Selçuk Haberleri

Selçuk Haberleri

Türkiye'nin vergi rekortmenleri açıklandı! İlk sırada kim yer aldı

Türkiye'nin 2023 gelir vergisi rekortmeni, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar olurken, ikinci sırada Haluk Bayraktar, üçüncü sırada Mustafa Rahmi Koç yer aldı.

Türkiye'nin 2022 gelir vergisi rekortmeni Selçuk Bayraktar oldu

Türkiye'nin 2022 gelir vergisi rekortmeni, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar oldu.

Başkan Kılıç: Gazze’de soykırım yapılıyor 

Sağlık-Sen, 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlediği basın açıklaması ile İsrail’in Filistin’e saldırılarını kınadı. Elazığ’da seslerin yükseldiği nokta fethi sekin şehir hastanesi önü oldu. 

Erdoğan gölge kabine kuruyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim sürecinde Gölge Kabine kuracağı iddia edildi. Gölge Kabine'de İbrahim Kalın'ın Dışişleri Bakanlığı yapacağı, MİT Başkanı Hakan Fidan'ın da bakan olarak gölge kabinede görev alacağı önü sürüldü.

Selçuk Bayraktar'dan Elazığ Belediyesi Psikososyal Destek Çadırına ziyaret

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve ekibi, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Elazığ'da da şiddetli bir şekilde etkisini gösteren 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem afetinin travma izlerini gidermek için Elazığ Belediyesi Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezi tarafından Kahramanmaraş'ta kurulan psikososyal destek çadırını ziyaret etti.

Bayraktar, nasıl engellendiklerini anlattı!

Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar, Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programında İHA ve SİHA'lara ilişkin açıklamalarda bulundu. Bayraktar, " İlk TB-1'i geliştirdiğimizde engellemeye çalıştılar. 4-5 yıl oyalandık" dedi.

Tüfenkçi: Elazığ’ın yeni yüzlere ihtiyacı var

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Selçuk Tüfenkçi, Seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiklerini ifade ederek kendilerine teveccühün çok yüksek olduğunu söyledi.

Elazığ'da Büyük Selçuklu ve sonrası döneme ait 470 adet tarihi eser ele geçirildi

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda Büyük Selçuklu ve sonrası döneme ait olduğu değerlendirilen 470 adet tarihi eser ele geçirildi.

800 yıllık kümbet zamana direniyor

Elazığ'da Karakaya Barajı'nı gören manzarası ile dikkat çeken Selçuklular döneminden kalma kümbet zamana direniyor. İçerisi zaman zaman defineciler tarafından kazılan tarihi yapı, restore edilerek turizme kazandırılmayı bekliyor.

Elazığ'da suların çekilmesiyle Selçuklu ve Osmanlı mezarlıkları ortaya çıktı

Elazığ'ın Baskil ilçesine bağlı Şeyh Hasan köyünde bulunan Selçuklu ve Osmanlı mezarlıkları, suların çekilmesiyle gün yüzüne çıktı.

''Bilgisayar programcılığı geleceğin mesleği arasında yer alıyor''

Bilgisayar programcısı Selçuk Keleş, mesleğin her geçen gün geliştiğini belirterek bilgisayar programcılığının geleceğin en önemli mesleklerinin arasında yer alacağını söyledi.

'Bilgisayar programcısı bütün yazılım dillerini bilmeli'

Bilgisayar programcısı Selçuk Keleş, teknoloji çağında bilgisayar programcılığının önemli bir yerinin olduğunu belirterek programcının bütün yazılım dillerini bilmesini ve bunu da gerektiği yerlerde kullanması gerektiğini söyledi.

Hayali için evini atölyeye çevirdi, maket uçak yapmaya başladı

En büyük hayali uçak fabrikasında çalışmak olan Ömer Güneş, evinin bir odasını atölyeye çevirdi. Birbirinden farklı maket uçaklar yapan Güneş, Selçuk Bayraktar'ın fabrikalarında görev almak istiyor.

Bilgisayar programcısı Keleş, mesleğin inceliklerini anlattı

Bilgisayar programcısı Selçuk Keleş, teknoloji çağının yaşandığı son dönemlerde bilgisayar programcılığının gözde meslekler haline geldiğini söyledi.

Türkiye'nin ilk milli ve yerli interaktif online öğrenme platformunu kurdu

KOSGEB'den aldığı bir bilgisayarla işe başlayan ve zamanla büyük bir Ar-Ge merkezi kuran Öğr. Üyesi Doç. Dr. Selçuk Beşir Demir, Türkiye'nin ilk milli ve yerli interaktif online öğrenme platformu olan Araştırma Yöntemleri Eğitim ve Uygulama Merkezi'ni (AYEUM) geliştirdi. 50 üniversite ve 20 bin kişinin üye olduğu AYEUM, 20 milyon TL'lik bir ithalat çıktısının da Türkiye'de kalmasını sağladı.

