Soruşturma Haberleri

Soruşturma Haberleri

UEFA açıkladı: Merih Demiral hakkında soruşturma başlatıldı! 

UEFA, A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 yendiği maçta "uygunsuz davranışlarda bulunduğu iddiasıyla" Merih Demiral ile ilgili soruşturma açtı.

Efe: Soruşturmanın takipçisi olacağız 

Elazığ Baro Başkanı Av. Melih Efe, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Elazığlı Şehidimiz Fethi Sekin’e hakaret eden şahsa gerekli cezanın verilmesi noktasında konun takipçisi olacaklarını açıkladı. 

Bakanlıktan İBB'ye soruşturma açıklaması

Başkanlıktan yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında "Belediyelerde 31 Temmuz 2022'den önce işe alınmış olan terör örgütleriyle irtibatlı veya iltisaklı kişiler çalıştırılıyor ve bu kişilere dokunulamıyor ise bunun sorumlusunun Belediyeler değil İl Valileri veya İçişleri Bakanı olduğu" şeklinde maksatlı yazıların yer aldığı belirtildi.

Sudan cansız bedeni çıkartılan balıkçı olayında soruşturma başlatıldı

Elazığ'da Karakaya Barajı'nda balık tutmak için ağları gerdirirken dengesini kaybedip düştüğü suda kaybolan Zeynel Abidin İnal, çalışmalar sonrasında 13 metre derinlikte bulunmuştu. Valilikten yapılan açıklamada, olayla ilgili Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla soruşturmaya başlanıldığı bildirildi.

Elazığ Valiliğinden Enes Kara açıklaması

Elazığ Valiliği, hayatını kaybeden Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara olayıyla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiğini bildirdi.

Elazığ'daki provokasyona soruşturma

Elazığ'da bir şahsın evinin koridorundaki duvara Ölün yazılıp çarpı işareti konularak üç hilal yapılması ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirilirken, siyasilerden de açıklama geldi.

İzmir’de emekli binbaşı evinde ölü bulundu

İzmir'in Konak ilçesinde bir süredir kendisinden haber alınamayan emekli binbaşı, evinde ölü bulundu. Şüpheli ölüm üzerine polis ekiplerince soruşturma başlatıldı.

Malatya Valiliğinden çocuk istismarı iddialarına ilişkin açıklama

Malatya Valiliği, cinsel istismara uğradığı iddia edilen çocuğun koruma altına alındığını, Adli Tıp Kurumu raporunda mağdurun 'istismara uğradığına dair bulgu tespit edilemediği'nin belirtildiğini ve soruşturmanın yürütüldüğünü açıkladı.

Muğla'da dolandırıcılar emekli savcıyı 380 bin TL dolandırdı

Muğla'nın Datça ilçesinde yaşayan emekli savcı ile bir haftadır telefon ile görüşen dolandırıcılar, adının FETÖ soruşturmasında geçtiğini belirterek 380 bin lira dolandırdı. Dolandırıldığını anlayan emekli savcı G.M.'nin polise yaptığı ihbardan 2 saat sonra şüpheli, Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Menteşe otogarında yakalandı.

Rusya'nın Londra Büyükelçisi Kelin İngiltere Dışişleri Bakanlığına çağırıldı

Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko, Belarus Soruşturma Komitesi Başkanı Ivan Noskevich ile toplantı yaparak gösterilerde gözaltına alınanlarla ilgili bilgiler aldı.

Manisa'da 3 kişinin öldüğü kazada şok gerçek

Manisa'da iki gün önce 3 kişinin öldüğü, 10 kişinin de yaralandığı kaza ile ilgili yürütülen soruşturmada, kazaya karışan traktörün olayın hemen ardından başka bir traktör ile değiştirildiği ortaya çıktı. Jandarmanın dikkati sayesinde çözülen olayla ilgili 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Genç kızın cinayet şüphelisi tutuklandı

Gaziantep'te, bir apartmanın 4'üncü katından düşerek hayatını kaybeden Duygu D. olayında yürütülen soruşturma kapsamında gözaltında tutulan Mehmet K., Sulh Ceza Hakimliği tarafından adam öldürme suçunun nitelikli hali ve çocuğun cinsel istismarı suçlarından tutuklandı.

