Servis Haberleri

Servis Haberleri

Okul servisleri tarifesi açıklandı

Elazığ’da 2024 – 2025 Eğitim Öğretim Yılı okul servisi fiyat tarifesi açıklandı.

Ramazan Kil, yoğun katılımla adaylığını açıkladı

Uzun yıllardır Abdullahpaşa Mahallesinde Öğrenci Servisi firması olan Ramazan Kil, Abdullahpaşa Mahallesi Muhtarlığına Adaylığını açıkladı.

Hastanelerin Acil Servisleri ana baba günü

Elazığ'da son günlerde kamu ve özel hastanelerin acil servislerinde yoğunluk yaşanıyor.

Elazığ Belediyesi’nden duyuru!

Elazığ Belediyesi Tahakkuk ve Abone Servisleri, 31 Aralık Cumartesi günü hizmet sunmaya devam edecektir.

Nefes borusuna şeker kaçan çocuğu başhekim başarılı müdahalesiyle böyle kurtardı

Elazığ'da nefes borusuna şeker kaçan 2 buçuk yaşındaki çocuğun, kaldırıldığı hastanenin acil servisinde yapılan müdahaleyle kurtarılma anı hastanenin güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Minik Can, o esnada acil serviste bulunan Hastane Başhekimi Dr. Yusuf Kenan Aydın'ın soğukkanlı ve başarılı müdahalesiyle yeniden hayata döndü.

İHA'nın haberi ses getirdi, Feride okuluna kavuştu

Elazığ'ın Keban ilçesine bağlı Koyunuşağı köyünde ikamet eden lise birinci sınıf öğrencisi Feride Uçar, taşımalı eğitim çerçevesindeki servisin 3 kilometre fazla yol gitmek istememesi nedeni ile eğitimine başlayamamıştı. Yapılan haberin ardından harekete geçen yetkililerin sorunu gidermesiyle Uçar, okuluna kavuştu.

3 kilometrelik fark bir kızın eğitim hayatına mal oldu

Elazığ'ın Keban ilçesine bağlı Koyunuşağı köyünde ikamet eden lise birinci sınıf öğrencisi Feride Uçar, taşımalı eğitim çerçevesindeki servisin 3 kilometre fazla yol gitmek istememesi nedeni ile eğitimine başlayamadı. Aynı evdeki kız kardeşini her gün servise bindirip Baskil ilçesine gönderen Uçar, okumak istediğini belirterek yetkililerden sorunun çözülmesini istedi.

Jandarmadan okul servisi şoförlerine eğitim

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde jandarma ekipleri tarafından okul servisi şoförlerine eğitim verildi.

Jandarmadan okul servisi şoförlerine eğitim

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde jandarma ekipleri tarafından okul servisi şoförlerine eğitim verildi.

Elazığ'da servis sürücülerine eğitim

Elazığ Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından servis sürücülerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Jandarma ekipleri servis araçlarını denetlemeye başladı

Elazığ'da jandarma ekipleri, okulların açılmasıyla birlikte servis araçlarının denetimine başladı.

Elazığ'da öğrenci minibüsü ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Elazığ'da öğrenci servisi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4'ü özel eğitim okulunda eğitim gören öğrenci olmak 5 kişi yaralandı.

YKS'ye girecek olan öğrencilere ücretsiz servis

Elazığ Yazıkonak Belde Belediyesi, Elazığ merkezde YKS'ye girecek öğrenciler ile beldedeki okullarda sınava girecek öğrenciler için ücretsiz servis kaldıracak.

Elazığ'da okul servisi ile pikap çarpıştı: 4 yaralı

Elazığ'da okul servisi ile pikabın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Nazımiye Kaymakamı Tutkan, okul servislerini denetledi

Tunceli'nin Nazımiye İlçe Kaymakamı Uğur Tutkan, haftanın ilk gününde okul servis araçlarını denetleyerek sürücüleri kurallara uyma konusunda uyardı.

Elazığ'da jandarma ekipleri okul servis araçlarını denetledi

Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri okul servis araçlarına yönelik denetim gerçekleştirdi.

