Sona Erdi Haberleri

Sona Erdi Haberleri

Erol’dan, eğitimde tasarrufa sert tepki!

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim Yönetmeliği’nde yapılan değişiklik, 1 Ağustos 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Düzenlemeye göre, Elazığ’ın uzak köylerinde yaşayan lise öğrencileri için uygulanan taşımalı eğitim hizmeti sona erdirildi. Bu karar, özellikle kırsal bölgelerdeki aileler ve öğrenciler için büyük bir endişe kaynağı oldu.

Belediye Meclisi, Eylül ayı oturumları tamamlandı

Elazığ Belediye Meclisi, Eylül ayı oturumları 2. birleşimle sona erdi.

Motofest ve kamp etkinlikleri sona erdi

Elazığ Cip Mesire alanında gerçekleştirilen Motofest ve Kamp Etkinlikleri, kapanış programı ile sona erdi. Öte yandan etkinliğin son gününde sahne alan sanatçı Aygün Çam türküleri ile dinleyenlere keyifli anlar yaşattı.

İl Genel Meclisi Mayıs ayı birleşimleri sona erdi

İl Genel Meclisi mayıs ayı oturumları beşinci birleşimle sona erdi.

Elazığ Belediye Meclisi Nisan ayı oturumları tamamlandı

Elazığ Belediye Meclisi Nisan ayı oturumları ikinci birleşimle sona erdi. Birleşimlerde faaliyet raporu görüşüldü. Birleşim sonunda meclis üyeleri arasında üslup tartışması yaşandı.

Elazığ’da bayram namazı saat kaçta kılınacak?

Ramazan Ayı, bugün tutulan son oruçla sona erdi.

Elazığ belediye başkanı belli oldu!

Elazığ'da oy kullanma işlemleri 16.00 itibariyle sona erdi ve oylar sayılmaya başlandı.

Altında çıldırtan yükseliş!

Yaşanan düşüş sona erdi ve altın fiyatları aldı başını gitti. Yeni haftaya yükselişle başlayan ve bu yükselişini sürdüren altında yeni rekorlara hazır olun. İşte altın piyasasında son durum...

YRP, AK Parti ile ittifak görüşmelerini sonlandırdı! 

AK Parti'nin İstanbul ve Ankara dahil 10 büyükşehirde kendi adaylarına destek istediği Yeniden Refah Partisi ile uzlaşı sağlanamadı. Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından yaptığı açıklamada, AK Parti ile yürütülen ittifak görüşmelerinin sona erdiğini duyurdu. Yeniden Refah İstanbul ve Ankara'da aday çıkarmaya hazırlanıyor.

Erdoğan ve Bahçeli görüştü! 

Ankara'da sürpriz zirve sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'de MHP lideri Devlet Bahçeli'yi kabul etti. 2024'ün ilk Cumhur İttifakı zirvesinde yerel seçimler masaya yatırıldı. Emeklilere de zam da bir başka gündem maddesi...

Belediye meclis toplantıları sona erdi 

Elazığ Belediye Meclisi gündem maddelerini görüşmek üzere ikinci birleşimde bir araya geldi. 

Asgari ücret ne kadar olacak?

İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun, asgari ücreti belirleme çalışmaları kapsamında ilk toplantısı sona erdi. İkinci toplantı 18 Aralık'ta yapılacak. 

İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantıları tamamlandı

İl Genel Meclisi Kasım Ayı toplantıları gerçekleştirilen 20’inci birleşimin ardından sona erdi. 

Elazığ Tanıtım Günleri sona erdi 

Elazığ Dernekler Federasyonu tarafından Yenikapı’da düzenlenen ve yoğun ilgi gören Elazığ Tanıtım Günleri sona erdi. 

Merkez Bankası'ndan bankalara talimat! 

TCMB, bankalara uygulama talimatı göndererek TL'yi cazip kılacak yeni, güçlü kararlar aldı. Buna göre, Kur korumalı hesapların TL mevduat sayıldığı komisyon uygulaması sona erdi, TL'ye geçiş ve yenileme oranları belirleyici olacak.

