Spor Köyü Haberleri

Spor Köyü Haberleri

Şerifoğulları: Vatandaşlarımızın yüzünü, spor yatırımlarımızla da güldürmeye devam edeceğiz

Spor Köyü’nün tamamlamak üzere olduğunu belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Spor Köyü'müzün hizmete açılmasıyla birlikte aziz şehrimiz çok modern, çok üst düzey bir tesis daha kazanmış olacak. Elazığ’ımızın ve kıymetli hemşehrilerimizin yüzünü, spor yatırımlarımızla da güldürmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Şerifoğulları: Bu iki eserimizi de Elazığ’ımıza kazandıracak olmanın heyecanını yaşıyoruz

Toplumun her kesimine spor yapabilme olanağı sağlamak amacıyla spor yatırımlarına yoğun bir şekilde devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, geleceğin sporcularının da yetişebileceği donanıma sahip olacak şekilde inşa çalışmaları süren Spor ve Yaşam Kompleksi ve Spor Köyü’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları, sahada incelemelerde bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir kimliğine değer kazandıran Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı ve Doğukent Spor Köyü’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları, Spor Köyü inşa çalışmalarını inceledi

Eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ilkesiyle başladığı hizmet yolculuğuna devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Doğukent Mahallesi’ne cazibe kazandıracak Spor Köyü inşa çalışmalarını yerinde inceledi.