Spor Haberleri

Spor Haberleri

Abluka Taraftar Grubu’ndan teşekkür

Abluka Taraftarlar Grubunun Nazilli Spor Maçında hazırladıkları Narin Güran pankartı ulusal ve yerel basında büyük yankı uyandırdı. Abluka Taraftarlar Grubu Lideri Nahit Karaçalı kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür mesajı yayımladı.

Şerifoğulları: Vatandaşlarımızın yüzünü, spor yatırımlarımızla da güldürmeye devam edeceğiz

Spor Köyü’nün tamamlamak üzere olduğunu belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Spor Köyü'müzün hizmete açılmasıyla birlikte aziz şehrimiz çok modern, çok üst düzey bir tesis daha kazanmış olacak. Elazığ’ımızın ve kıymetli hemşehrilerimizin yüzünü, spor yatırımlarımızla da güldürmeye devam edeceğiz” dedi.

Elazığ Belediyesi’nin bir marka yatırımında daha sona yaklaşılıyor

Elazığ Belediyesi tarafından Aksaray ve Hicret Mahalleleri arasında yer alan toplam 100 bin metrekare alanda hayata geçirilen spor ve yaşam kompleksi inşa çalışmalarında sona yaklaşıldı. Şehre marka değer katacak tesis, yüzde 90 oranında tamamlandı.

Işıkver’den, taraftar gruplarına destek

Elazığspor’un 5 ayrı taraftar grubuna maddi destekte bulunan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, “Her şey Elazığspor’un başarılı olması için” dedi.

Elazığ Belediyespor kulübü sporcularından büyük başarı

Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcuları Sıla Kartal kadınlar, Ayyup Han Juraev ise Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’nda önemli başarılara imza attı. Kartal, turnuvayı bronz, Juraev ise gümüş madalya ile tamamladı.

Engel tanımayan bireyler, maharetlerini sergilediler

Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi bünyesinde eğitimlere katılan özel gereksinimli bireyler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Alaattin Meydanoğlu ile birlikte Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, çeşitli sportif faaliyetlerde performanslarını sergilediler.

Valorant topluluk turnuvası düzenlendi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın gençlere, spora ve sporcuya destek olmak amacıyla şehre kazandırdığı Elazığ Belediyesi E-Spor Merkezi’nde düzenlenen 2024 Ağustos Valorant Topluluk Turnuvası tamamlandı. 10 takımın mücadele ettiği turnuvayı Raising, şampiyonlukla tamamladı.

Elazığ TSO’dan, Elazığspor’a destek

Geçtiğimiz sezon önemli bir başarı hikâyesi yazıp örnek bir mücadele örneği göstererek ikinci lige yükselen Elazığspor’a destekler devam ediyor.

Elazığ TSO’dan, Elazığspor’a destek

Geçtiğimiz sezon önemli bir başarı hikâyesi yazıp örnek bir mücadele örneği göstererek ikinci lige yükselen Elazığspor’a destekler devam ediyor.

Başkan Şerifoğulları: Bu iki eserimizi de Elazığ’ımıza kazandıracak olmanın heyecanını yaşıyoruz

Toplumun her kesimine spor yapabilme olanağı sağlamak amacıyla spor yatırımlarına yoğun bir şekilde devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, geleceğin sporcularının da yetişebileceği donanıma sahip olacak şekilde inşa çalışmaları süren Spor ve Yaşam Kompleksi ve Spor Köyü’nde incelemelerde bulundu.

Elazığspor’dan prim sözü verenlere çağrı

Elazığspor Kulübü, prim sözü verip ücretlerini yatırmayan isimler için bir açıklama yayımladı.

Şerifoğulları: Gizem Özer’in, Paris’ten madalya ile döneceğine inanıyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda ülkeyi ve Elazığ’ı temsil edecek olan Milli Boksör ve Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcusu Gizem Özer’e, Paris yolculuğu

GSİM’den yeni salon yeni branş

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, kadınlara yönelik ücretsiz step, aerobik ve pilates kursu düzenleyerek ilimize yeni bir branş daha kazandırdı.

Elazığspor’da görev dağılımı yapıldı

Geçtiğimiz gün Elazığpor’un olağanüstü seçimli genel kurulu yapılmıştı. Ahmet Feti Yılmaz’ın Kulüp Başkanı seçilmesinin ardından Elazığspor’da yeni görev dağılımı yapıldı.

Elazığspor’da transfer yasağına engel borç ne kadar?

Elazığspor’da transfer yasağının kaldırılmasına engel borcun yaklaşık olarak 11 milyon lira olduğu belirtildi.

