Sokağa Çıkma Haberleri

Sokağa Çıkma Haberleri

Elazığ'da kısıtlama ile yaya yoğunluğu azaldı, araç yoğunluğu dikkat çekti

Elazığ'da da süren 17 günlük sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında şehir de araç trafiğinde yoğunluk dikkat çekti, sokağa yaya olarak çıkanların sayısı da yok denecek kadar aza indi.

Elazığ'da cadde ve sokaklarda kısıtlama sessizliği

Elazığ'da cadde ve sokaklar, Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan 17 günlük sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle boş kaldı.

17 günlük kısıtlama başladı, Elazığ sessizliğe büründü

Koronavirüs tedbirleri kapsamında başlayan 17 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında Elazığ sessizliğe büründü.

Elazığ'da kısıtlama öncesi alışveriş yoğunluğu

Elazığ'da da Koronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında 17 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde kentin bazı noktalarında yoğunluk oluştu.

Elazığ kısıtlamada sessizliğe büründü

Korona virüs tedbirleri kapsamında 23 Nisan'ın da dahil edilmesiyle başlayan 82 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında Elazığ sessizliğe büründü.

Elazığ'da hafta içi yoğunluk olan caddeler, kısıtlamayla sessizliğe büründü

Korona virüs (Covid-19) risk tablosunda kırmızı kategoride yer alan Elazığ'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.

Elazığ'da kısıtlamada herkes evde, onlar görevde

Elazığ'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşlar evlerine kapanırken, iş yerini açan esnaf, çevre temizliği yapanlar, polis ve sağlık ekipleri görevlerini yapmaya devam etti.

Elazığ'da zincirleme trafik kazası: 5 yaralı

Elazığ'da sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi, 5 kişi yaralandı.

Kısıtlamada kaza yaptı, hem ehliyeti gitti, hem de ceza yedi

Elazığ'da kısıtlamayı ihlal eden alkollü sürücü kaza yaptı. Kaza sonrasında yaralanan şahsın hem ehliyetine 2 yıl el konuldu, hem de sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden 3 bin 150 TL ceza kesildi.

Medeniyetler beşiği Harput, kısıtlama ile tekrar boş kaldı

Elazığ'ın UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan 4 bin yıllık geçmişe sahip medeniyetler beşiği Harput Mahallesi, en çok ziyaretçi aldığı bahar da sokağa çıkma kısıtlamasıyla sessizliğe büründü. İlkbahar renkleriyle huzur veren tarihi mahalle drone ile görüntülendi.

Elazığ'da kısıtlama sessizliği

Koronavirüs (Covid-19) risk tablosunda 58 il ile birlikte kırmızı kategoride yer alan Elazığ'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.

Kırmızıya dönen Elazığ'da vatandaşlar birbirini uyardı

Korona virüs (Covid-19) risk haritasında kırmızıya dönülen Elazığ'da vatandaşlar, alınan kararlara uyulmadığını belirterek herkesi duyarlı olmaya çağırdı. Kent merkezinde ana caddelerde HES kodu uygulaması sürerken, vatandaşların gerek duymadıkça sokağa çıkmamaları istendi.

Sokağa çıkma kısıtlamasında ava giden 6 şahıs yakalandı

Elazığ'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden ve usulsüz olarak avlanan 6 şahıs yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldı.

Elazığ'da hafta sonu kısıtlama sessizliği

Ülke genelinde olduğu gibi akşam itibariyle tekrar başlayan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında Elazığ'da hafta sonu cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.

Vakaların yüzde 80'e yakın düştüğü Elazığ'da kısıtlama sessizliği

Ülke genelinde olduğu gibi vakaların yüzde 80'e yakın düştüğü Elazığ'da da 56 saatlik hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.

Elazığ'da kısıtlama sessizliği

Devam eden ve dün akşam itibariyle tekrar başlayan 56 saatlik hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında Elazığ'da cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.

Elazığ'da usulsüz avlanan 9 şahıs yakalandı

Elazığ'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını da ihlal ederek usulsüz olarak avlanan 9 şahıs, ekiplerin yaptığı çalışma ile yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldı.

Vaka sayısı yüzde 70 düşen Elazığ'da vatandaşlar Cuma namazı için dışarı çıktı

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sessizliğe bürünen ve hafta sonları uygulanan tedbirlerle vaka sayısı yüzde 70 düşen Elazığ'da vatandaşlar, Cuma namazı için dışarı çıktı.

Yılbaşı kısıtlamasıyla deprem bölgesi Elazığ'da sessizliğe büründü

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 4 gün sürecek olan sokağa çıkma kısıtlaması ile ülke genelinde olduğu gibi 2020 yılında 2 deprem yaşayan Elazığ'da da cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.

Elazığ'da sokağa çıkma kısıtlamasına esneklik sağlandı

Elazığ'da sabah meydana gelen depremde bazı evler hasar görürken, depremin ardından sokağa çıkma kısıtlamasına esneklik sağlandı.

Sokağa çıkma kısıtlamasında 80 gönüllü kan verdi

Elazığ'da Kızılay gönüllülerinden oluşan 80 kişi, başlatılan kampanya kapsamında kan verdi. Kan vermek isteyenlerin randevu alarak sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutularak bağışta bulunabileceği aktarıldı.

Elazığ'da sokağa çıkma kısıtlaması

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında devam eden hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması ile Elazığ'da cadde ve sokaklar yine sessizliğe büründü.

Elazığ'da ağabey kardeşini sokak ortasında silahla vurdu

Elazığ'da gece sokağa çıkma kısıtlaması saatleri arasında bir şahıs ağabeyi tarafından sokak ortasında silahla vurularak yaralandı.

Elazığ'da kısıtlama kapsamında denetimler gün boyu sürdü

Elazığ polisi sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında kentin çeşitli noktalarında gün boyu uygulama gerçekleştirdi.

Müziğin ritmine kendini kaptıran taksici gülümsetti

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sokaklar ve caddeler boş kaldı. Taksicilik yapan Mustafa Yerkazan'ın ise boş sokakta müşteri beklerken müziğin ritmine kendini kaptırarak oynaması gülümsetti.

Elazığ'da hayvanları koruma polisi, kısıtlamada sokak hayvanlarını besledi

Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamalarının ardından yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları, Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma polisleri tarafından beslendi.

Sessizliğe bürünen medeniyetler beşiği Harput'ta sonbahar güzelliği

Elazığ'ın UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan 4 bin yıllık geçmişe sahip medeniyetler beşiği Harput Mahallesi, sokağa çıkma kısıtlamasında sessizliğe büründü. Sonbahar renkleriyle huzur veren tarihi mahalle drone ile görüntülendi.

İzinsiz sokağa çıktılar, hiç birinin mazereti cezadan kurtarmadı

Elazığ'da Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına uymayanlar polise yakalandı, 'Ben gizli gizli bir şey yapmıyorum ki, senin kombin çalışmasa evde çocuğun olsa, izin vermezseniz yine geri döneceğim' gibi mazeretler üretti.

Deprem bölgesi Elazığ'da kısıtlamayla yıkımlar hız kazandı

Covid-19 tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasıyla deprem bölgesi Elazığ'da kent merkezindeki ağır hasar alan binaların yıkımları hız kazandı. Kontrollü yıkımlar sırasında 8 katlı binanın çökme anı da görüntülendi.

Jandarma, kısıtlama da sessiz dostlarını beslemeyi ihmal etmedi

Elazığ'da jandarma ekipleri Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında rutin uygulamalarını yaparken, sessiz dostları sokak hayvanlarını da beslemeyi ihmal etmedi.