Meclis yeni Başkanı'nı seçiyor

TBMM Geçici Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında toplanan Genel Kurulda, 30. Meclis Başkanı Seçimi yapılacak. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni bakanlar, TBMM Genel Kurulu'nda kürsüye çıkarak tek tek yemin etti. Bakanların yeminleri, diğer vekiller tarafından alkışlarla karşılanırken yeni meclis başkanı için yapılan oylamada 1. tur sona erdi. İşte adayların aldığı oy oranı ve detaylar...

İYİ Partiye Elazığ’dan 13 başvuru 

İYİ Parti’de milletvekilliği aday adaylığı başvuru süreci sona erdi. İyi parti Elazığ Milletvekilliği Aday Adaylı için toplamda 13 isim aday adaylığı müracaatında bulundu. 

AK Parti’de Temayül Yoklaması yapılacak 

AK Parti’de milletvekilliği aday adaylığı başvuru süreci sona erdi. AK Parti Elazığ Milletvekilliği Aday Adaylı için toplamda 70 isim aday adaylığı müracaatında bulundu. 

Elazığ’da hasar tespit çalışmaları tamamlandı! 

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Elazığ’da başlatılan hasar tespit çalışmaları sona erdi. İtiraz süreci ise 16 Mart’ta başlayacak. 

Basketbol Yerel Lig U16 müsabakaları sona erdi

Elazığ'da 13-23 Kasım tarihleri arası düzenlenen Basketbol Yerel Lig U16 müsabakaları tamamlandı.

Ahmet Gül sürekli gelişim semineri sona erdi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Elazığ Şubesince organize edilen ve Elazığspor'un efsane futbolcularından Ahmet Gül'ün isminin verildiği sürekli gelişim semineri sona erdi.

Elazığ'da Basketbol Yerel Lig U14 müsabakaları tamamlandı

Türkiye Basketbol Federasyonu Elazığ Basketbol İl Temsilciliğinin 2022-2023 yılı faaliyet programında yer alan U14 kız-erkek Yerel Lig müsabakaları sona erdi.

Fırat Üniversitesi GSK'da Gündüz dönemi sona erdi

Fırat Üniversitesi GSK'da teknik sorumlu Erhan Gündüz görevinden ayrıldığını açıkladı.

Kovancılar'da avcı adaylarına yönelik sınav

Elazığ Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından Kovancılar ilçesinde avcılara yönelik gerçekleştirilen eğitim kursu sona erdi.

15 Temmuz Spor Salonu'nda bakım onarım çalışmaları sona erdi

Elazığ'ın Doğukent Mahallesi'nde bulunan 15 Temmuz Spor Salonu'nda bakım onarım ve yenileme çalışmaları sona erdi.

Elazığ'da Bilardo Şampiyonası sona erdi

Elazığ'da 24 sporcunun katıldığı il içi Bilardo Şampiyonası sona erdi.

ES Elazığspor'da Erzurum kampı sona erdi

ES Elazığspor'da 4 Ağustos'ta Erzurum'da başlayan 2. etap kamp çalışmaları sona erdi.

Su Topu Türkiye Şampiyonası sona erdi

Elazığ ev sahipliğinde 12 ilden 18 takım ve 240 sporcunun katıldığı Su Topu Türkiye Şampiyonası sona erdi.

Milletvekili Ağar’ın Girişimleriyle Mağduriyet Sona Erdi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar’ın girişimleriyle AK Parti Grubu tarafından hazırlanan kanun teklifinin torba yasa kapsamında TBMM’de kabul edilmesi neticesinde Elazığ Belediyesi ve Elazığ İl Özel İdare çalışanlarının yemek yardımına yönelik 2014 yılından buyana devam eden sorun ortadan kaldırıldı.

Münir Yılmaz futbol antrenör gelişim semineri sona erdi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Elazığ Şubesinin düzenlediği Münir Yılmaz futbol antrenör gelişim semineri tamamlandı.