İki kez Türkiye şampiyonu oldu, gözünü dünya şampiyonluğuna çevirdi

Elazığlı vücut geliştirici Selçuk Dönmez, son 3 yıl içinde katıldığı Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonalarında 2 kez birincilik elde etti. Çalışmalarına devam eden Dönmez, şimdi ise gözünü 26 Kasım'da Fransa'da yapılacak dünya şampiyonasına dikti.

Gündüz boya badana, gece spor yaparak vücut geliştirme şampiyonu oldu

Elazığ'da boya badana işleri yaparak geçimini sağlayan Selçuk Dönmez, vücut geliştirme sporunda Türkiye şampiyonu olarak dikkat çekti.

Sigorta Prim Teşvik Süresi Uzatıldı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 51 il ve 2 ilçede uygulanan sigorta prim teşviki süresinin 31 Aralık’a kadar uzatıldığını açıkladı.

Elazığspor yönetimi transfer tahtasını açamazsa istifa edecek

TY Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk yazılı bir açıklama yayımlayarak, 6 futbolcularının serbest kaldığını ve transfer tahtasının açılmaması durumunda istifa edeceklerini ifade etti.

Elazığspor, Ümit Özat'la anlaşamadı

TY Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, teknik direktör Ümit Özat ile anlaşamadıklarını belirterek, transfere engel borcun 26 milyon 731 bin TL olduğuna açıkladı.

Elazığspor Yönetiminden Prof. Dr. Yasemin Açık’a  Ziyaret

Elazığ iş kadınları derneği başkanı ve seza çimento yönetim kurulu başkanı prof. Dr. Yasemin Açık, Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ve beraberindeki heyeti kabul etti. Ziyarette başkan öztürk, prof. Dr. Açık’a üzerinde ismi yazılı olan 23 numaralı formayı takdim etti.

Teknik Direktör Eriş, Elazığ'a döndü

Serik Belediyespor maçı sonrası istifa ettiğini açıklayan, ancak istifası Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk tarafından kabul edilmeyen Teknik Direktör Levent Eriş, yeniden Elazığ'a döndü.

Sektörün Sorunları Bakan Selçuk’a İletildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Eğitim Sektörü Meclisi Toplantısı M.Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanlığında webinar üzerinden gerçekleştirildi.

Bakan Selçuk, canlı ders işleyen öğretmenlerle görüntülü görüştü

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Elazığ'da EBA'da canlı ders işleyen öğretmenlerle görüntülü görüşme gerçekleştirdi.

Sağlık Sen, Konvoy Yaparak Taleplerini Gündeme Getirdi

Sağlık Sen Elazığ Şubesi, araç konvoyu yaparak sağlık çalışanlarının sorularına ve taleplerine dikkat çekti.  

Elazığspor'da, Teknik Direktör Eriş'in istifası kabul edilmedi

Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, istifa ettiğini açıklayan Teknik Direktör Levent Eriş'in istifasını kabul etmediklerini ve geri dönmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Bakan Selçuk, EBA'da yaşanan yoğunluk üzerine açıklamalarda bulundu

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, EBA'da yaşanan yoğunluk üzerine, 'EBA'daki yoğunluk bizim için olumlu bir haber. İnanılmaz bir talep var. Dünyanın çok büyük sitelerinde kimi zaman duraklamalar oluyor, sonra da bu duraksamalar gideriliyor. Bu altyapı giderek daha da güçlendirilecek. EBA Destek Merkezleri'nin yarım saat önceki sayı itibariyle 8 bin 668 olduğu, akşama kadar 9 bin olacağını söylemeliyiz. Gereken tedbirler alınıyor' diye konuştu.

Yüz yüze eğitim temassız oyunlar ile başlıyor

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 'Kitabı tasarlarken okulların açılacağı ilk günü hayal ettik. O ilk günün çocuklar için ne kadar önemli olduğunu biliyorduk. Amacımız, çocukların yaşamlarındaki en önemli dönemlerden biri olan ilkokula başlamalarının sağlıklı ve mutlu bir şekilde gerçekleşmesini sağlamaktı. Bunun için oyunun gücünden yararlandık' dedi.

İzmir’de kaçak kazı faciası: 2 ölü, 3 yaralı

İzmir'in Selçuk ilçesinde kaçak kazı için bir kuyuya giren 5 kişiden 2'si zehirlenerek hastanede tedavi altına alındı. Kuyuda bulunan 3 kişiden 2'sinin cansız bedeni çıkartılırken, mahsur kalan 1 kişi daha yaralı olarak çıkartıldı.

Elazığspor transferi açamıyor

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, düzenlediği basın toplantısı ile transfer tahtasını açamayacaklarını ve kulüp lisansı alınamadığı için lige 3 puan silme cezası ile başlayacaklarını söyledi.