Siyaset Haberleri

Siyaset Haberleri

Milletvekili Erol’dan, Ak Parti milletvekillerine eleştiri

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ak Parti Milletvekillerinin paylaşımları ile ilgili açıklamalarda bulunarak, Milletvekillerinin kamu kurumlarının rutin çalışmalarını siyaset malzemesi haline getirdiklerini söyledi.

Rekorların ve ilklerin siyasetçisi Erol, TBMM’de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Elazığ’dan seçildiği günden bugüne kadar şehrin sesi olma görevini üstlenen, kentte oluşması muhtemel mağduriyetlerin, hak kayıplarının, yanlış ve hataları uygulamaların, plansızlığın, bir kişi veya kesime uygulanacak ayrıcalıkların ve mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla gece gündüz demeden görev yapan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol,  28. Dönemde de Meclis’e damga vurmaya devam ediyor.

Milletvekili Gürsel Erol, yılın siyasetçisi seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, BY Medya Dergisi tarafından 3. Avrupa ödülleri kapsamında yılın siyasetçisi seçildi.

Gürsel Erol’a, bölgede yoğun ilgi

41 Yıl aradan sonra CHP’nin çıkardığı ilk vekil olma özelliğiyle Elazığ siyasi tarihine adını yazdıran Gürsel Erol, Milletvekilliği sürecinde yaptığı çalışmalarla Türkiye’de adından söz ettiren bir siyasetçi olmayı başardı.

Elazığ siyasetinde sular durulmuyor!

Yeniden Refah Partisi Karakoçan ilçe teşkilatı istifa etti. 

AK Parti’de adaylık müracaatları devam ediyor

AK Parti’den aday adayı olan yönetim kurulu üyeleriyle ilgili toplantı yapıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti’nin değerler üzerine siyaset yaptığını söyledi.

Hasan Murat Öz’e, AK Parti’de önemli görev

Genç yaşta girdiği siyaset sahnesinde başarılı çalışmalara imza atan ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili Adayı olan Hasan Murat Öz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

Erol: Partimiz acilen kendi değerlerine dönmelidir

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yapılan TBMM başkanlık seçimlerinin ardından açıklama yaptı. Milletvekili Erol, “Partimiz bu devşirme siyasetini bırakarak acilen kendi değerlerine dönmelidir” dedi.

Nazırlı: Elazığ, Türkiye Yüzyılına büyük destek verecek

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Türkiye Yüzyılının eser ve hizmet siyaseti üzerinden yükseleceğini belirterek; “14 Mayıs’ta Türkiye yüzyılı için yarın değil, hemen şimdi diyen Elazığlı vatandaşlarımız, AK Parti’nin ve onun liderinin davasının yanında olduklarını net bir şekilde gösteriyor.” dedi.

Yanılmaz: Zillet İttifakı’nın vatandaşa umut olacak hiçbir projesi yok

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Millet İttifakı’nın vatandaşlara umut olacak hiçbir projesinin olmadığını belirterek; “AK Parti ile eser ve hizmet siyasetinde yarışmak yerine, abuk sabuk vaatlerle günü kurtarmaya çalışıyorlar.” dedi.

Ak Parti Milletvekili Adayı Öz: Milletimiz hizmetin adresini biliyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, “Milletimiz masa başında bol keseden boş vaatlerde bulunanlara hiçbir zaman itibar etmediği gibi bu seçimlerde de itibar etmeyecektir. Çünkü milletimiz hizmetin adresini biliyor. 21 yıldır olduğu gibi ülkemiz hizmet ve eser siyasetiyle yoluna devam edecektir.” dedi. 

Milletvekili Erol: Benim milletvekilliğimi yok saydılar, halk da onları yok saydı ve bugün dördü de yok

Geçtiğimiz cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) halkın teveccühü ile 41 yıl aradan sonra milletvekili olarak seçilen Gürsel Erol, geçen 5 yıllık süreçte kendisini üzen tek şeye değinerek, “ Bu şehrin AK Partili dört milletvekili ve bu şehrin siyaset dinamikleri beni yok saydılar. Yani 41 yıl aradan sonra CHP’den seçilmiş ve sonrasında halkın içinden halkla hemhal olan bir milletvekili olarak beni yok saydılar. Ama nereden nereye geldik. Onlar benim milletvekilliğimi yok saydılar ama halk da onları yok saydı. Bugün dördü de yok” dedi. 

Nazırlı: Ekonomi Üzerinden Siyaset Tüccarlığı Yapanlara Aldanmayın

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Türkiye'nin bir ekonomik bağımsızlık mücadelesi verdiğini ve bu mücadelenin 2023 seçimleri sonrasında zaferle sonuçlanacağını söyledi.

Akşener'den Sönmez'e destek! FETÖ iddialarına son noktayı koydu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı bir televizyon programında siyaset gündemine dair soruları yanıtladı. Millet İttifakı ve İYİ Parti'nin adayları üzerine bir değerlendirme yapan Akşener, program sunucusunun İYİ Parti Elazığ 1.Sıra adayı İrfan Sönmez ile ilgili sorduğu bir soru üzerine açıklama yaptı. Akşener, Sönmez'e isnat edilen FETÖ davası  ile ilgili olarak ;''Benim hakkımda dava açıldı. Havada duruyor. Benim ifadem bile alınmadı. Ben sanık mıyım? Tanık mıyım? Ben bile bilmiyorum. Bu tarz asılsız suçlamalar İstanbul İl Başkanımız için de söylendi. FETÖ suçlaması çok ağır bir suçlama.'' dedi.

