Sokak Haberleri

Sokak Haberleri

Elazığ Belediyesi’nden kapsamlı temizlik çalışmaları

Elazığ Belediyesi, daha temiz ve sağlıklı bir kent için rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra düzenli periyotlarla mahallelerde gerçekleştirdiği kapsamlı temizlik çalışmalarını da sürdürüyor. Ekipler tarafından yürütülen çalışmalar doğrultusunda mahalleler cadde cadde, sokak sokak titizlikle temizleniyor.

Haniye’nin vasiyeti Elazığ’da yerine getirildi

Hamas Lideri İsmail Haniyeni’nin vasiyetini yerine getirmek için tüm Türkiye genelinde STK’ların düzenlediği programla binlerce kişi sokaklara döküldü. Elâzığ’da da El Aksa Platformu tarafından program düzenlendi.

Elazığ Belediyesi’nin katkıları ile Tüba Elazığ’da sempozyum düzenledi

Elazığ Belediyesi'nin katkılarıyla Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) tarafından, sokak hayvanlarıyla ilgili sosyal ve sağlık sorunlarına dikkat çekmek ve çözüm önerileri geliştirmek adına Elazığ’da sempozyum düzenlendi.

Şimşek’ten iftar programına davet 

Elazığ Bölge Camii Derneği, Bölge Camisi’nin önü Namık Çiftçi cadde ve sokaklarında toplu iftar yemeği düzenleyecek. 

A Kalem Kurs Merkezi Büyüyor

Elazığ'da eğitimin parlayan yıldızı A Kalem Kurs Merkezi büyümeye devam ediyor. Elazığ Merkez Yeni Mahalle Muammer Çorbacıoğlu Sokaktaki adresinde yıllardır başarılı hizmetler veren A Kalem Kurs Merkezi, Bahçelievler mahallesinde yeni şube açtı.

Elazığ Belediyesi ücretsiz mama ve kuş yemi dağıtacak 

Elazığ Belediyesi tarafından, sokak hayvanlarına ulaştırması için hayvan severlere, ücretsiz olarak mama ve kuş yemi dağıtacak. 

Elazığ Belediyesi yaban ve sokak hayvanları için çalışma başlattı

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak ve yaban hayvanları için çalışma başlattı.

Elazığ Belediyesi can dostlarımız için mama üretiyor 

Sokak hayvanları için yaptıkları çalışmalarıyla vatandaşların takdirini toplayan Elazığ Belediyesi, bir projeyi daha hayata geçirerek Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşayan can dostlarımız için topladığı artık yemekleri ve bayat ekmekleri kullanarak gıda mühendisleri eşliğinde mama üretimi gerçekleştiriyor

YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül: Sandıklarda patlama yapacağız

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde geçtiğini ifade ederek Elazığ’da gezmedik mahalle, cadde ve sokak bırakmayacaklarını kaydetti.

Açık: Artık 24 saat bize yetmiyor!

Prof. Dr. Yasemin Açık, bağımsız milletvekili adaylığını açıklamasının ardından kollarını sıvadı ve “Şehrin Hocası, Ablası, Bacısı, Kardeşi, Kızı” olarak gören Elazığlıların desteğini almak için sokakları arşınlıyor.

Elazığ Belediyesi’nden duyuru!

Elazığ Belediyesi, Coğrafi Bilgi Sistemleri projesi kapsamında mahalle, sokak ve bina kapı numaralarının değişmesiyle yaşanan adres karışıklığına ilişkin açıklama yaptı.

Gazi Caddesinde birçok alan kapatıldı!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Elazığ’da ağır hasar alan 8 bina tahliye edildi. Gazi Caddesinde de hemen hemen tüm sokaklar tahliye edilip kapatıldı.

Elazığ Belediyesi’nden mahalle, sokak ve bina kapı numaralarının değişmesiyle ilgili açıklama

Elazığ Belediyesi tarafından Coğrafi Bilgi Sistemleri projesi kapsamında mahalle, sokak ve bina kapı numaralarının değişmesine ilişkin bir açıklama yapıldı.

Milletvekili Erol: İddiamız Elazığ’ın sokaklarında milletvekili olarak değil bakan olarak gezmek

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, il yönetimi ile birlikte ilçe ve beldelerde temaslarda bulundu. Erol’un son durağı ise 10 Ocak Gazeteciler Gününde açılan basın müzesi oldu. 

