Sivil Toplum Haberleri

Sivil Toplum Haberleri

Prof. Dr. Mustafa Temizer’i anma ve anlama programı düzenlendi

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından Prof. Dr. Mustafa Temizer’i anma programı düzenlendi.

Merhum Prof. Dr. Mustafa Temizer kabri başında anıldı

Fırat Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Eski Dönem Elazığ Belediye Başkanı Merhum Prof. Dr. Mustafa Temizer vefatının 26. yıldönümünde aile yakınları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımı ile mezarı başında anıldı.

Ses Elazığ Sivil Toplum Bülteni çıkarılacak

Elazığ STK platformu çalışma grubu toplantısı düzenlendi. Toplantıda STK Platformu olarak basın bülteni çıkarılması ve basın bülteninin dağıtım organizasyonu görüşüldü.

STK Platformu yeni müfredatı görüştü

Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, eğitimcilerle bir araya gelerek, Milli Eğitim Bakanlığının uygulayacağı yeni müfredatı konuştu.

Başkan Adayı Septioğlu, çalışmalarını sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmalarının nabzının hızla arttığı bu günlerde esnaf, vatandaş ve sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmaya devam ediyor.

Gazze için imza seferberliği başlıyor 

Elazığ Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri “7’den 77’ye Gazze direnişi için bende varım” sloganıyla 17 Kasım Cuma günü imza seferberliği başlatacaklarını söylediler. 

Saadet Partisinden İsrail’e suç duyurusu 

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı ve Elâzığ’da faaliyetlerini sürdüren çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları İsrailli yetkililer ile ilgili suç duyurusunda bulundu. 

İşte Türkiye'nin gelecek 5 yıllık yol haritası

Türkiye'nin gelecek 5 yıllık yol haritası ortaya çıktı. Ekonomide yol haritası olacak 12'nci Kalkınma Programı, TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Sivil toplum kuruluşlarımızın, meslek örgütlerimizin, iş dünyamızın katkılarıyla, ortak akılla hazırladığımız 12’nci Kalkınma Planımızı bugün Meclisimizin takdirine sunuyoruz.' dedi.

ÖNDER 20. İmam Hatipliler Kurultayı Uşak’ta gerçekleşti

Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşları arasında yer alan ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nin 20. Kurultayı gerçekleşti.

Başkan Kavaklı, Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti 

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı Elazığ’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek kent sorunlarına ilişkin görüş alışverişinde bulundu. 

STK Platformu’ndan anlamlı etkinlik

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Çevre Tarım ve Hayvancılık Komisyonu Kuzova Dernek Başkanı Erol Aslan başkanlığında çevresel farkındalık oluşturmak amacıyla, Cip Baraj Göleti, Hazar Gölü ve Keban Baraj Gölü etrafında çevre temizliği gerçekleştirdi.

AK Parti Milletvekilleri il genelinde temaslarını sürdürdü 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri; esnaf ve sivil toplum kuruluşu ziyaretleri gerçekleştirdi. Milletvekilleri, DSİ 9. Bölge Müdür Yardımcısı Hacı Akgül’den de Kuzova Pompa İstasyonu’nda gerçekleştirilen yenileme çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. 

STK Platformu, Başkan Şerifoğulları İle bir araya geldi

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşu Platformu, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu. 

STK Platformu, Vali Toraman ile bir araya geldi 

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu şehirdeki sorunların tespiti ve yetkililere aktarılması noktasında çalışmalarına devam ediyor. 

Açık: Elazığ’ın sorunlarını bir bir çözeceğiz

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Prof. Dr. Yasemin Açık, kurum ziyaretlerinin yanı sıra, sivil toplum kuruluşu ziyaretleri ve esnaf ziyaretlerine de yoğun bir şekilde devam ediyor.

MHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Işıkver: Eğitimciler isterse şehirde ülkede değişir

Seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdüren ve bu kapsamda Sivil Toplum Örgütleri, Meslek Örgütleri, mahalle ve köy toplantıları, iş dünyasının çatı örgütleri, sendikalar ve vatandaşlarla buluşan MHP Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver Türk Eğitim-Sen Üyeleriyle bir araya geldi.  Sendika Üyeleriyle istişare eden Işıkver “Eğitimciler isterse bir şehri, bir ülkeyi değiştirecek güce sahiptir. Çünkü Sizler toplum içerisinde hep kanaat önderi ve tüm halkın saygı duyduğu bir kutsal mesleğin icracılarısınız. Elazığ için 14 Mayıs sonrası yeni bir dönemin başlaması için sizlere olan inancımız ve güvenimiz tamdır ” dedi. 