Pencereden Muayene İddiasına Soruşturma

Elazığ'da hastaları pencereden muayene ettiği iddia edilen doktor hakkında soruşturma başlatıldı.

Elazığ merkezli FETÖ/PDY operasyonu: 6 tutuklama

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Elazığ merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheliden 6'sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

FETÖ'nün Polis Akademisi 'mahrem imamı' yakalandı

Elazığ'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda örgütün Polis Akademisi ve Polis Meslek Yüksek Okulu 'mahrem imamı'nın da aralarında olduğu 3 şüpheli yakalandı.

FETÖ/PDY operasyonu: 6 şüpheli adliyeye sevk edildi

Elazığ merkezli 3 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 6 şüpheli adliyeye sevk edildi.

FETÖ'nün 'F' tipinde 3 bin örgüt üyesi hesap verdi, şimdi devlet okulu oldu

Elazığ'da FETÖ soruşturması kapsamında kapatılıp İl Emniyet Müdürlüğüne verilen ve 3 binden fazla şüphelinin ifadesinin alındığı bina, devlet okuluna dönüştürüldü. Uydu görüntülerinden binanın, FETÖ elebaşısının adının baş harfi F şeklinin olduğu ortaya çıktı.

Elazığ'da FETÖ'den gözaltına alınan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi

Elazığ'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan aralarında bir doktorun da bulunduğu 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Sahte Peygamber iddiasında yeni gelişme

Elazığ'da büyük yankı uyandıran sahte peygamber iddiasına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı iddiayla ilgili soruşturma başlattı.

FETÖ'den hapis cezası alan şüpheli yakalanıp tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Konya'da yargılandığı davada 2 yıl 10 gün hapis cezası alan şüpheli Elazığ'da yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

FETÖ'den aranan şüpheli Elazığ'da yakalandı

Elazığ'da jandarma ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında aranan 1 şüpheliyi düzenlediği operasyonla yakaladı.

Elazığ'da FETÖ operasyonu: 2 şüpheli adliyeye sevk edildi

Elazığ'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki mahrem yapılanmaya yönelik 5 ilde yapılan operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheliden 2'si adliyeye sevk edildi.

Elazığ'da FETÖ operasyonu: 3 şüpheli adliyeye sevk edildi

Elazığ merkezli 4 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasında gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Elazığ'da FETÖ operasyonunda 5 şüpheli tutuklandı

Elazığ polisinin FETÖ soruşturması kapsamında biri sözde sohbet evi olarak kullanılan ve eşleri cezaevinde olan kadınların yer aldığı adreslere düzenlediği operasyonda yakalanan 5 şüpheli tutuklandı.

Elazığ'da FETÖ'nün kadın yapılanması çökertildi

Elazığ polisinin Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında biri sözde sohbet evi olarak

Elazığ'da Fetö'cülere Toplantı Halinde Baskın: 17 Gözaltı

Elazığ'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında biri sözde sohbet evi olan bazı adreslere eş zamanlı operasyon yapıldı.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı

Elazığ'da dün sabah köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybeden 82 yaşındaki Çiçek Boztaş ile ilgili, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açıklama yapılarak çok yönlü soruşturma başlatıldığı aktarıldı.

Elazığ'da FETÖ operasyonu: 4 tutuklama

Elazığ’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında askeri öğrencilere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 4’ü tutuklandı.

15 şüpheli adliyeye sevk edildi

Elazığ’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında sözde bir sorumlunun da bulunduğu 15 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Elazığ merkezli 6 ilde 2 ayrı FETÖ operasyonu: 20 gözaltı

Elazığ’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 6 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen 2 farklı operasyonda 20 şüpheli gözaltına alındı.