Eksi 3 derecede bulduğu 7 yavru köpeği evine getirip, sobanın önünde biberonla beslemeye başladı

Elazığ'da hayvansever Murat Gündüz, arazide donmak üzereyken bulduğu yeni doğmuş 7 köpek yavrusunu sobanın önünde, özel mama koyduğu biberonla besliyor. Soğuk havaların arttığı ve sokak hayvanlarının şiddet gördüğü bu günlerde hayvan dostu Gündüz, örnek davranışı ile yürekleri ısıttı.

Elazığ'da silahlı saldırı: 1 yaralı

Elazığ'da sokakta oturduğu sırada pompalı tüfekle saldırıya uğrayan bir şahıs yaralandı.

Elazığ'da köpekler kümese girdi, 37 tavuğu telef etti

Elazığ'da bir kümese giren sokak köpekleri, 37 tavuğu telef etti.

Öğrencilerden anlamlı proje, Şehit Fethi Sekin utulmadı

Elazığ'da üniversite öğrencileri tarafından hazırlanan sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde şehit Fethi Sekin unutulmadı. Şehit Sekin'in kabrini ziyaret eden öğrenciler aynı zamanda sokak hayvanlarını besledi.

Sokak ortasındaki mezarı görenler durup dua okudu, gerçek ise bambaşka çıktı

Elazığ'da sokak ortasındaki mezarı gören vatandaşlar hayrete düştü. Bazıları türbe sanıp başında dua okurken, mezarın esnafın kendi aralarında bir şaka olarak tadilat sırasında çıkan toprağa mezar süsü verdikleri ortaya çıktı.

Sokaktaki rengarenk buz kalıplarını görenler şaşkınlığını gizleyemedi

Elazığ'da yaklaşık 80 yıldır soğuk hava deposunda buz üreten ve sıcaklar sayesinde para kazanan Bardakçı ailesinin, sezon sonu üretip sokakta sergilediği renkli buzlar çevredekilerin ilgi odağı oldu.

Elazığ'da sokak hayvanları için ev yapıldı

Elazığ Fırat Üniversitesi Hayvanları Koruma Topluluğu, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla, sokak hayvanları için kedi evleri yapıp içlerine mama bıraktı.

Elazığ'da jandarmadan 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinliği

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü çerçevesinde sokak hayvanları beslendi.

Elazığ'da geleneksel 'Sokakta Satranç Var' etkinliği yapıldı

Elazığ'da 'Sokakta Satranç Var' etkinliğinin 8'incisi büyük katılımla düzenlendi.

Elazığ Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı

Elazığ Belediyesi, sokak hayvanları için kentin birçok noktasına yem ve su bıraktı.

Başkan Şerifoğulları, Kapalı Çarşı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanındaki çalışmaları inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Bakırcılar Çarşısı Sokak Sağlıklaştırma ve Cephe Yenileme Projesi ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve yer altı otoparkı inşa çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Elazığ'da köpekler kümese girdi, 35 tavuğu telef etti

Elazığ'da bir kümese giren sokak köpekleri, 35 tavuğu telef etti.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım: '15 Temmuz gecesi hainler, hürriyet aşığı bu millete zincir vurmayı tekrar denediler ve hamdolsun başaramadılar'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 15 Temmuz gecesi hainler, hürriyet aşığı bu millete zincir vurmayı tekrar denediler ve hamdolsun başaramadılar. O gece darbecilere direnmek için sokaklara, meydanlara, saldırganların yöneldiği her yere akın akın koşan vatandaşlarımızın her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum' dedi.

'Kesilmekten kaçan' koyunlar belediye ekipleri tarafından yakalandı

Elazığ'da sokakta başıboş gezen koyunlar, Elazığ Belediyesi ekipleri tarafından yakalanarak koruma altına alındı.

Sokak sokak aradığı kayıp kedisine sonunda kavuştu

Elazığ'da 3 gün önce kaybolan kedisini bulabilmek için sokak sokak gezen veteriner hekim Kübra Nur, sonunda kedisine kavuştu.

Elazığ'da kaybolan kedisini sokak sokak arıyor

Elazığ'da yaşayan bir vatandaş, 3 gün önce kaybolan kedisinin bulunması için sokak sokak gezerken, kediyi bulup getirene para ödülü vereceklerini belirtti.