Sinema Haberleri

Sinema Haberleri

Andaç Elimi Tutar Mısın filminin çekimlerinde sona gelindi

Senarist ve oyunculuğunu Tiyatro Ve Sinema Sanatçısı Abdullah Şekeroğlu’nun yaptığı “Andaç Elimi Tutar Mısın” sinema filminin çekimlerinde sona gelindi. Cannes Film Festivali, Altın Ayı ve Montreal Film Festivali’ne katılacak olan film daha sonrasında sinemalarda izleyicilerin beğenisine sunulacak

Başkan Alan: Elazığ, kültür ve sanatta önemli bir konumda

Elazığ’a gelen sinema oyuncuları Serkan Şengül ve Orhan Aydın, ETSO Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ettiler.

SOYKIRIMLA YÜZLEŞMEK: GAZETECİLER SALDIRI ALTINDA PANELİ DÜZENLENECEK

Fırat Üniversitesi Sinema Topluluğu (SİNEFİ) Anadolu Ajansı’nın katkılarıyla “Soykırımla Yüzleşmek: Gazeteciler Saldırı Altında” konulu panel gerçekleştirilecek.

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi, Atatürk Filmini izledi 

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi, Cumhuriyetin 100. Yılı vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını konu alan "ATATÜRK" filmini sendika üyeleri ve aileleriyle birlikte sinemada izledi. 

Fırat Üniversitesinin etkinliği iptal edildi 

Fırat Üniversitesinin 19 Ekim Perşembe günü gerçekleştireceği “Kampüste Açık Hava Sineması” etkinliği Filistin’de yaşanan olaylar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. 

Elazığ Belediyesi'nden Ahıska Türkleri'ne sinema keyfi 

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Aile Danışma Merkezi (ADEM) tarafından Ahıska Türkü çocuklar için program düzenlendi. 

Açık hava sinemasında film izler gibi yangını izlediler

Elazığ'da bir köyde tandırdan sıçrayan kıvılcım, evin çatısını kül etti. Vatandaşlar, itfaiye ekiplerinin çalışmasını güneşin altında oturup film izler gibi izledi.

62 yaşında 9'uncu üniversitesini okuyor

Elazığ'da 62 yaşındaki Abdullah Yalınkılıç, 40 yaşında tekrar başladığı okuma hevesiyle 22 yılda 7 üniversite bitirdi. Halen Anadolu Üniversitesi sosyoloji 2. sınıf öğrencisi olan Yalınkılıç, son yapılan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında (YKS) aldığı puanla Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünü kazandı.

Elazığ'da 3 bin öğrenci sinema keyfi yaşadı

Elazığ'da Yazıkonak Belde Belediyesi tarafından Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın Projesi çerçevesinde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı öncülüğünde 3 bin öğrenci sinemaya götürüldü.

İlk defa gerçekleşen açık hava sinemasına öğrenciler akın etti

Fırat Üniversitesinde başlayan 'Fırat Fest' etkinlikleri çerçevesinde üniversitede ilk defa düzenlenen açık hava sinemasına öğrenciler akın etti.

Ünlü yönetmen Serdar Akar: 'Türk sinemasında ciddi bir şekilde ihracat var'

Türk sinemasında ciddi bir şekilde ihracat olduğunu vurgulayan yönetmen Serdar Akar, Dizi maliyeti o kadar yüksek ki yurt dışı satışları olmazsa yapımcılar dizi maliyetini çıkaramıyorlar. Ancak oradan kazanabiliyorlar dedi.

Yeşilçam oyuncularının unutulmaması için iş yerinin duvarlarını posterleriyle doldurdu

Elazığ'da 32 yıldır çiğköfte satışı yapan İsmail Unsu, izlediği Yeşilçam filmlerinde rol alan sanatçıların unutulmaması için iş yerinin duvarlarını sinema sanatçılarının posterleri ile donattı.

Elazığ'da toplu alanlarda aşı olmayanlara yönelik PCR testi zorunluluğu başladı

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Elazığ'da da bugün itibariyle toplu alanlara girişlerde PCR testi zorunluluğu başladı. Bu kapsamda kentte bulunan otogar ve sinema salonlarına gelen aşısız vatandaşlar PCR testlerini gösterdi. Aşısız olup PCR testini de yaptırmayan vatandaşlar, ilgili alanlara alınmadı.

Depremzede çocuklar sinema keyfi yaşadı

Elazığ'da yaşanan depremin ardından kurulan konteyner kentte yaşayan çocuklar pandemi tedbirleri çerçevesinde sinemaya götürüldü.

Van Gölü sahilinde sinema keyfi

Van'ın Edremit ilçesinde vatandaşlar, Van Gölü sahilinde sosyal mesafeli açık hava sinemasında bol kahkahalı bir akşam geçirdi.

Düğün Dernek 2 Filmi Sinemaseverlerle Buluşacak

Elazığ Belediyesi, Açık Hava Sineması etkinlikleri ile vatandaşlara seyir keyfi sunmaya devam ediyor.  

Düğün Dernek Filmi Sinemaseverlerle Buluşuyor

Elazığ Belediyesi, Açık Hava Sineması etkinlikleri ile vatandaşlara seyir keyfi sunmaya devam ediyor. 

Elazığ Belediyesi Sinema Keyfi Sunuyor

Elazığ Belediyesi, koronavirüs salgını sebebiyle uzun süre sosyal hayattan uzak kalan vatandaşlara sinema keyfi sunuyor. 

Bir Gişe Rekorunu da Belediye Kırdı

Elazığ'da ilk kez düzenlenen 'Arabalı Açık Hava Sineması' etkinliği büyük ilgi gördü. Park 23 AVM'nin arkasındaki otopark alanında gerçekleştirilen etkinlikte binlerce kişi araçlarının içerisinden film izledi. Etkinliğe Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da eşi ve çocuklarıyla katıldı.

Arabalı Açık Hava Sineması Etkinliği Düzenlenecek

Elazığ'da arabalı açık hava sinema etkinliği düzenlenecek.

Kanal 23'te Sinema Kulübü Başlıyor

Kanal 23, çocuklardan yetişkinlere, gençlerden aile büyüklerine evde kalanlar için Ramazan boyunca her akşam saat 21:00’de “23 Sinema Kulubü” film kuşağı ile ekranlarda olacak.

Elazığ polisi, depremzede çocukları sinemaya götürdü

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından sürekli sahada görev yapan polis, bu kez 200 çocuğu sinemaya götürdü.

Polislerden depremzede çocuklara özel sinema etkinliği

Elazığ polisi, depremden dolayı evleri hasar gören ve aileleriyle bir okulda yaşamaya başlayan çocuklara, sınıfta sinema etkinliği düzenledi.

Elazığ'da çocuklar, sinema da film izleme keyfi yaşadı

Elazığ'da 'Okul Destek' ve 'Sosyal Uyum' projeleri kapsamında, 50 çocuk sinemada film izleme keyfi yaşadı.

Lösemili çocuklara özel sinema etkinliği

Elazığ'da Lösemili çocuklar 20 Kasım Dünya Çocuklar Günü nedeniyle sinemaya götürülürken, çeşitli hediyeler de verildi.