Şok Haberleri

Şok Haberleri

Elazığ Belediyesi’nin katkıları ile Tüba Elazığ’da sempozyum düzenledi

Elazığ Belediyesi'nin katkılarıyla Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) tarafından, sokak hayvanlarıyla ilgili sosyal ve sağlık sorunlarına dikkat çekmek ve çözüm önerileri geliştirmek adına Elazığ’da sempozyum düzenlendi.

Ayaz: Tasarruf tedbirleri kamu müteahhitlerini zora sokacak

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Miraç Ayaz, Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi'ni değerlendirdi.

Şimşek’ten iftar programına davet 

Elazığ Bölge Camii Derneği, Bölge Camisi’nin önü Namık Çiftçi cadde ve sokaklarında toplu iftar yemeği düzenleyecek. 

A Kalem Kurs Merkezi Büyüyor

Elazığ'da eğitimin parlayan yıldızı A Kalem Kurs Merkezi büyümeye devam ediyor. Elazığ Merkez Yeni Mahalle Muammer Çorbacıoğlu Sokaktaki adresinde yıllardır başarılı hizmetler veren A Kalem Kurs Merkezi, Bahçelievler mahallesinde yeni şube açtı.

Elazığ Belediyesi ücretsiz mama ve kuş yemi dağıtacak 

Elazığ Belediyesi tarafından, sokak hayvanlarına ulaştırması için hayvan severlere, ücretsiz olarak mama ve kuş yemi dağıtacak. 

Elazığ'a 'Tuvalet' projesi!

Elazığ kamuoyu 31 Mart 2024 seçimlerine ve başkan adaylarının projelerine kilitlenmişken, Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın'ın alelacele kamuoyuna lanse ettiği projeler arasında yer alan bir projesi ilimizde adeta şok etkisi yarattı...

Elazığ Belediyesi yaban ve sokak hayvanları için çalışma başlattı

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak ve yaban hayvanları için çalışma başlattı.

Araç sahipleri şok olacak! 

Araç sahiplerine kötü haber geldi. Petrolün fiyatı düşse bile benzin, motorin ve otogaz için ucuzluk hayal olarak kalacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a akaryakıtta ÖTV’yi 5 katına kadar artırma yetkisi verilmişti. Ancak Erdoğan yetkisini kullanmasa bile akaryakıta rekor ÖTV zammı geliyor. Zammın en az 2.5 TL olacağı hesaplanıyor. Erdoğan'ın yetkisini kullanması durumunda ise zammın 9 TL'yi bulması bekleniyor.

Bahçeli'den Gazze için müthiş çıkış!

İsrail'e verdiği 24 saat süre dolan Bahçeli, Türkiye'nin barışı sağlamak için en sert şekilde tepkisini ortaya koymasını istedi. Bahçeli, kendisinin de gerekirse Gazze'ye gideceğini söyledi, "Şafak sökmeden orada olmasını biliriz" dedi.

Elazığ Belediyesi can dostlarımız için mama üretiyor 

Sokak hayvanları için yaptıkları çalışmalarıyla vatandaşların takdirini toplayan Elazığ Belediyesi, bir projeyi daha hayata geçirerek Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşayan can dostlarımız için topladığı artık yemekleri ve bayat ekmekleri kullanarak gıda mühendisleri eşliğinde mama üretimi gerçekleştiriyor

Milletvekili Adayı Açıkkapı: 14 Mayıs’ta tuzağa düşmeyeceğiz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, “Şöyle bir fitne soktular aramıza; diyorlar ki Cumhurbaşkanımızı destekliyoruz, ama milletvekillerine oy vermeyin. Bu yeni bir tuzaktır, bu yeni bir tezgahtır, senaryodur. Biz bu tuzağa düşmeyeceğiz inşallah.” dedi.

YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül: Sandıklarda patlama yapacağız

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde geçtiğini ifade ederek Elazığ’da gezmedik mahalle, cadde ve sokak bırakmayacaklarını kaydetti.

Açık: Artık 24 saat bize yetmiyor!

Prof. Dr. Yasemin Açık, bağımsız milletvekili adaylığını açıklamasının ardından kollarını sıvadı ve “Şehrin Hocası, Ablası, Bacısı, Kardeşi, Kızı” olarak gören Elazığlıların desteğini almak için sokakları arşınlıyor.

Başkan Alan: Sorunu Bakan Kurum’a ilettik 

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle deprem bölgelerinde inşaatları durduran 2 genelge, Elazığ'da sektörü büyük bir sıkıntıya soktu. Yaşanan bu sorunu geçtiğimiz gün Elazığ’a gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a ilettiğini açıklayan Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, Bakan Kurum’un sorunun çözümü için gerekli yerlere talimat verdiğini ve konunun takipçisi olacaklarını açıkladı. 

Elazığ Belediyesi’nden duyuru!

Elazığ Belediyesi, Coğrafi Bilgi Sistemleri projesi kapsamında mahalle, sokak ve bina kapı numaralarının değişmesiyle yaşanan adres karışıklığına ilişkin açıklama yaptı.