Başkan Ülgen PALU için çalışıyor

Elazığ'ın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olarak ilçenin ve şehrin sorunlarına duyarsız kalmayan Palu Kültür ve Dayanışma Derneğinin Başkanı Fadıl Ülgen, ilçede eksik tespit edilen sıkıntıları gündeme taşımaya ve bu sorunların çözümü için çalışmalarına aralıksız bir şekilde çalışmaya devam ediyor...

Satıcı: Türkiye’de istişare kültürünü geliştirmeliyiz

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Salih Satıcı, Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine devam ediyor.

STK Platformu genel kurulu gerçekleştirildi 

Dönem sözcüsünü seçecek olan sivil toplum kuruluşları platformu genel kurulunu yaparak, çalışma grubunu oluşturdu. 

Aksuoğlu: Depremin ilk anından itibaren bölgedeydik 

Deprem bölgesine yaptıkları yardımlarla ilgili bilgiler veren Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Dönem Sözcüsü Zafer Aksuoğlu, arama kurtarma derneği kuracaklarını söyledi. 

Aksuoğlu’ndan il yöneticilerine teşekkür 

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Dönem sözcüsü Zafer Aksuoğlu, yılbaşında Elazığ’daki asayiş ve denetimlerden dolayı il yöneticilerine teşekkür etti. 

TEMAD'dan TTB Başkanı Fincancı'ya tepki

Elazığ Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Başkanı Özer Tapan, Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın, 'kimyasal silah' iddiasına tepki gösterdi. Tapan, 'Görüyoruz ki sadece insan sağlığına yönelik bilimsel çalışmaları olması gereken şahıs, sivil toplum örgütü maskesi arkasından karanlık güç odaklarının çirkin emellerine hizmet etmektedir' dedi.

Maden Sahası, Geniş Kapsamlı Masaya Yatırıldı

Elazığ’ın Maden ilçesinde keşfedilen ve ihale süreciyle gündemde olan Polimetal maden sahası, Maden Belediye Başkanı Orhan YAVUZ’un ev sahipliğinde Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda geniş kapsamlı masaya yatırıldı. 

Elazığ'da Görünmezi Görünür Kılmak Projesi çalıştayı açılış toplantısı yapıldı

Elazığ'da 'Sivil Toplum Diyalogu VI' kapsamında Merkezi Finans ve İhale Biriminin desteğiyle yürütülen 'Görünmezi Görünür Kılmak' Projesi çalıştayı açılış toplantısı yapıldı.

Arslan: İş dünyası adına teşekkürlerimizi sunuyoruz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Maden ilçesinde MTA tarafından tespit edilen maden yataklarının Elazığ iş dünyası tarafından işletilmesiyle ilgili olarak Elazığ’da oluşan birlik ve beraberliğin tarihe not düştüğünü ifade ederek, 'Yöneticilerimiz, siyasi parti temsilcilerimiz, meslek örgütlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, medyamız başta olmak üzere toplumu oluşturan tüm katmanlar birlik ve beraberliğe örnek olacak bir dayanışma göstermiştir. İş dünyası adına kalbi teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz' dedi

Yıldırım: Sivil toplum kuruluşları şehrin taşıyıcı sütunlarıdır

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, esnaf odaları seçimlerinin ardından başkan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Gençlik Kolları, STK temsilcileriyle bir araya geldi

AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanlığı, Elazığ'da gençlere yönelik faaliyet yürüten sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. 

'Görünmezi Görünür Kıl' projesinde çalışanların eğitimi sürüyor

Elazığ'da 'Sivil Toplum Diyalogu VI' kapsamında Merkezi Finans ve İhale Birimi'nin desteğiyle yürütülen 'Görünmezi Görünür Kıl, Avrupa ve Türkiye'deki Zihinsel Engelliler' projesinde engellilerle çalışan bireylere yönelik çalışan eğitimi devam ediyor.

Elazığ'dan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a tepki

Elazığ'daki sivil toplum kuruluşları, Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a tepki gösterdi.

Müftü Aydın, Prof. Dr. Yasemin Açık'a teşekkür etti

Elazığ İl Müftüsü Selami Aydın, akademisyen kimliğinin yanısıra iş kadını olarak birçok sivil toplum örgütünde aktif yer alan Prof. Dr. Yasemin Açık’ı ziyaret etti.