Servis aracı önce pikapla çarpıştı ardından yan yattı

Elazığ'da taşımalı eğitim veren okula yemek götüren servis aracı, kar yağışından dolayı oluşan buzlanma sebebiyle pikapla çarpıştı ardından yan yattı. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazada araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Fethi Sekin Şehir Hastanesinde yeni yoğun bakım servisleri açıldı, kapasite 5 kat arttırıldı

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde yataklı çocuk yoğun bakım üniteleri düzenlenen törenle hizmete girdi. 7 olan çocuk yoğun bakım ünitesi ile yatak yoğun bakım kapasitesi yaklaşık 5 kat artarak 32 oldu.

Kurtçuk televizyon ekranının içine yuva yaptı, aile neye uğradığını şaşırdı

Elazığ'da Atıcı ailesinin bir yıl önce aldığı televizyonun ekranının içinden kurtçuk çıktı. Eve çağrılan teknik servis tarafından televizyonun ekranın içinde bulunan kurtçuk ve yuvası çıkartıldı.

Elazığ'da okul servislerine yönelik denetimler başladı

Elazığ'da jandarma ekipleri, okulların açılmasına sayılı günler kala okul servislerine yönelik denetimlerine başladı.

Elazığ'da okul servis ücretlerine zam yapıldı

Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından 2021-2022 eğitim öğretim yılı okul servis ücretlerine 19 ila 25 arasında zam yapıldı.

Elazığ'da yeni normalleşme süreciyle çaylar yeniden demlendi

Ülke genelinde olduğu gibi deprem bölgesi Elazığ'da da yeni kararların ardından kentte çok sayıda bulunan çay ocakları da kapılarını sabahın erken saatlerinde açtı, çaylar demlenip servisler başladı.

Pandemi ile birlikte talepler değişti, balıklar pişirilerek evlere servis edilmeye başlandı

Elazığ'da Koronavirüs (Covid-19) ve kış mevsimiyle birlikte balık tüketimi normalin üzerinde artış gösterdi. Vatandaşlar yoğun olarak balık almaya gelirken, bazı balıkçılar da gelen talep üzerine balık tava yapıp evlere göndermeye başladı.

Kütahya'da iki sağlık personeli ölümden döndü

Kütahya'nın Çavdarhisar Hastanesi'nde görevli 112 Acil Servisi ambulansı, Kütahya merkeze hasta bıraktıktan sonra dönüş yolunda alev alev yandı, iki sağlık personeli ölümden döndü.

Covid-19'u yenen doktor, Maske ve Karantina uyarısı yaptı

Elazığ'da pandemi servisinde hastalarını tedavi ederken korona virüse (Covid-19) yakalanıp atlatan ve görevine dönen Uzm. Dr. Eyüp Oğuz, karantinaya alınan insanların odalarını, evlerini terk ettiğini, yakalandıklarını duyduklarını, bunların sağlık çalışanlarını yorduğunu söyledi.

Manisa'da işçi servisi ile otomobil çarpıştı

Manisa'nın Kula ilçesinde işçi servisi ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü yaralandı.

112 Komuta Kontrol Merkezi Yeni Telsiz Haberleşme Sistemine Geçti

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimliği’ne bağlı Komuta Kontrol Merkezi’ne 7 gün 24 saat kesintisiz haberleşmeyi sağlamak üzere “Yeni Sayısal Telsiz Haberleşme Sistemi” kuruldu.

Eskişehir'de feci kaza: 2 ölü 12 yaralı

Eskişehir’de işçileri taşıyan servis otobüsünün kaza yapması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, biri ağır olmak üzere 12 kişi ise yaralandı.

Bursa'da feci kaza: 2 ölü, 17 yaralı

Bursa'da işçileri taşıyan servis midibüsü kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan elektrik direğine çarptı. Feci kazada otobüs kullanılamaz hale gelirken 2 kişi öldü, 17 kişi yaralandı. Haberi alan sağlık çalışanı kadın ise kazada hayatını kaybeden babasını gözyaşları içerisinde, 'Babam nerede?' diyerek aradı.

Manisa’da işçi servisleri çarpıştı: 12 yaralı

Manisa'nın Demirci ilçesinde tarım işçilerini taşıyan iki minibüsün çarpıştığı kazada 12 kişi yaralandı.