Sevindirdi Haberleri

Sevindirdi Haberleri

Milletvekili Işıkver, hayırda yarışanlar kervanında

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın organize ettiği sünnet şöleninde sünnet çocuklarını sevindirdi.

Polis ekipleri engelli ve özel çocukları sevindirdi

Elazığ'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, engelli ve özel çocukları sevindirdi.

Örümcek adam minik öğrencileri eğlendirdi

Elazığ'da daha önce de örümcek adam kostümüyle duyarlılık oluşturmak için sokak hayvanlarını besleyen Fırat Üniversitesi öğrencisi bu kez anaokulundaki minik öğrencileri sevindirdi.

Yağışlar arıcıları da sevindirdi, rekoltede yükseliş bekleniyor

Elazığ Arı Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Fırat Canbay, İnşallah bu sene geçen yıla göre çok iyi bir sezon geçireceğimiz umudu içerisindeyiz. Arıcılarımıza baktığımız zaman sezon başından itibaren 3 ila 4 yer gezerek noktaya geldi. En son ise konaklayacakları bal hasadı yapacakları bölgelerine gidecekler. Bizler Temmuz ayı içerisinde bal veriminin oluşacağı bir sezona giriş yapacağız. Bu yıl çok verimli bir yıl olacaktır dedi.

Elazığ'da 'Çedene kahvesinin' tescillenmesi üreticiyi sevindirdi

'Çedene kahvesinin' Türk Patent Enstitüsü'nce tescillenerek Elazığ mutfağının coğrafi işaretli ürünleri arasında yerini alması kahve üreticilerini sevindirdi.

Sert geçen kış ve yaşanan kar yağışı arıcıları sevindirdi, verimli bir sezon bekleniyor

Güzel bir kış geçirdiklerini belirten Elazığ Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Fırat Canbay, 'Bu bölge güzel bir kar yağış aldı. Arılarımız da Aralık ayı itibariyle bu bölgede kış uykusuna geçti. Verimli bir şekilde bahar ayına gireceğimizi ümit ediyoruz. Özellikle arıların kış dinlenmesi ne kadar sağlıklı olursa bahardaki verim, arıların gelişimi ve sağlıklı olması bir o kadar artı olarak yansımaktadır. 2022 yılı bizler için verimli bir sezon olacak' dedi.

Elazığspor'un transfer yasağını kaldırması Malatya'yı da sevindirdi

Elazığspor'un iki buçuk yıl sonra transfer tahtasını açması Elazığlı futbolseverler gibi ezeli rakibi Malatyaspor taraftarlarını da mutlu etti.

Canbay: 'Arıcılığın resmi meslek statüsü kazanması sevindirici'

Arıcılar Birliği Başkanı Canbay, 'Arıcılığın resmi meslek statüsü kazanması tüm üreticileri sevindirdi' dedi.

Başkan Ulaş; Okulların Açılmaya Başlaması Esnafları Rahatlatacak

12 Ekim Pazartesi tüm ilkokullar, köy okulları, 8 ve 12. sınıflar ile özel gereksinimli çocukların eğitim gördüğü okullarının açılması esnafları sevindirdi.

Tuhafiyeciler Odasından Anlamlı Yardım

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası, 150 çocuğu ve 50 ebeveyni giydirerek bayram öncesi sevindirdi.

Kurban Bayramı Öncesi 250 Çocuk Sevindirildi

İlim Yayma Cemiyeti Yetim Komisyonu Kurban Bayramı öncesinde 250 çocuğu sevindirdi.

Polis vagonlarda kalan depremzede çocukları sevindirdi

Elazığ polisi, depremin ardından aileleri ile birlikte vagonlarda yaşamaya başlayan çocuklar için bir etkinlik düzenledi.

2 bin rakımda doğal 'bal' bereketi

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde bulunan 2 bin 350 rakımlı Hazar Baba Dağı'nın 2 bin rakımında kurulan arıcılar, bu yıl mevsim şartlarının elverişli olması nedeniyle bin ton civarında bal hasadı yaptı. Geçtiğimiz yıl 300 ton bal hasadının yapıldığı kentte, bu yıl rakamın bin tona çıkması arıcıları sevindirdiği kadar sektörün de ilerisi için önemli bir gelir oldu.