Şaşkınlık Haberleri

Şaşkınlık Haberleri

Domuz sürüsü araçlara aldırış etmeden karşıya geçti

Elazığ'da domuz sürüsü köy yolundaki araçlara aldırış etmeden yolun karşısına geçti. O anları görüntüleyenler ise şaşkınlık yaşadı.

Düğünde damada cenaze töreni düzenlendi, davetliler büyük şaşkınlık yaşadı

Elazığ'da bir düğünde damadın arkadaşları, damada sürpriz hazırlayarak düğün salonuna 'Acı Kaybımız' yazılı çelenk ile girip cenaze merasimi düzenledi. Sosyal medyada hızla yayılan sürpriz cenaze merasimi, büyük beğeni topladı.

Yeni doğan keçiyi görenler gözlerine inanamadı: Hem tüysüz hem tek gözlü

Elazığ'da hayvancılıkla uğraşan Sadi Ateş'in beslediği keçinin doğurduğu tüysüz ve alnında tek gözü bulunan yavrusunu görenler büyük şaşkınlık yaşadı.

Son 3 ayda 4 kere görüldü: Havyarı 2 milyon liralık balık tekrar ağlara takıldı

Elazığ'da, Karakaya Baraj Gölünde bir balıkçının ağlarına Sibirya Mersin balığı takıldı. İlk defa böyle bir türle karşılaşan balıkçı, büyük şaşkınlık yaşadıktan sonra hayvanı tekrar suya bıraktı.

Balıkçının oltasına yarasa takıldı

Elazığ'da balıkçının oltasına saldıran yarasa kancaya takıldı. Olay karşısında büyük şaşkınlık yaşayan balıkçı, yarasayı kurtarıp doğaya saldı.

Elma ağacı Aralık ayında yaprak açtı

Elazığ’ın Keban ilçesinde kış ayında elma ağacı yaprak açtı, görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Keban Baraj Gölü'nden çıkan balık şaşkınlığa neden oldu

Keban Baraj Gölü'nde bir balıkçının ağlarına Sibirya Mersin balığı takıldı. İlk defa böyle bir türle karşılaşan balıkçı, büyük şaşkınlık yaşadı.

Dev Çekirge Şaşkınlık Yarattı

Elazığ'ın Baskil ilçesine bağlı Aşağı Deliktaş köyünde görülen Çağaboğan cinsi çekirge, büyüklüğüyle görenleri hayrete düşürdü.

Mahalleyi Kurbağalar Bastı

Elazığ'da bir mahallede görülen binlerce kurbağa yavrusu şaşkınlık yarattı. 

Eczanede şaşkınlık veren olay

Ordu'nun Ünye ilçesinde bir kişi gittiği eczanede, uyuşturucu etkisi bulunan yeşil reçeteyle satılan bir ilacı, bakmak bahanesiyle eline alıp sırada aniden yuttu. Eczaneden kaçan şahıs polis ekiplerince kısa süre içinde yakalandı.

Bodrumlarından su çıkan aile şaşkına döndü

Elazığ’da bir mahallede geçen yıl içmeye su bulamayan ve ağaçları kuruyan aile, şimdi evinin bodrumundan kendiliğinden çıkan su ile şaşkınlık yaşadı.