Bu konudan Vali Bey haberdar mı?

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem Elazığ’da da insanları büyük bir paniğe sevk etti. 24 Ocak 2020 yılında yaşanan depremde olduğu gibi trafik kilitlenmiş insanlar kendisini sokağa atmıştı. Depremin vurduğu illerde bir yandan arama – kurtarma çalışmaları devam ederken, art arda süren artçı sarsıntılar ise insanları büyük endişeye sevk ediyor.

Gazi Caddesinde birçok alan kapatıldı!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Elazığ’da ağır hasar alan 8 bina tahliye edildi. Gazi Caddesinde de hemen hemen tüm sokaklar tahliye edilip kapatıldı.

Elazığ Belediyesi’nden mahalle, sokak ve bina kapı numaralarının değişmesiyle ilgili açıklama

Elazığ Belediyesi tarafından Coğrafi Bilgi Sistemleri projesi kapsamında mahalle, sokak ve bina kapı numaralarının değişmesine ilişkin bir açıklama yapıldı.

Motorine kallavi zam!

Benzine gece yarısından itibaren 67 kuruşluk zam geldi. O zammın şoku atlatılmadan bir zam haberi daha geldi. Motorinin litresine bu gece yarısından itibaren geçerlik olmak üzere 1 lira 5 kuruş zam geldi. İşte 17 Ocak 2023 zamlı ve güncel akaryakıt fiyatları...

Milletvekili Erol: İddiamız Elazığ’ın sokaklarında milletvekili olarak değil bakan olarak gezmek

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, il yönetimi ile birlikte ilçe ve beldelerde temaslarda bulundu. Erol’un son durağı ise 10 Ocak Gazeteciler Gününde açılan basın müzesi oldu. 

Bir zincir market 419 temel ihtiyaç ürününde fiyat sabitledi

Asgari ücret zammı sonrası bazı zincir marketlerin etiket değişimleri vatandaşın tepkisine neden olmuştu. Hal böyle olunca Türkiye'de faaliyet gösteren zincir marketlerden 'fiyat sabitleme' adımı geldi. Daha fazla zincir marketin bu adıma katılması halinde Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu enflasyona olumlu yönde katkı sağlayacağını söylüyor.

Eksi 3 derecede bulduğu 7 yavru köpeği evine getirip, sobanın önünde biberonla beslemeye başladı

Elazığ'da hayvansever Murat Gündüz, arazide donmak üzereyken bulduğu yeni doğmuş 7 köpek yavrusunu sobanın önünde, özel mama koyduğu biberonla besliyor. Soğuk havaların arttığı ve sokak hayvanlarının şiddet gördüğü bu günlerde hayvan dostu Gündüz, örnek davranışı ile yürekleri ısıttı.

Elazığ'da silahlı saldırı: 1 yaralı

Elazığ'da sokakta oturduğu sırada pompalı tüfekle saldırıya uğrayan bir şahıs yaralandı.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamaları: 19 kişi tutuklandı

Elazığ'da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında 19 kişi tutuklandı.

Elazığ'da köpekler kümese girdi, 37 tavuğu telef etti

Elazığ'da bir kümese giren sokak köpekleri, 37 tavuğu telef etti.

Evde mahsur kaldığı için işe gidemedi, çıkışının verileceğini öğrenince şoka uğradı

Elazığ'da kapı kilidi bozulan evde mahsur kalan 2 çocuklu bir aileyi itfaiye ekipleri merdiven uzatarak kurtardı. İşe gidemediği için çıkışının verileceğini öğrenen Cebrail Altunbaş, patronlarına seslenerek, Mağduriyetimi görüyorsunuz ben herhangi bilinçli bir şekilde buradan çıkmamazlık yapmadım dedi.

Bu kadarına da pes dedirten hırsızlık: Kamyonla köye gelen hırsızlar 15 evi talan etti

Elazığ'da yazlık olarak kullanılan köye kamyonla gelen hırsızlar, kapı, pencere ve duvarları kırarak girdikleri 15 evi talan etti. Televizyondan peteğe, bakır kazandan çamaşır makinesine değerli gördükleri her şeyi kamyona yükleyen hırsızlar, kayıplara karıştı. Haberi aldıktan sonra koşarak evlerine gelen vatandaşlar şok geçirirken, jandarma ekipleri şüphelilerin bulunması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamaları: 29 tutuklama

Elazığ'da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında aranan veya meydana gelen asayiş olaylarının şüphelisi olduğu tespit edilen 29 kişi tutuklandı.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamaları: 26 tutuklama

Elazığ'da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında aranan veya meydana gelen asayiş olaylarının şüphelisi olduğu tespit edilen 26 kişi tutuklandı.

Öğrencilerden anlamlı proje, Şehit Fethi Sekin utulmadı

Elazığ'da üniversite öğrencileri tarafından hazırlanan sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde şehit Fethi Sekin unutulmadı. Şehit Sekin'in kabrini ziyaret eden öğrenciler aynı zamanda sokak hayvanlarını besledi.