Spor Ve Yaşam Kompleksi Haberleri

Spor Ve Yaşam Kompleksi Haberleri

Elazığ Belediyesi’nin bir marka yatırımında daha sona yaklaşılıyor

Elazığ Belediyesi tarafından Aksaray ve Hicret Mahalleleri arasında yer alan toplam 100 bin metrekare alanda hayata geçirilen spor ve yaşam kompleksi inşa çalışmalarında sona yaklaşıldı. Şehre marka değer katacak tesis, yüzde 90 oranında tamamlandı.

Başkan Şerifoğulları: Bu iki eserimizi de Elazığ’ımıza kazandıracak olmanın heyecanını yaşıyoruz

Toplumun her kesimine spor yapabilme olanağı sağlamak amacıyla spor yatırımlarına yoğun bir şekilde devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, geleceğin sporcularının da yetişebileceği donanıma sahip olacak şekilde inşa çalışmaları süren Spor ve Yaşam Kompleksi ve Spor Köyü’nde incelemelerde bulundu.

Sporun Kalbi, Elazığ Belediyesi Spor ve Yaşam Kompleksi’nde atacak

Gençlik ve spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Elazığ Belediyesi, şehrin sportif faaliyetleri noktasında önemli bir ihtiyacını giderecek olan Spor ve Yaşam Kompleksi’ni Elazığ’a kazandıracak.

Şehrin beklediği bir proje daha tamamlanıyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir adına marka değer taşıyan yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali ile Spor ve Yaşam Kompleksi inşa çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Elazığ Belediyesi Spor ve Yaşam Kompleksi inşası sürüyor

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan ve sportif anlamda cazibe noktası niteliği taşıyacak olan Spor ve Yaşam Kompleksi inşası hızla ilerliyor.