Siyasetçi Haberleri

Siyasetçi Haberleri

Rekorların ve ilklerin siyasetçisi Erol, TBMM’de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Elazığ’dan seçildiği günden bugüne kadar şehrin sesi olma görevini üstlenen, kentte oluşması muhtemel mağduriyetlerin, hak kayıplarının, yanlış ve hataları uygulamaların, plansızlığın, bir kişi veya kesime uygulanacak ayrıcalıkların ve mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla gece gündüz demeden görev yapan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol,  28. Dönemde de Meclis’e damga vurmaya devam ediyor.

Milletvekili Gürsel Erol, yılın siyasetçisi seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, BY Medya Dergisi tarafından 3. Avrupa ödülleri kapsamında yılın siyasetçisi seçildi.

Gürsel Erol’a, bölgede yoğun ilgi

41 Yıl aradan sonra CHP’nin çıkardığı ilk vekil olma özelliğiyle Elazığ siyasi tarihine adını yazdıran Gürsel Erol, Milletvekilliği sürecinde yaptığı çalışmalarla Türkiye’de adından söz ettiren bir siyasetçi olmayı başardı.

Elazığ'ın başarılı ve genç siyasetçisi aday listesinde

İlimizin başarılı siyasetçilerinden iş insanı Salih Satıcı, Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Adaylarının içerisinde yer aldı.

Elazığ Altınova Çimento Fabrikası ve Elazığ siyasetçileri

Elazığ ve çevresinin çimento ihtiyacını karşılamak amacıyla 12 Nisan 1954 tarihinde Elazığ Altınova Çimento Sanayi Ticaret A.Ş kurulmuştur.1959 tarihinde şirket tarafından faaliyete geçmiştir. Şirketin, 12 Haziran 1996 tarihinde OYAK-GAMA gurubu tarafından Özelleştirme Kurulu'ndan satın alınmıştır. Fabrikayı şu an Çimentaş adlı bir firma işletmektedir. Bölgesinde en fazla üretim yapan fabrikalar arasındadır. Fabrika bir yılda yaklaşık 160 bin ton çimento ihracatı gerçekleştirmektedir. Fabrika çimentoyu özellikle Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimize göndermektedir. Malatya, Bingöl, Erzincan, Erzurum, Tunceli, Diyarbakır illerine satış yapmaktadır.

KARTAKGÜL: SAYIN VEKİLİMİZE İFTİRA ATILDI

Türkiye Vefa Der Genel Başkanı, Elazığlı iş insanı ve siyasetçi Zülfü Kartakgül, organize suç örgütü mensubunun sosyal medya üzerinden yürüttüğü karalama ve iftira kampanyasının vatan hainlerinin ve terör örgütlerinin destek verdiğini uluslararası bir operasyon olduğunu belirterek, bu operasyondaki asıl amacın Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin ve Cumhur İttifakının yıpratılması olduğunu vurguladı. Yürütülen operasyonda Elazığ'ın siyasetteki marka isimleri Mehmet Ağar ve Zülfü Tolga Ağar'ın da hedef alınarak iftira atıldığını ifade eden Kartakgül, "Biz aslan gibi bir şehiriz. Yürekli bir şehiriz. Biz değerlerimize sahip çıkmak zorundayız ve çıkacağız. Kıymetli hemşehrilerimizin bu konuda çok hassas olduğunu biliyorum." dedi. 

Rus muhalif Navaly, zehirlenme olayında Putin'i suçladı

Rus muhalif siyasetçi Alexei Navalny, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putini zehirlenme olayının arkasında olmakla suçladı.

MHP İl Başkanından Deprem Konutlarına İlişkin Dikkat Çeken Açıklama!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Elazığ'da yapımına başlanan deprem konutlarının tamamının kış mevsimine yetişmeyeceğini söyledi.

Ardıçoğlu, vefatının 37. Yıl dönümünde anıldı

Elazığ’ın yetiştirdiği değerli isimlerden eğitimci, gazeteci, hukukçu ve siyasetçi Nurettin Ardıçoğlu, vefatının 37. yıl dönümünde düzenlenen programla anıldı.

Ali Rıza Septioğlu anıldı

Türk siyasi tarihine damgasını vuran Elazığlı efsane siyasetçi Ali Rıza Septioğlu, vefatının 18. yıldönümünde mezarı başında dualarla anıldı.