Sokak Hayvanları Haberleri

Sokak Hayvanları Haberleri

Elazığ Belediyesi’nin katkıları ile Tüba Elazığ’da sempozyum düzenledi

Elazığ Belediyesi'nin katkılarıyla Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) tarafından, sokak hayvanlarıyla ilgili sosyal ve sağlık sorunlarına dikkat çekmek ve çözüm önerileri geliştirmek adına Elazığ’da sempozyum düzenlendi.

Elazığ Belediyesi ücretsiz mama ve kuş yemi dağıtacak 

Elazığ Belediyesi tarafından, sokak hayvanlarına ulaştırması için hayvan severlere, ücretsiz olarak mama ve kuş yemi dağıtacak. 

Elazığ Belediyesi yaban ve sokak hayvanları için çalışma başlattı

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak ve yaban hayvanları için çalışma başlattı.

Elazığ Belediyesi can dostlarımız için mama üretiyor 

Sokak hayvanları için yaptıkları çalışmalarıyla vatandaşların takdirini toplayan Elazığ Belediyesi, bir projeyi daha hayata geçirerek Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşayan can dostlarımız için topladığı artık yemekleri ve bayat ekmekleri kullanarak gıda mühendisleri eşliğinde mama üretimi gerçekleştiriyor

Eksi 3 derecede bulduğu 7 yavru köpeği evine getirip, sobanın önünde biberonla beslemeye başladı

Elazığ'da hayvansever Murat Gündüz, arazide donmak üzereyken bulduğu yeni doğmuş 7 köpek yavrusunu sobanın önünde, özel mama koyduğu biberonla besliyor. Soğuk havaların arttığı ve sokak hayvanlarının şiddet gördüğü bu günlerde hayvan dostu Gündüz, örnek davranışı ile yürekleri ısıttı.

Öğrencilerden anlamlı proje, Şehit Fethi Sekin utulmadı

Elazığ'da üniversite öğrencileri tarafından hazırlanan sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde şehit Fethi Sekin unutulmadı. Şehit Sekin'in kabrini ziyaret eden öğrenciler aynı zamanda sokak hayvanlarını besledi.

Elazığ'da sokak hayvanları için ev yapıldı

Elazığ Fırat Üniversitesi Hayvanları Koruma Topluluğu, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla, sokak hayvanları için kedi evleri yapıp içlerine mama bıraktı.

Elazığ'da jandarmadan 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinliği

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü çerçevesinde sokak hayvanları beslendi.

Elazığ Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı

Elazığ Belediyesi, sokak hayvanları için kentin birçok noktasına yem ve su bıraktı.

Örümcek adam minik öğrencileri eğlendirdi

Elazığ'da daha önce de örümcek adam kostümüyle duyarlılık oluşturmak için sokak hayvanlarını besleyen Fırat Üniversitesi öğrencisi bu kez anaokulundaki minik öğrencileri sevindirdi.

Can dostlar için 'Tedavi ve Nakil Aracı' hizmete girdi

Elazığ Belediyesi tarafından 'Sokak Hayvanı Tedavi ve Nakil Aracı' hizmete girdi. Veteriner hekim ile yaralı sokak hayvanlarına anında müdahale edilerek, hayvan hastanesine nakli sağlanıyor.

Jandarma, Ramazan ayında da sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı

Her fırsatta sokak hayvanlarının yanında olan jandarma ekipleri, Ramazan ayında yalnız bırakmadı.

Keban Kaymakamlığı sokak hayvanlarını unutmadı

Elazığ'ın Keban İlçe Kaymakamlığı tarafından kentte bulunan cadde ve sokaklara, sokak hayvanları için mamalıklar yerleştirildi.

Elazığ Bisiklet Topluluğundan en anlamlı tur: Hem spor yaptılar hem de sokak hayvanlarını beslediler

Elazığ Bisiklet Topluluğu, düzenledikleri turda bir yandan temiz havanın tadını çıkarırken bir yandan da sokak hayvanlarını besledi.

İl Özel İdaresi sokak hayvanlarını unutmadı

Elazığ İl Özel İdaresi ekipleri, soğuk kış günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmadı.

Polis yaban ve sokak hayvanları unutmadı

Elazığ'da polisler kış şartlarında yiyecek bulmakta güçlük çeken hayvanları besleyip doğaya yiyecek bıraktı.

Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Bakım Evinde 5 binin üzerinde hayvan tedavi edildi

Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Bakım Evinde 5 yılda 5 binin üzerinde hayvan tedavi edilirken, başıboş gezen sokak hayvanları, hastanede tedavi edildikten sonra alttan ısıtmalı odalarda barınmaya devam ediyor.

Elazığ HAYDİ ekibi sokak hayvanlarını unutmadı

Elazığ'da kar yağışının ardından yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını HAYDİ ekipleri elleriyle besledi.

Gençlik Meclisi Üyelerinden sevimli dostlara destek

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ile Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi kış aylarında sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Fırat Üniversitesi Kampüsü içerisinde bulunan açık alanlara beslenme otomatları bıraktı.

Elazığ'da jandarma ekipleri sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı

Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününde de sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı.

Vefa ekibi, can dostları unutmadı

Tunceli'de Vefa Sosyal Destek Grubuna bağlı ekipler, kısıtlama kapsamında sokak hayvanlarını ihmal etmeyerek beslemeye başladı.

Elazığ'da sokak hayvanlarını korumak için uyarı tabelası

Elazığ'da sokak hayvanlarının korunmasına katkı sağlanması amacıyla belediye tarafından şehrin belirli noktalarına özellikle sürücülerin farkındalığını arttırma adına uyarı tabelaları yerleştirildi.

Jandarma yaban keçilerine saman, balıklara drone ile ekmek bıraktı

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından kent genelinde yaban ve sokak hayvanları için saman ile yem bırakıldı. Keban Baraj Gölü'ne ise ekipler drone ile balıklar için ekmek gönderdi.

Sokak hayvanlarına şefkat eli

Elazığ'da sokak hayvanları belediye ekipleri tarafından özellikle kısıtlama günlerinde düzenli olarak besleniyor.

Elazığ'da hayvanları koruma polisi, kısıtlamada sokak hayvanlarını besledi

Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamalarının ardından yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları, Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma polisleri tarafından beslendi.

Jandarma, kısıtlama da sessiz dostlarını beslemeyi ihmal etmedi

Elazığ'da jandarma ekipleri Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında rutin uygulamalarını yaparken, sessiz dostları sokak hayvanlarını da beslemeyi ihmal etmedi.

Kış geldi 850 hanelik köy 50'ye düştü

Elazığ'da 850 hanelik bir köyün nüfusu kış mevsimiyle birlikte 50'ye düşünce dışarıda kalan sokak hayvanlarına köyün muhtarı sahip çıktı.

Sokak hayvanları için harekete geçildi

Elazığ'da sahipsiz sokak hayvanları için şehrin farklı noktalarındaki beslenme alanlarına düzenli olarak yiyecek bırakılıyor. 

Belediye Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde çağrıda bulundu.

Depremin çocukları sokak hayvanlarını unutmuyor

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremi tüm şiddetiyle yaşayan çocuklar, kendi yiyeceklerini sokak hayvanlarıyla paylaşıyor.