Elazığ'ın başarılı ve genç siyasetçisi aday listesinde

İlimizin başarılı siyasetçilerinden iş insanı Salih Satıcı, Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Adaylarının içerisinde yer aldı.

Elazığ Altınova Çimento Fabrikası ve Elazığ siyasetçileri

Elazığ ve çevresinin çimento ihtiyacını karşılamak amacıyla 12 Nisan 1954 tarihinde Elazığ Altınova Çimento Sanayi Ticaret A.Ş kurulmuştur.1959 tarihinde şirket tarafından faaliyete geçmiştir. Şirketin, 12 Haziran 1996 tarihinde OYAK-GAMA gurubu tarafından Özelleştirme Kurulu'ndan satın alınmıştır. Fabrikayı şu an Çimentaş adlı bir firma işletmektedir. Bölgesinde en fazla üretim yapan fabrikalar arasındadır. Fabrika bir yılda yaklaşık 160 bin ton çimento ihracatı gerçekleştirmektedir. Fabrika çimentoyu özellikle Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimize göndermektedir. Malatya, Bingöl, Erzincan, Erzurum, Tunceli, Diyarbakır illerine satış yapmaktadır.

Destici'den, Meral Akşener yorumu

Seçime sadece aylar kalan 6'lı masadan kalkan İyi Parti Lideri Meral Akşener siyaset gündemini de fena karıştırdı. Akşener'e bir yorum da BBP lideri Mustafa Destici'den geldi.

Elazığspor: Devletimizin ve milletimizin yanındayız 

Elazığspor Kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla "Çirkin ve bir o kadar da ahlaksız siyaset yapanları kınıyoruz" dedi. 

300 bin geçici işçiye kadro!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, EYT düzenlemesine ilişkin açıklama yaptı. Teknik çalışmanın tamamlandığını belirten Bilgin, "Meclis gündemine gelmesi artık siyasetin vereceği bir karar" dedi.

Altılı masanın adayı belli oluyor

2023’te siyasette kesin olacak diyebileceğim şeyler var diyen Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, altılı masanın adayını açıklayacağı tarihi duyurdu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir: 'Biz değer siyaseti ile varız ve yine değer siyaseti ile var olacağız'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Biz değer siyaseti ile varız ve yine değer siyaseti ile var olacağız. Bundan sonra bundan önce olduğu gibi bu milletin, bize gösterdiği istikamete yürüyeceğiz. AK Parti sevdası bu milletin sevdasıdır dedi.

AĞAR: Demokrat Parti çizgisi en güçlü şekilde kendisine AK Parti’de yer bulmuştur

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Demokrat Parti geleneği çizgisinde olduğu iddiasıyla siyasete yön vermeye çalışan kesimlerin beyhude bir çaba içerisinde olduğunu belirterek, 'Milletimizin feraseti, Demokrat Parti geleneğinin bu noktada istismar edilmesine müsaade etmeyecektir' dedi. 

Demirci: Şov değil, hizmet yapıyoruz

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Elazığlı İş İnsanı Veysel Demirci, İstanbul Büşükşehir Belediyesi tarafından Elazığ'da yaptırılacak okul projesinin siyasete alet edilmesine tepki gösterdi.

Başkan Arslan'dan ELİYGAD'a önemli açıklamalar

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, saygın iş insanı Asilhan Arslan, Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELİYGAD) yönetimini makamında kabul etti. 

Siyasette trol gerginliği

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un bir biriyle çelişen ifadelerinin yer aldığı video büyük tartışma yarattı.

KARTAKGÜL: SAYIN VEKİLİMİZE İFTİRA ATILDI

Türkiye Vefa Der Genel Başkanı, Elazığlı iş insanı ve siyasetçi Zülfü Kartakgül, organize suç örgütü mensubunun sosyal medya üzerinden yürüttüğü karalama ve iftira kampanyasının vatan hainlerinin ve terör örgütlerinin destek verdiğini uluslararası bir operasyon olduğunu belirterek, bu operasyondaki asıl amacın Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin ve Cumhur İttifakının yıpratılması olduğunu vurguladı. Yürütülen operasyonda Elazığ'ın siyasetteki marka isimleri Mehmet Ağar ve Zülfü Tolga Ağar'ın da hedef alınarak iftira atıldığını ifade eden Kartakgül, "Biz aslan gibi bir şehiriz. Yürekli bir şehiriz. Biz değerlerimize sahip çıkmak zorundayız ve çıkacağız. Kıymetli hemşehrilerimizin bu konuda çok hassas olduğunu biliyorum." dedi. 

Yardımlarını siyaset malzemesi yapıyor

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımları siyasete malzeme yapması yadırgandı. 

Holding Başkanı Siyasete mi Atılıyor?

Elazığlı iş insanı Veysel Demirci, Elazığ'ın her zaman emrinde olduğunu belirterek, siyasete gireceğinin sinyalini verdi.

Milletvekili Erol,' İl Başkanı ile aynı dil, tarz ve üsluba dayalı bir siyaset geliştiremedik'

Görevden alınan CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan ile aralarında sorun yaşadıklarını aktaran Milletvekili Gürsel Erol,İl Başkanı ile benim aramdaki sorundan kaynaklı ilçelerle koordinasyonumuz kopmuştu. İl başkanı ile aynı dil, aynı tarz ve aynı üsluba dayalı bir siyaset geliştiremedik, birlikte çalışamadık dedi.

Rus muhalif Navaly, zehirlenme olayında Putin'i suçladı

Rus muhalif siyasetçi Alexei Navalny, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putini zehirlenme olayının arkasında olmakla suçladı.