Stadyum Haberleri

Stadyum Haberleri

GSİM’den yeni salon yeni branş

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, kadınlara yönelik ücretsiz step, aerobik ve pilates kursu düzenleyerek ilimize yeni bir branş daha kazandırdı.

Elazığspor’un kutlama programı belli oldu

Elazığspor’da şampiyonluk kutlamaları çarşamba günü gerçekleştirilecek. İstanbul Rams Park stadyumunda oynanan final karşılaşmasında 52 Orduspor’u 3-0’lık net sonuçla geçerek adını 2. Lige yazdıran bordo beyazlı takımımıza müsabakanın ardından izin verilmişti.

ELAZIĞ GSİM, ZİRAAT TÜRKİYE KUPASININ İLİMİZDE OYNANMASI İÇİN TFF’YE RESMİ BAŞVURUDA BULUNDU

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 23 Mayıs tarihinde oynanacak olan Beşiktaş-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası Finalinin Elazığ Atatürk Stadyumunda oynanması için resmi başvuruda bulundu.

Stadyum Genç Ofis Türkiye’de İlk Elazığ’da 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen ve Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün yapımı ile Elazığ Atatürk Stadyumu ile içerisinde bulunan toplam 10 adet cep salonu Elazığ’a kazandırıldı. 

Elazığ Atatürk Stadyumu milli maça hazırlanıyor 

A Milli Kadın Futbol Takımının, Litvanya ile oynayacağı maç Elazığ Atatürk Stadyumunda oynanacak. 

Elazığ Stadyumunun ismi düzeltildi 

Elazığ’da yapılan yeni stadyumun “Elazığ Stadyumu” olarak asılan tabelası değiştirilerek “Elazığ Atatürk Stadyumu” yapıldı. 

AK Parti Elazığ İl Başkanlığından Elazığ Stadyumu açıklaması

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından Elazığ’da yeni yapılan stadyumun ismiyle ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, “Elazığ Stadyumunun isminin yeni sezonda Elazığ Atatürk Stadyumu olması konusunda girişimlere başlanmıştır” denildi. 

Yıldırım ve milletvekili adaylarından stadyum açıklaması

AK Parti Hükümetinin Elazığ’da yeni bir projesi daha tamamlanarak hizmete sunuldu. Avrupa standartlarında inşa edilen Yeni Stadyum, Elazığspor’un Karaköprü Belediyesiyle bugün oynadığı karşılaşma ile hizmete açıldı.

Açıkkapı’dan Stadyum açıklaması!

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, yapımı tamamlanan ve Pazar günü ilk maçın oynanacağı Yeni Elazığ Stadyumu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Yapımında büyük emek ve gayret sarf ettiğim stadın tamamlanmış olması mutluk verici. Şehrimize ve Elazığspor’umuza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Şehir Stadyumu için uygunluk belgesi alınamadı 

Elazığ’da yapılan Yeni Şehir Stadyumu, TFF yetkililerinin incelemesinin ardından karşılaşma oynanması için uygunluk belgesi alamadı. 

Elazığ Stadyumu enerjisini kendi üretecek 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, aralarında yeni şehir stadyumunun da olduğu gençlik ve spor il müdürlüğü bünyesindeki tesislerde güneş enerji sistemi oluşturmak için bakanlığa proje sunduklarını belirtti. 

Elazığ Stadyumu görücüye çıkıyor

Yeni Şehir Stadyumu görücüye çıkıyor. Perşembe günü TFF yetkilileri tarafından denetlenecek stadyumda maç oynanıp-oynanmayacağıyla ilgili karar verilecek. 

Elazığ Stadyumu'nda sona doğru

Elazığ Stadyumu'nda gelinen son aşamaya ilişkin Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ile MYS Yol Yapı A.Ş. yetkilisi Semih Işıkver bilgiler verdi.

Ağar: Verdiğimiz Sözleri Teker Teker Yerine Getiriyoruz

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, yapımı tamamlanma aşamasına gelen, mimarisi  ve seyirci kapasitesiyle Elazığ sporuna değer katacak yeni şehir stadyumunu gezdi

Milletvekili Ağar, yeni stadyumu gezdi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Elazığ'da yapımı devam eden şehir stadyumunu gezdi.

Elazığ Şehir Stadyumu'nda sona doğru

Yapımı devam eden Elazığ Şehir Stadyumu'nda incelemelerde bulunan Elazığ Milletvekili Metin Bulut, 'Şu anda yüzde 90 seviyesinde fiziki inşa çalışmaları devam ediyor. Eylül ayının sonlarına doğru teslimi yapılacak dedi.

Elazığ Stadyumu'nda çalışmalar yeniden başladı

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Yeni Elazığ Stadyumu'nda yaşanan ödenek sıkıntısından dolayı duran çalışmaların yeniden başladığını açıkladı.

Serkan Çayır: 'Elazığsporumuzu hak ettiği yerlere taşıyacağız'

Elazığspor'un küllerinden yeniden doğmuş olarak girmenin heyecanını yaşadığını belirten Kulüp Başkanı Serkan Çayır, Birlik ve beraberliğin sağlandığı bu ortamda, yeni stadyumumuzla birlikte Elazığsporumuzu hak ettiği yerlere taşımanın çabası içerisinde olacağımızı ifade etmek istiyorum dedi.

Elazığspor, seyirci rekoru kırdı

Elazığspor-F. Erbaaspor maçı, Doğukent Stadyumu'nun kuruluşundan bu yana tamamen dolan ilk maç oldu.

Doğukent'te seyirci rekoru kırıldı

Doğukent Stadyumu, bu yana en yüksek seyirci sayısına Elazığspor-1954 Kelkit Belediyespor maçında ulaştı.

Elazığ Stadyumu, 2022-2023 sezonunda kapılarını açacak

Yapımına 2019 yılında başlanan Elazığ Stadyumu'nda çalışmalar son aşamaya geldi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, 20 bin 23 kapasiteli yeni şehir stadyumundaki çalışmalar hakkında bilgiler vererek, stadyumun sadece spor değil, şehir açısından da en büyük yatırımlardan biri olduğuna dikkat çekti.

Yeni Elazığ Şehir Stadyumu'nda son aşamaya gelindi

Elazığ'da yaklaşık 3 yıl önce yıkılan Atatürk Stadyumu'nun yerine yapılan 20 bin 23 kapasiteli Yeni Şehir Stadyumu'nda çalışmalar son aşamaya geldi.

15 milyon TL ödenek gelen Stadyum için çalışmalar başladı

Elazığ'da profesyonel takımlara ev sahipliği yapan Atatürk Stadyumu'nun yıkılmasının ardından bir türlü başlanılamayan yeni stad inşaatı, bakanlık tarafından 15 Milyon TL'lik ödenek aktarımı sonrası başladı.

Elazığspor 281 gün sonra kendi sahasında oynayacak

Elazığ Atatürk Stadyumu'nun yıkılmasının ardından geçtiğimiz sezon iç saha maçlarını farklı şehirlerde oynayan Elazığspor, 281 gün sonra Sakaryaspor maçıyla kendi şehrinde maça çıkacak.

Milletvekili Bulut, Gençlik Merkezi sentetik sahasını inceledi

Elazığ Gençlik Merkezi Sentetik Sahasını inceleyen Milletvekili Metin Bulut, Yıkılan ve yerinde yapılacak olan Atatürk Stadyumu'nun ise ödeneğinin gelmesiyle yıl sonunda temelini atacakları bilgisini paylaştı.