Seyahat Haberleri

Seyahat Haberleri

Baskil Çavuşlu Köyü bağlantı yolunda çalışmalar devam ediyor

Yol bakım-onarım ve asfalt çalışmalarını sürdüren Elazığ İl Özel İdaresi, kırsalda yaşayan vatandaşların daha konforlu yollarda seyahat edebilmeleri adına şehrin her noktasına ulaşmayı hedefliyor. Bu kapsamda 2024 yılı yatırım programında bulunan Baskil İlçesi Çavuşlu Köy yolunda çalışmalar hızla devam ediyor.

Fırat Kalkınma Ajansı’ndan acentelere destek 

Fırat Kalkınma Ajansı, Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli’nin turizminin canlandırılması amacıyla başlattığı Fırat Turu programıyla seyahat acentelerine tur başına 36 bin lira destek sağlayacak. 

Burak Nur: 2023 yılı hedeflerimiz start aldı!

Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Nur, 2023 yılı hedeflerinin start aldığını belirterek, amaçlarının konforlu araçlarla müşterilerine seyahat imkanı sunmak olduğunu kaydetti.

Burak Nur: Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği istikrarlı büyümesini sürdürüyor

Türkiye'nin önde gelen seyahat firmalarından biri olan Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği, her geçen gün istikrarlı büyümesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu firma 2022 yılında aldığı yeni araçlarla adından söz ettiriyor.

Elazığ'da jandarmadan radarlı ve dronlu trafik denetimi

Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri, trafik kazalarının önüne geçmek ve yolcuların güvenli seyahat etmelerini sağlamak amacıyla radarlı ve dronlu trafik denetimi gerçekleştirdi.

Sorun yaşanmadan çözüm bulunsun!

Elazığ havalimanı ikinci pistinin bakıma alınacak olması nedeniyle 15 Ekim sonrası yolculuklarını hava yoluyla yapacak olan vatandaşlar geçici bir süreliğine Malatya, Diyarbakır ve Bingöl illerinde seyahatleri gerçekleştirecekler. 

Gezginler ve Seyahat Yazarları Elazığ'ı Tanıttı

Fırat Kalkınma Ajansı'nın Yukarı Fırat Havzası Turizm Geliştirme ve Markalaştırma Sonuç Odaklı Programı kapsamında gerçekleştirdiği tanıtım ve turizm faaliyetleri doğrultusunda düzenlenen Fırat Turu programında Gezgin ve Seyahat Yazarları TRB1 Bölgemizin (Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli) tarihi ve turistik mekanları ile yöresel lezzetlerini tanıttılar.

Şehrin giriş noktalarında kontroller yapılıyor

Elazığ'da Pandemi Kurulunda alınan karar gereği seyahat kısıtlamaları ile ilgili şehrin giriş noktalarında  kontroller yapılmaya başladı.

Şahin: Hac ile ilgili herhangi bir tasarruf yok

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın umre ziyaretlerinin korona virüs salgını ile ilgili askıya alındığını duyurduğunu aktaran Hac ve Umreden Sorumlu Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Üyesi Diyaeddin Şahin, bu kısıtlamanın tedbir amaçlı geçici süreliğine sadece umre ziyaretlerinde olduğuna dikkat çekerek, hac ile ilgili herhangi bir sıkıntının olmadığını ve organizasyonlarının devam edeceğini söyledi.