Seyir Terası Haberleri

Seyir Terası Haberleri

Elazığ Belediyesi Harput’ta kürsübaşı programı düzenledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın Müzeler Şehri Elazığ Projesi kapsamında şehre kazandırdığı Hoca Hasan Hamam Müzesi’ni ziyaret ederek tarihe tanıklık eden vatandaşlar, seyir terasının eşsiz manzarasında çaylarını yudumlarken, Elazığ Belediyesi Kürsübaşı ekibinin seslendirdiği eserlere eşlik etmenin ayrıcalığını yaşadı.

Türkiye'nin en genç Belediye Başkanı Şerifoğulları, şehre değer katan projelerine yenisini ekledi

Türkiye'nin en genç belediye başkanı olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçimden önce söz verdiği projeleri bir bir hayata geçiriyor. Başkan Şerifoğulları, son bir ay içerisinde Kent-Köy ve Cam Seyir Terası'nın ardından Mehmet Akif Ersoy Dijital Kütüphanesi'nin de açılışını gerçekleştirdi.

Balakgazi Parkı ve Cam Seyir Terası Açılıyor

Binlerce yıllık tarihi birikimi ve kadim kültürüyle medeniyetler merkezi olan Harput, yeni simgesine kavuştu.

Balakgazi Parkı ve Cam Seyir Terası Projesi bitme aşamasına geldi

Elazığ Belediyesi tarafından Harput'ta yapımı süren Balakgazi Parkı ve Harput Cam Seyir Terası Projesi'nin bitme aşamasına geldiği bildirildi.

Şerifoğulları: Tarihi değerlerimizi korumaya yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz

Harput’ta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Tarihin bize yüklediği sorumluluğun bilinciyle, tarihi değerlerimizi korumaya yönelik çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.' dedi.

Balakgazi Parkı ve Cam Seyir Terası Şekilleniyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri arasında yer alan Harput Balakgazi Parkı ve Cam Seyir Terası Projesi şekillenmeye başladı.

Cam Seyir Terası Çalışmaları Başladı

Elazığ’ın köklü geçmişini bağrında yaşatan Harput, yıllardır beklediği cam seyir terasa kavuşuyor.

Cam Seyir Terası Projesi Hayata Geçiyor

Elazığ’ın tarihi ve turistik yerleşim alanı Harput’a Cam Seyir Terası yapılacak. Balakgazi Parkı üzerine inşa edilecek cam seyir terası, sunacağı eşsiz görsel şölen ile şehrin turizmine değer katacak. Elazığ Belediyesi, projenin yapım işi için 18 Ekim 2019 tarihinde ihale yapacak.

Bereketin en net görüntüsü

Elazığ'da geçtiğimiz yıl tamamen kurumak üzere olan ve suyu yok denecek kadar azalan Cip Barajı'nda çetin geçen kış sonrası beklenin üzerinde yüzleri güldüren görüntü ortaya çıktı. Geçen yıl seyir terasının ayaklarına sular yetişmezken, bu yıl o terasın bir kısmı da sular altında kaldı.