Selcuk Öztürk Haberleri

Selcuk Öztürk Haberleri

Elazığspor yönetimi transfer tahtasını açamazsa istifa edecek

TY Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk yazılı bir açıklama yayımlayarak, 6 futbolcularının serbest kaldığını ve transfer tahtasının açılmaması durumunda istifa edeceklerini ifade etti.

Elazığspor, Ümit Özat'la anlaşamadı

TY Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, teknik direktör Ümit Özat ile anlaşamadıklarını belirterek, transfere engel borcun 26 milyon 731 bin TL olduğuna açıkladı.

Elazığspor Yönetiminden Prof. Dr. Yasemin Açık’a  Ziyaret

Elazığ iş kadınları derneği başkanı ve seza çimento yönetim kurulu başkanı prof. Dr. Yasemin Açık, Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ve beraberindeki heyeti kabul etti. Ziyarette başkan öztürk, prof. Dr. Açık’a üzerinde ismi yazılı olan 23 numaralı formayı takdim etti.

Teknik Direktör Eriş, Elazığ'a döndü

Serik Belediyespor maçı sonrası istifa ettiğini açıklayan, ancak istifası Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk tarafından kabul edilmeyen Teknik Direktör Levent Eriş, yeniden Elazığ'a döndü.

Elazığspor'da, Teknik Direktör Eriş'in istifası kabul edilmedi

Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, istifa ettiğini açıklayan Teknik Direktör Levent Eriş'in istifasını kabul etmediklerini ve geri dönmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Elazığspor transferi açamıyor

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, düzenlediği basın toplantısı ile transfer tahtasını açamayacaklarını ve kulüp lisansı alınamadığı için lige 3 puan silme cezası ile başlayacaklarını söyledi.

Başkan Öztürk'ten Yeni Malatyaspor'a Geçmiş Olsun Mesajı

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, Süper Lig'den düşen Yeni Malatyaspor Kulübüne geçmiş olsun dileklerini iletti.

Elazığspor'da yol haritası belirlenecek

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta ligden çekilme talebi kabul gören Elazığspor'un bundan sonraki yol haritası bu hafta Teknik Direktör Levent Eriş ile Başkan Selçuk Öztürk'ün yapacağı görüşmenin ardından belli olacak.

Gitti Geldi

Elazığspor'la olan sözleşmesini akşam saatlerinde fesheden stoper Yiğitcan Erdoğan, kulüp başkanı Selçuk Öztürk'le yaptığı görüşmenin ardından yeni sözleşmeye imza attı.

Elazığspor Başkanı Öztürk: Transfer tahtasını açmak için bir çabamız yok

Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, 40 milyon TL borçlarının olduğunu belirterek, Transfer tahtasını açabilmek için 3,5-4 milyon TL civarı bir meblağ gerekiyor. Bu da büyük bir külfet, transfer tahtasını açmak için bir çabamız yok. Biz elimizdeki futbolcu ailesine ödeme yapma taraftarıyız dedi.

Elazığspor'a 3 dönem geçici transfer yasağı

Transfer engelini kaldırabilmek için çözüm yolları arayan Elazığspor'da Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, FIFA'dan 3 futbolcuya olan borç nedeniyle geçici transfer yasağı aldıklarını, borcun ödenmesi ile durumun ortadan kalkacağını söyledi.

Karın Zarı Kanserini Son Teknoloji Uygulamalar ve Ameliyatlarla Yendi

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne, karın ağrısı şikâyetiyle başvuran Mehmet Şen’in yapılan tetkikler sonucunda Malign Peritoneal Mezotelyoma (MPM) yani karın zarı kanseri olduğu tespit edildi. Hasta uygulanan son teknoloji yöntemler ve yoğun bir tedavi programıyla hayata yeniden kazandırıldı. 

Selçuk Öztürk: 'Bu hafta hep terapi yaptık'

TFF 2. Lig'de 6 hafta sonra kazanan Elazığspor'da Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, maça psikolog desteğiyle çıktıklarını söyledi.

Elazığspor, Ömer Yıldız ile anlaştı

TFF 2. ligde mücadele edecek olan Birevim Elazığspor, Ömer Yıldız'la 2 yıllık anlaşma sağladı.