifoğulları, mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Aksaray Mahallesi yeni mesire alanı vatandaşların takdirini topluyor

Elazığ Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında oluşturulan yepyeni yaşam alanları vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor.

Başkan Şerifoğulları, belediye çalışmalarını inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; Abdullahpaşa, Sürsürü, Kızılay (Kesrik), Aksaray ve Karşıyaka Mahallelerini ziyaret ederek, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Saraybosna Caddesi’ndeki çalışmalar sürüyor

Elazığ Belediyesi, şehrin muhtelif noktalarında asfalt serim, yol genişletme, aydınlatma ve kaldırım düzenleme çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

TOKİ konutlarının borçlanma bedelleri hesaplara yansıtıldı

Elazığ Valiliği, Çatalçeşme, Yemişlik, Hicret, Aksaray, Bizmişen, Zafran, Yazıkonak, Akçakiraz ve Karşıyaka mahallelerindeki hak vatandaşların konut borçlanmaları bedelleri hesaplara yansıtıldığını açıkladı.

Elazığ Sevdası İle Yollara Düşen Prof. Dr. Açık’a Büyük Destek

Bağımsız Milletvekili Adaylığını açıklamasının ardından hemşerilerinin desteğini almak için şehrin her noktasına ulaşmaya çalışan Prof. Dr. Yasemin Açık, Aksaray TOKİ konutları site sakinleri tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

Elazığ Sevdası İle Yollara Düşen Prof. Dr. Açık’a büyük destek

Bağımsız Milletvekili Adaylığını açıklamasının ardından hemşerilerinin desteğini almak için şehrin her noktasına ulaşmaya çalışan Prof. Dr. Yasemin Açık, Aksaray TOKİ konutları site sakinleri tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.  

AK Parti Milletvekili Adayı Öz: Biz gücümüzü milletimizden alıyoruz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, aralıksız sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında Hicret, Kızılay, Gümüşkavak ve Aksaray mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti'de üst üste istifalar! 30 AK Parti İl Başkanı istifa ediyor

AK Parti'de Aksaray, Aydın ve Düzce il başkanları istifa etti. Kısa sürede istifa eden il başkanı sayısının 30'a kadar çıkması bekleniyor...

Aksaray Gençlik, 2. Lig'den çekildi

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi'nde mücadele eden Aksaray Gençlikspor, maddi imkansızlıklardan dolayı ligden çekildi.

Elazığ derbisi Aksaray Gençlikspor'un

Bölgesel Amatör Lig 2. Grubun 7. haftasında Fırat Üniversitesi GSK ile Aksaray Gençlikspor, Elazığ derbisinde karşı karşıya geldi. Maçı Aksaray Gençlikspor 4-2 kazandı.

BAL'da Elazığ derbisi cumartesi oynanacak

Bölgesel Amatör Lig 2. Grubun 7. haftasında Fırat Üniversitesi GSK ile Aksaray Gençlikspor, Elazığ derbisinde karşı karşıya gelecek.

BAL'da Elazığ derbisi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'un 7. haftasında Fırat Üniversitesi GSK ile Aksaray Gençlikspor, Elazığ derbisinde karşı karşıya gelecek.

Aksaray Gençlikspor, BAL'a ısındı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grubun 6. haftasında Arapgirspor'a konuk olan Elazığ Aksaray Gençlikspor, rakibini 1-0 yenerek üst üste 5. galibiyetine imza attı.

Dünyada sadece Elazığ'da çıkıyor, 60 ülkeye ihraç ediliyor

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde çıkarılan vişne renginde, damarlı yapıya sahip, dekoratif amaçlı yoğun ilgi gören mermer, 4 kıtada 60 ülkeye ihraç ediliyor. 40 yıldır dünyanın gözdesi haline gelen vişne mermeri bugüne kadar Kabe, Beyaz Saray, Dubai ve Palmiye Adalarındaki lüks otel ve mağazalar gibi birçok seçkin mekanı süsledi.

Kadro dışı kalan Feyzullah Şahin, Elazığspor'a veda etti

TFF 3. Lig 1. Grup'ta sezon başından bu yana Teknik Direktör Ramazan Çelik ve takım kaptanı Mesut Saray'la sıkıntılar yaşayan Feyzullah Şahin Güneş, akşam saatlerinde kadro dışı bırakıldı. Genç futbolcu gelişme üzerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla camiaya veda etti.

Rengi ve dokusuyla dünyada tek olan 'Elazığ Vişne Mermeri'nde TOGG talebi

Dünyada sadece Alacakaya ilçesinde çıkarılan ve 4 kıtaya ihraç edilen ' Elazığ Vişne Mermeri', rengiyle ve dokusuyla 60 ülkedeki seçkin mekanları 40 yıldır süslüyor. Beyaz Saray, Kabe, Dubai ile Palmiye Adalarındaki lüks otel ve mağazalar gibi birçok seçkin mekana 'Elazığ Vişne Mermeri 'gönderen Alacakaya Mermer Üretim Müdürü Sinan Diker, hiçbir alternatifi olmayan bu rengi TOGG'da görmek istediklerini söyledi.

Voleybolda Elazığ takımları kayıp

Kadınlar 2. Ligi'nde Elazığ Belediyesi Voleybol 4. hafta maçında Hatay deplasmanından puansız dönerken, Erkekler 2. Ligi'nde Aksaray Gençlik ilk maçında Mardin ekibine yenildi.

Aksaray kazandı, Fırat Üniversitesi kaybetti

BAL 2. Grup'ta mücadele eden Elazığ takımları Aksaray Gençlikspor ile Fırat Üniversitesi GSK, haftasonu 5. hafta maçlarına çıktı.

Elazığ takımlarının rakipleri Adıyaman'dan

Bölgesel Amatör Lig 2. Grubun 4. haftasında Elazığ takımları Fırat Üniversitesi ve Aksaray Gençlikspor, Adıyaman takımlarıyla karşılaşacak.

BAL'da Elazığ takımları kazandı

Fırat Üniversitesi GSK ve Aksaray Gençlikspor, BAL 2. Grup 2. haftasında Malatya takımlarına karşı oynadığı maçları 4'er golle kazandı.