Secim Haberleri

Secim Haberleri

Erol: Tercihli oy sistemi geri getirilmelidir

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Seçim sistemi ve Siyasi Partiler Yasası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kent Konseyi seçimleri yenilenecek

Kent Konseyi olağan seçimleri yeniden yapılacak. Seçimler 31 Temmuz Çarşamba Günü gerçekleştirilecek.

Elazığspor’da görev dağılımı yapıldı

Geçtiğimiz gün Elazığpor’un olağanüstü seçimli genel kurulu yapılmıştı. Ahmet Feti Yılmaz’ın Kulüp Başkanı seçilmesinin ardından Elazığspor’da yeni görev dağılımı yapıldı.

AK Parti'de kritik MYK! 5 il başkanı değişiyor

Seçimler sonrası AK Parti için kritik günlerden biri geldi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplanıyor. Toplantının ana gündemi 'değişim' talebi... Asgari ücretlilerin merakla beklediği temmuz zammı da masadaki konulardan...

Elazığ Kent Konseyi yeniden seçime mi gidecek?

Mayıs Ayında gerçekleştirilen Elazığ Kent Konseyi Başkanlığı seçim sonucu Mahkemeye taşındı.

TBB meclis üyesi seçimi yapıldı

Türkiye Belediyeler Birliği’ne Meclis Üyesi seçimi yapıldı. Seçim Belediye Kültür Merkezinde, ilde görev yapan İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımlarıyla yapıldı.

Şerifoğulları, Cip Yaşam Kompleksi alanında incelemelerde bulundu

31 Mart Seçimleri öncesinde “Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu” başlığı ile projelerini açıklayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, projeler arasında yer alan Cip Yaşam Kompleksi’nin inşa edileceği alanda incelemelerde bulundu.

Başkan Alan, Ormanoğlu’nu ziyaret etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığı görevine seçilen başkanlara hayırlı olsun ziyafetlerini sürdürüyor.

YSK, kesin sonuçları ilan etti

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin kesin sonuçlarını duyurdu.

Muhtar Özdağ’dan iddialı projeler

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde mahalle sakinlerinin desteğini alarak Türkiye’nin en genç muhtarlarından biri olan Ataşehir Mahalle Muhtarı Yusuf Özdağ, çalışmalarını ve projelerini paylaştı.

Sabuncu, Elazığ Belediye Başkan Yardımcılığı’na atandı

31 Mart Mahalli İdareler seçiminde güven tazeleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediye Başkan Yardımcılığında da değişiklik yaparak İrfan Ergüven’in yerine Mehmet Sabuncu’yu getirdi.

Başkan Turus Gençlere Verdiği Sözü Tuttu

Baskil Belediye Başkanı Tuncer Turus, 31 Mart Yerel Seçimlerinde vermiş olduğu sözü tutarak öğrencilere ücretsiz ulaşım imkanı sağladı.

Başkan Alan,  Palu ve Kovancılar belediye başkanlarını ziyaret etti 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen isimleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

AK Parti ve kabinede değişik olacak mı? 

Yerel seçimlerin ardından AK Parti ve kabinede değişiklik yapılacağı atacağı adımlara çevrildi. AK Parti kulislerinde "Cumhurbaşkanı bu değişimi yapacaksa bile, bekler konu gündemden düşünce adım atardı. Şimdi durum biraz farklı ama yine de çok kısa sürede parti yönetiminde veya kabinede bir değişiklik beklenmiyor. Değişim olursa, sürpriz olur." değerlendirmesi yapılıyor.

Başkan Yıldırım: Vakit kaybetmeden sahaya çıkacağız

Bir seçimi daha geride bıraktıklarını dile getiren AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Partimizin yaşadığı oy kaybının nedenlerini araştırmak ve sandığa gitmeyen seçmenin bu kararının gerekçelerini öğrenmek amacıyla vakit kaybetmeden sahaya çıkıyoruz. Bizim rotamız millettir” dedi.

YSK, Deva Partisi’nin Yurtbaşı için yeniden oy sayımı talebini reddetti

YSK, DEVA Partisi’nin Yurtbaşı beldesi için belediye başkanlığı ve belediye meclisi seçimlerinde oyların yeniden sayımı talebini reddetti.

Elazığ’da hangi parti kaç oy aldı! İşte kesin seçim sonuçları

Türkiye siyasi tarihinin önemli bir seçimini daha geride bıraktı. 31 Mart Pazar günü sandığa giden vatandaşlar il, ilçe ve beldelerini 5 yıl boyunca yönetecek kişiye yetki verdi. İşte Elazığ'da 31 Mart 2024 seçim sonuçları...

Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak mazbatasını aldı

31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden Belediye Başkanlığını kazanan Ebubekir Irmak mazbatasını aldı.

YRP, il genel meclisi sonuçlarına itiraz etti 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş,  Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyesi seçim sonuçlarına itiraz ettiklerini açıkladı. 

Yurtbaşı Belediye Başkanı Nihat Doğan, mazbatasını aldı

31 Mart tarihinde gerçekleştirilen Yerel Seçimlerde Yurtbaşı Belediye başkanı seçilen Nihat Doğan’a Mazbatası verildi.

Başkan Şerifoğulları mazbatasını aldı

Mahalli idareler seçimlerinden yeniden güven tazeleyerek Elazığ Belediye Başkanı seçilen Şahin Şerifoğulları, adliye binasındaki İl Seçim Kurulu'nda mazbatasını aldı.

Milletvekili Erol, Siyasi Çizgisini ve Geleneğini Hiç Bozmadı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un 1995 Genel Seçimleri için yaptığı adaylık konuşması ortaya çıktı.

BAŞKAN ALAN: “SEÇİLEN BAŞKANLARI TEBRİK EDİYORUM”

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 31 Mart seçimlerinde halkın teveccühleriyle seçilen Belediye Başkanı, İl ve Belediye Meclis Üyeleri ile muhtarları tebrik etti.

Başkan Ateş: Sonuçlar, YRP’nin iktidar yürüyüşünün ayak sesleridir

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İl genel meclisi merkez üyelerinin dağılımı belli oldu 

31 Mart 2024 seçimleri kapsamında Elazığ İl Genel Meclisi merkez üyelikleri için kullanılan oylar ve meclisin yeni dağılımı belli oldu. Elazığ İl Genel Meclisi’nin 8 kişiden oluşan merkez üyeleri 3 partiden oluştu. 

Elazığ belediye başkanı belli oldu!

Elazığ'da oy kullanma işlemleri 16.00 itibariyle sona erdi ve oylar sayılmaya başlandı.

Elazığ’ın yeni dönem muhtarları belli oldu

Elazığ’da 2024 yerel seçimler için oy kullanımı saat 16.00 itibariyle sona ererek oylar sayılmaya başlandı. Oy sayımıyla birlikte Elazığ’ın yeni dönem muhtarları da belli oldu.

Elazığ’da ilçe belediye başkanları belli oldu!

Bugün yapılan seçimlerde Elazığ'ın ilçe belediye başkanları belli oldu..

Oy Kullanma İşlemi Nasıl Olacak? 

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için yarın sandık başına gidiyor. Yerel seçimlerde, 61 milyondan fazla seçmen yaklaşık 208 bin sandıkta oy kullanacak. Seçmenler tüm oy pusulalarını tek zarfa koyacak. İşte seçim günü ve oy kullanmayla ilgili merak edilen sorulara yanıt... 

Başkan Adayı Duran'a yoğun destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.