Sonuç Haberleri

Sonuç Haberleri

Aksu, LGS tercihlerinde dikkat edilmesi gereken noktaları açıkladı

Kurs-Der Başkanı Veli Aksu, liselere giriş sınav sonuçlarının açıklanması ve tercih döneminin başlaması ile öğrencilerin tercihlerinde dikkat etmesi gereken hususlara ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

Elazığ’da Uygun Fiyatlı Et Satış Mağazası Açılıyor

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığ'da vatandaşların daha uygun fiyatlara et ve et ürünleri alabilmesi amacıyla uzun süredir Et Balık Kurumu ile yaptığı görüşmelerin müjdeli sonucunu kamuoyu ile paylaştı.

LGS sonuçları açıklandı! 

LGS sınavı sonuçları açıklandı.  Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 2 Haziran'da yapılan merkezi sınavın sonuçları, "https://www.meb.gov.tr" adresinden öğrenilebilecek. Yerleştirme sonuçları ise 22 Temmuz'da açıklanacak.

Elazığ Belediyesi daimi işçi alımı, noter huzurunda gerçekleşti

Elazığ Belediyesi’nin daimi olarak istihdam edeceği toplam 35 erkek işçi, noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda belli oldu.

Elazığ Kent Konseyi yeniden seçime mi gidecek?

Mayıs Ayında gerçekleştirilen Elazığ Kent Konseyi Başkanlığı seçim sonucu Mahkemeye taşındı.

Elazığ Belediyesi daimi işçi alımı, noter huzurunda gerçekleşecek

Elazığ Belediyesi’nin daimi olarak istihdam edeceği toplam 35 erkek işçi, 13 Haziran Perşembe günü (Yarın) saat 09.30’da noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi sonucunda belli olacak.

Milletvekili Erol: Okulların sonucuna gelmiş durumdayız

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’da 24 Ocak 2020 Elazığ depreminin ardından Cumhuriyet Halk Partili belediyeler tarafından yapımı devam okullar hakkında açıklamalarda bulundu.

Erol: Maden’de henüz çözüm odaklı bir sonuç olmadı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Maden ilçesinde henüz çözüm odaklı bir sonucun olmadığını belirtti.

Elazığspor’un kutlama programı belli oldu

Elazığspor’da şampiyonluk kutlamaları çarşamba günü gerçekleştirilecek. İstanbul Rams Park stadyumunda oynanan final karşılaşmasında 52 Orduspor’u 3-0’lık net sonuçla geçerek adını 2. Lige yazdıran bordo beyazlı takımımıza müsabakanın ardından izin verilmişti.

Ankara Ortaokulu Mansur Yavaş’ın katılımıyla açılacak

Elazığ’da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol CHP’li belediyelerle temasa geçerek okul inşa edilmesini talep etmesi sonucu İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri Elazığ’da 3 okul yapma kararı almıştı. Bu okullardan biri olan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen okulun Ankara Ortaokulu’nun yapımı tamamlandı. Açılışı ise Başkan Mansur Yavaş’ın katılımı ile yapılacak.

YSK, kesin sonuçları ilan etti

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin kesin sonuçlarını duyurdu.

İşçi alımının kura sonuçları açıklandı

Elazığ'da kamu kurum ve kuruluşlarında Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 150 işçi alımı için kura çekilişi yapıldı.

Milletvekili Keleş’ten, 6. Noterle ilgili açıklama

Milletvekili Keleş, ”24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ'ımızda meydana gelen deprem, şehir merkezinde yaşayan birçok vatandaşımızı etkiledi. Bu felaketin ardından, vatandaşlarımızın güvenli konutlara erişimini sağlamak amacıyla TOKİ tarafından yapılan konutlarla birlikte Güneykent Mahallesi, Elazığ'ın yeni yerleşim merkezi haline geldi. Nüfus, iş yoğunluğu, ticaret ve çalışma hayatının artış gösterdiği Güneykent Mahallesi’nde yeni bir noter ihtiyacı oluşmuştu. Bu ihtiyacı karşılamak için Adalet Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda Güneykent Mahallesi’ne noter açılması Adalet Bakanı Sn. Yılmaz Tunç’un imzasıyla 20 Mart tarihinde onaylandı ve süreç başladı” dedi.

Elazığ’da hangi parti kaç oy aldı! İşte kesin seçim sonuçları

Türkiye siyasi tarihinin önemli bir seçimini daha geride bıraktı. 31 Mart Pazar günü sandığa giden vatandaşlar il, ilçe ve beldelerini 5 yıl boyunca yönetecek kişiye yetki verdi. İşte Elazığ'da 31 Mart 2024 seçim sonuçları...

