Spot Haberleri

Spot Haberleri

Elazığ'da ikinci el ve spotçular, dört gözle öğrencileri bekliyor

Yaklaşık 48 bin üniversite öğrencisinin eğitim göreceği Elazığ'da ikinci el ve spot eşya satan esnaflar, iş yerlerine malzemeleri doldurarak dört gözle öğrencilerin gelmesini beklemeye başladı.

İş yerlerini ikinci el eşyalarla doldurdular, öğrencilerin kente gelmesini beklemeye başladılar

Elazığ'da yaşanan deprem ve pandemiden dolayı uzunca bir dönem kapalı olan üniversitelerin açılmasına bir hafta kala spotçular ve ikinci el eşya satan esnaf, iş yerlerini yeni kurulacak ev eşyaları ile doldurarak öğrencilerin gelmesini beklemeye başladı.

Elazığ'da ikinci el ve spotçular öğrencileri bekliyor

Yaklaşık 44 bin üniversite öğrencisinin eğitim göreceği Elazığ'da ikinci el ve spot eşya satan esnaflar, iş yerlerine malzemeleri doldurarak öğrencileri beklemeye başladı.

İkinci el eşyacı ve spotçular, öğrencileri bekliyor

Fırat Üniversitesini 7 bin 164 öğrencinin tercih etmesiyle, Elazığ'da ikinci el ve spot eşya satan esnaflar, ev bulmada sıkıntı olmasına rağmen az da olsa iş yapmak için öğrencileri beklemeye başladı.

Spot ve ikinci el eşyası satan esnaflar, öğrencileri bekliyor

Elazığ'da 48 bin öğrenciye ulaşan Fırat Üniversitesi'ne 6 bin 769 yeni öğrencinin kayıt yaptırmasıyla birlikte, spot ve ikinci el eşya satan esnaf hazırlıklarını yaparak onları müşteri beklemeye başladı.