Serkan Çayır Haberleri

Serkan Çayır Haberleri

ES Elazığspor’da transfer tahtası açıldı

ES Elazığspor’da, 1 yıldır kapalı olan transfer tahtası yapılan girişimler sonucu açıldı.

ES Elazığspor Başkanı Çayır: 'Lige kazanarak başlamak istiyoruz'

TFF 3. Lig 1. Grup'ta ilk hafta 1954 Kelkit Belediyespor'u konuk edecek olan ES Elazığspor'da Başkan Serkan Çayır, 3 puanla sezona başlama arzusunda olduklarını söyledi.

Elazığspor'da yönetim görev dağılımını yaptı

Elazığspor'da gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul'da başkanlığa seçilen Serkan Çayır ve yeni yönetim kurulu, ilk toplantısında görev dağılımı gerçekleştirdi.

ES Elazığspor'da Serkan Çayır güven tazeledi

ES Elazığspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu'nda 102 delegenin oyunu alan mevcut başkan Serkan Çayır güven tazeledi ve bir kez daha başkanlığa seçildi.

Elazığspor'da transfer yasağını kaldırmak için hamle

Transfere engel dosyalarla görüşmeler yapmak üzere kurmaylarıyla birlikte İstanbul'a giden Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, Elazığ'a döndü.

Elazığspor'da transfer tahtasını açmak için çalışmalar sürüyor

Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, transfere engel dosyalarla görüşmeler yapmak üzere pazartesi sabah İstanbul'a gidiyor.

Elazığspor'dan Büyükekşi'ye kutlama

TFF Olağanüstü Genel Kurulu'nda oy kullanan Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, kulübün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla TFF Başkanlığı'na seçilen Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulunda yer alan Nüket Küçükel Ezberci'yi kutladı.

Elazığspor yol haritası belirliyor

Elazığspor Başkanı Serkan Çayır ile teknik direktör Alaattin Tutaş, 2022-2023 sezonunda izlenecek yol haritasını istişare etmek üzere kulüp tesislerinde bir araya geldi.

Serkan Çayır: 'Elazığspor'un kapanmasına izin vermedik'

Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, Elazığspor bizim marka değerimiz. Çok şükür izin vermedik, takım kapanmadı. İnşallah yeni sezonda da hedefimiz 35 maça kadar yenilmezlik serisini götürmek dedi.

Serkan Çayır: 'Elazığsporumuzu hak ettiği yerlere taşıyacağız'

Elazığspor'un küllerinden yeniden doğmuş olarak girmenin heyecanını yaşadığını belirten Kulüp Başkanı Serkan Çayır, Birlik ve beraberliğin sağlandığı bu ortamda, yeni stadyumumuzla birlikte Elazığsporumuzu hak ettiği yerlere taşımanın çabası içerisinde olacağımızı ifade etmek istiyorum dedi.

Elazığspor Başkanı Çayır, TFF Başkanı Özdemir ile görüştü

Şirketinin bir dizi açılışları için Elazığ'da olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Elazığspor Başkanı Serkan Çayır'la bir araya geldi.

Elazığspor Yönetimi, Vali Toraman'ı ziyaret etti

Elazığspor başkanlığına yeniden seçilen Serkan Çayır ve yönetim kurulu üyeleri, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman’ı makamında ziyaret etti.

Elazığspor Başkanlığına Serkan Çayır yeniden seçildi

Elazığspor Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda Elazığspor Başkanlığına Serkan Çayır yeniden seçildi.

Başkan Çayır, Elazığspor'un transfere engel olan borcunu açıkladı

Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, transfere engel olan borcu açıkladı ve tahtayı açmak için girişimlere başlayacaklarını söyledi.

Elazığspor, genel kurula gidiyor

Elazığspor’da Serkan Çayır başkanlığındaki yönetim kurulu Olağan Genel Kurul kararı aldı.

Elazığspor'dan kenetlenme çağrısı

Sancaktepe FK maçı sonrası taraftarların cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerin akabinde takım kaptanı Yiğitcan Erdoğan, genç golcü Yusuf Ensar Poyrazlı ve Kulüp Başkanı Serkan Çayır basın toplantısı düzenledi.

Elazığspor'dan hakeme büyük tepki

TFF 3. Lig 1. Grup 6. haftasında deplasmanda karşılaştığı 1954 Kelkit Belediyespor'a 3-1 mağlup olan Elazığspor'da Başkan Serkan Çayır, yazılı bir açıklama yayımlayarak müsabakanın hakemi Tolga Sancak'a tepki gösterdi.

Elazığspor'dan, Vali Yırık'a ziyaret

Elazığspor Başkanı Serkan Çayır ile 2. Başkan Özkan Aydın, Elazığ Valisi Erkaya Yırık'ı makamında ziyaret etti.

Bir dönem tribünlerden desteklediği takımını şimdi başkan olarak yaşatmaya çalışıyor

Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, taraftar grubu başkanlığı dahil 24 yıl tribünlerden desteklediği takımının 3. Lig'de kulüp başkanı başkanı oldu. Takımdaki oyuncularla ağabey-kardeş ilişkisi bulunan Çayır, Elazığspor'u eski günlerine kavuşturmak için var gücüyle çalışıyor.

Elazığspor Başkanı Çayır: 'Gerekirse tüm borcu üstüme alırım, kafama sıkarım yine de kulübü kapattırmam'

Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, transfer tahtasının açılmama gerekçesinin sadece para olmadığını belirterek, Gerekirse tüm borcu üstüme alırım, kafama sıkarım yine de kulübü kapattırmam dedi.