YRP, il genel meclisi sonuçlarına itiraz etti 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş,  Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyesi seçim sonuçlarına itiraz ettiklerini açıkladı. 

Başkan Ateş: Sonuçlar, YRP’nin iktidar yürüyüşünün ayak sesleridir

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bu Pazar seçim olsa kime oy verirsiniz? İşte anket sonuçları

MetroPOLL Araştırma, Türkiye genelinde bin 770 kişi arasında yapılan ankette katılımcılara "Bu pazar bir milletvekili seçimi olsa hangi siyasi partiye oy verirsiniz" diye sordu. İşte sayılı gün kalan seçimlere yönelik yapılan son anket...

Milletvekili Erol: Maden ocakları kamulaştırılmalı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, maden ocağının çökmesi sonucu meydana gelen olay ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak; “Çevre felaketine neden olan insan yaşamını tehdit eden önleyici tedbirlerin alınmadığı risk taşıyan tüm maden ocakları, kamulaştırılmalı ve devlet tarafından çalıştırılmalıdır” dedi.

İHH’dan Dünya Şehit Çocuklar Günü Etkinliği

Gazze’de yaşanan insanlık dramında binlerce çocuğun hayatını kaybetmesinin ardından tüm dünyada organize olan gönüllülerin sosyal mecralarda başlattıkları girişimler sonucu İsrail’in katliamlarını protesto etmek ve şehit çocukları unutmamak adına 23 Aralık tarihi Dünya Şehit Çocuklar Günü olarak anılmaya başlandı.

Milletvekili Erol: Ben imzamı atıyorum 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Pençe-Kilit- Harekatı operasyon bölgesinde hain terör örgütü mensupları ile çıkan çatışma sonucunda 12 askerimizin şehit olmasının ardından açıklamada bulundu. 

YSK'dan seçim verisi kararı! 

Yüksek Seçim Kurulu, mahalli idareler seçimi sırasında, siyasi partilerin gelen sonuçları anlık takip edilebileceklerini duyurdu. Yüksek Seçim Kurulu'nun konuya ilişkin detayların yer aldığı genelgesi, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hak Sahipliği itiraz başvuru sonuçları açıklandı 

2023 yılı Kahramanmaraş merkezli deprem afetleri sonrası Elazığ hak sahipliği itiraz başvuru sonuçları açıklandı.

Erol’dan Bakan Şimşek’e soru önergesi 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından yazılı olarak cevaplandırılması talebiyle TBMM Başkanlığına verdiği önergede, “Elazığ’daki ekonomik kriz nedeniyle KOBİ ve esnaflarımızın kira, stopaj, vergi, elektrik, su, doğalgaz ve iş gücü gibi temel girdi maliyetlerini arttırmıştır. Yüksek maliyet ve düşük kazanç ve ekonomik kriz sonucu esnafımız kepenk kapatmış, bankalara ve toptancılara olan borçlarını ödeyemez hale getirmiştir" ifadelerini kullandı. 

GSB burs ve kredi başvuru sonuçları açıklandı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, GSB burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

BAŞKAN YASİN YILMAZ’A YILIN BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜ VERİLDİ

Göreve geldiği günden bugüne Yurtbaşı Beldesi’nde yürüttüğü çalışmalarla göz dolduran, Başkan Yasin Yılmaz, Kent & Başkan Dergisi tarafından her yıl online olarak düzenlenen ve halkın oyları ile belirlenen anket sonucuna göre ödüle layık görüldü.

Milli Eğitim tarihin en büyük okulu hızla yükseliyor 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un girişimleri sonucu İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) tarafından Elazığ’a yaptırılan ve Milli Eğitim tarihini en büyüğü olacak olan Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hızla yükseliyor. 

Hak sahipliği itiraz süreci devam ediyor 

Çifte felaketlerde yapıları hasar alan ve hak sahipliği sonuçlarına itiraz eden vatandaşlar için, itiraz süreci 27 Ekim’de sona erecek. 

Maden’deki depremzedelerin hak sahipliği başvuruları sonuçlandı 

Elazığ Valiliği, Maden ilçesindeki depremzedelerin hak sahipliği başvurularının sonuçlandığını duyurdu. 

Vatandaş Şahin Başkan'dan Memnun

Elazığ’ın üç farklı noktasında gerçekleştirdiğimiz tarafız ve objektif kamuoyu yoklaması sonucuna göre, Elazığ halkı mevcut Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı yeniden belediye başkanı olarak görmek istiyor. 

HÜDAPAR Merkez İlçe Kongresi gerçekleştirildi 

Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Merkez İlçe Kongresi dün büyük bir katılımla gerçekleşti. Kongre sonuçlarına göre, Ferit Çeliköz partisinin Merkez İlçe Başkanlığı görevine bir kez daha seçildi.