Stant Haberleri

Stant Haberleri

İHH, Gazze yararına stant açtı

Harput’ta Elâzığ İHH Kadın Kolları tarafından geliri Gazze’ye gönderilmek üzere stant açıldı.

5. Geleneksel Salçalı Köfte ve Gastronomi Festivali başladı

Elazığ'da her yıl düzenlenen "5. Geleneksel Salçalı Köfte ve Gastronomi Festivali" yoğun katılım ile başladı. Lokantacılar ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanlığında, Elazığ Valiliği ile Elazığ Belediyesi’nin destekleriyle Valilik Meydanı'nda düzenlenen festivalde vatandaşlar stantları gezerek köfte ekmek ile yöresel ürünlerden tattı.

Jandarma ve özel öğrencilerden ortak stant

Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Elazığ Özel Meslek Lisesi öğrencileri tarafından, özel bir AVM'de stant açıldı.

Güneydoğu Kariyer Fuarında Ziver Holding standı yoğun ilgi gördü

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde, Fırat Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen Güneydoğu Kariyer Fuarında, Ziver Holding tarafından açılan stant öğrencilerin ve ziyaretçilerin akınına uğradı.

Resmi kurumlarda aşı standı açıldı

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Covid-19 pandemisine karşı il genelinde başlatılan aşı seferberliği kapsamında sokak ve alışveriş merkezlerinden sonra bu kez resmi kurum binalarının girişlerine aşı stantları açıldı.

Elazığ'da açık hava etkinlikleri 15 süreyle yasaklandı

Elazığ'da 15 gün süreyle her türlü açık hava toplantısı, yürüyüş, miting, basın açıklaması, stant açma, anma töreni, toplu karşılama ve uğurlama gibi eylem ve etkinlikler yasaklandı.

Elazığ'da 'Kadına Şiddete Hayır' stantları kuruldu

Elazığ'da Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla 'Kadına Şiddette Hayır' stantları kuruldu.

Medical Park Elazığ Hastanesinden 'Meme Kanseri' bilinçlendirme standı

Medical Park Elazığ Hastanesi 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık ve Bilinçlendirme Ayı nedeniyle bir alışveriş merkezinde stant açarak vatandaşları bilinçlendirdi.

FKA, 11. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarında Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli'yi tanıtacak

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) açacağı stantta, Antalya'da 20-24 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 11. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarında Bingöl, Elazığ, Malatya ve Elazığ illerinin tanıtımını gerçekleştirecek.

Elazığ hem salçalı köfteye hem de eğlenceye doyacak

Elazığ'da geleneksel hale getirilen ve bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek olan Geleneksel Salçalı Köfte Festivali hazırlıkları tamamlandı. Festival öncesi Valilik Meydanında stantlar kurulurken Elazığlılar 3 gün boyunca düzenlenecek etkinliklerle hem salçalı köfteye hem de konserlere doyacak.

Elazığ'da 'Kadına Şiddete Hayır' etkinliği

Elazığ'da kadına yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmak için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün desteği polis ve jandarmanın katılımıyla stantlar açılarak etkinlik düzenlendi.

Elazığ'da 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü etkinliği

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü nedeniyle açılan stant ve sergi alanlarını gezip ok attı.

Elazığ'da 'Dünya KOAH Günü' etkinliği

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde Dünya KOAH Günü kapsamında stant kurulup bilgilendirme yapıldı.

Bingöl’de Uyuşturucu İle Mücadele Günü

Bingöl'de Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı İle Mücadele Günü kapsamında stant açılırken, kent genelinde uyuşturucu kullanılan 133 metruk binanın ekipler tarafından yıkıldığı belirtildi.