Yılmaz, Elazığspor başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Bir süredir ismi Çimentaş Elazığspor Kulübü Başkanlığı için geçen Ahmet Feti Yılmaz, basın açıklaması yaparak, 30 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan kongrede Elazığspor’a başkan adayı olduğunu duyurdu.

Elazığ Belediyesi’nden ücretsiz yaz spor kursları

Elazığ Belediyesi’nin, 6-14 yaş aralığındaki çocuklara yönelik 5 ayrı branşta gerçekleştireceği ücretsiz yaz spor okulları için kayıtlar, 20 Haziran Perşembe günü başlayacak.

Elazığspor’da iç transfer el yakıyor

Elazığspor’da iç transfer görüşmeleri el yakıyor. Bülent Yenihayat’ın raporu doğrultusunda kalmaları istenilen 10 oyuncuyla yapılan görüşmelerde istenilen rakamlar dudak uçuklatıyor 

İş İnsanı Yüksel Ercan, Elazığspor’a vaadini yerine getirdi

Ercan Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Yüksel Ercan, Elazığspor’a vaat ettiği şampiyonluk prim sözünü yerine getirdi.

Sporun Kalbi, Elazığ Belediyesi Spor ve Yaşam Kompleksi’nde atacak

Gençlik ve spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Elazığ Belediyesi, şehrin sportif faaliyetleri noktasında önemli bir ihtiyacını giderecek olan Spor ve Yaşam Kompleksi’ni Elazığ’a kazandıracak.

Açıkkapı: Bu soykırım karşısında sessiz kalanlar, bu suça ortak olmaktadır

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Filistin’deki katliamlara, Elazığspor’un 2. Lig’e yükselişine ve Milli Güvenlik Kurulu (MGK) kararlarına değindi.

Işıkver’den, Elazığspor taraftarlarına yeni bir jest

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığspor’un şampiyonluk kutlamalarına katılacağını belirtirken, taraftar gruplarına daha önce yol harcırahı olarak ödediği 250 bin TL’den ayrı olarak 250 bin TL daha ödeyeceğini duyurdu

Elazığspor’da ilk ayrılık gerçekleşti

11 golle Elazığspor’un bu sezon en fazla gol atan oyuncusu olan Bahattin Köse, Bordo Beyazlı takımımızdan ayrılan ilk oyuncu oldu

Erol, TBMM’DE Elazığspor’un şampiyonluğunu konuştu

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, TBMM’nde Elazığspor’un Şampiyonluğuyla ilgili yaptığı konuşmada, şehrin marka değeri olan Elazığspor’un şampiyonluğunun şehirdeki algıyı değiştirdiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Elazığspor Kulübü kupa töreni programını açıkladı

TFF 3.Lig 2.Grupta Şampiyon olan Elazığspor Kulübü, Kupa Töreni Programını açıkladı. Elazığspor, TFF 3.Lig 2.Grupta Play Off Finalinde Orduspor’u 3-0’lık skorla mağlup ederek şampiyon olmuştu.

Elazığspor’un kutlama programı belli oldu

Elazığspor’da şampiyonluk kutlamaları çarşamba günü gerçekleştirilecek. İstanbul Rams Park stadyumunda oynanan final karşılaşmasında 52 Orduspor’u 3-0’lık net sonuçla geçerek adını 2. Lige yazdıran bordo beyazlı takımımıza müsabakanın ardından izin verilmişti.

Elazığspor için karşılama töreni yapılacak

Şampiyon Elazığspor’un ilimizde görkemli bir şekilde karşılanması ve kutlamalarının yapılması için hazırlıklar başladı.

Ve Şampiyon Elazığspor

TFF 3.lig 2.grup Play-Off finalinde Elazığspor, 52 Orduspor ile karşı karşıya geldi.

BAŞKAN ALAN’IN TAHSİS ETTİĞİ OTOBÜSLER YOLA ÇIKTI

Elazığspor ile 52 Orduspor arasında cumartesi günü İstanbul Ali Sami Yen Rams Park’ta oynanacak play-off yükselme final maçını izlemek amacıyla Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tahsis edilen iki adet otobüs, yoğun bir taraftar gurubu eşliğinde İstanbul’a uğurlandı. Elazığspor’a sezon içerisinde verdiği pirim destekleriyle öne çıkan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, İstanbul’da oynanacak final maçı için de iki otobüs tahsis etmişti. Başkan Alan’ın Elazığspor’un 2. Lige yükselme final maçı için tahsis ettiği otobüsler İstanbul’a hareket etti.

Başkan Şerifoğulları’ndan taraftarlara 5 otobüs

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’ndan taraftarlara bir jest daha… Başkan Şerifoğulları, Elazığspor’un Final karşılaşmasını izleyecek taraftarlar için 5 adet otobüs tahsis etti