Sokak Ortası Haberleri

Sokak Ortası Haberleri

Sokak ortasındaki mezarı görenler durup dua okudu, gerçek ise bambaşka çıktı

Elazığ'da sokak ortasındaki mezarı gören vatandaşlar hayrete düştü. Bazıları türbe sanıp başında dua okurken, mezarın esnafın kendi aralarında bir şaka olarak tadilat sırasında çıkan toprağa mezar süsü verdikleri ortaya çıktı.

Sokak ortasında kurusıkı tabancanın dipçiğiyle 2 kardeşi darp etti, o anlar kameralara yansıdı

Elazığ'da bir şüpheli sokak ortasında 2 kardeşi kurusıkı tabancanın dipçiği ile darp etti. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Elazığ’da bir kişi husumetlisi olduğu kişiyi pompalı tüfekle yaraladı

Elazığ'da bir kişi husumetlisi olduğu kişiyi sokak ortasından pompalı tüfekle vurarak yaralarken, saçmalar bir vatandaşın da aracında maddi hasar oluşturdu.

Elazığ'da ağabey kardeşini sokak ortasında silahla vurdu

Elazığ'da gece sokağa çıkma kısıtlaması saatleri arasında bir şahıs ağabeyi tarafından sokak ortasında silahla vurularak yaralandı.

Antalya'da tekme ve yumruklar havada uçuştu

Antalya'da iki kişinin sokak ortasındaki kavgası bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. İlk başlarda güreşi andıran kavgada daha sonra yumruk ve tekmeler konuştu. Kavga, taraflardan birisinin kaçmasıyla son buldu.

Sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı

Adıyaman'da bir kişi, kimliği belirsiz bir şahsın sokak ortasında silahlı saldırısı sonucu yaralandı.

İzmir’de sokak ortasında infaz

İzmir'in Bornova ilçesinde bir kişi kamyonete bindiği sırada husumetlisi olduğu iddia edilen şahıs tarafından uğradığı pompalı tüfekli saldırıda hayatını kaybetti.

Sokak ortasında silahlı saldırı: 1 yaralı

Eskişehir'de meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi yaralandı.

Cinayet şüphelisi 5 şahıs tutuklandı

Eskişehir'de sokak ortasında bir otomobile ateş açarak 1 kişinin ölümüne sebep olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişiden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.