Su Kesintisi Haberleri

Su Kesintisi Haberleri

Elazığ Belediyesi’nden planlı su kesintisi duyurusu

Elazığ Belediyesi tarafından yoğun tempoda sürdürülen altyapı yenileme çalışmaları kapsamında, 7 Ağustos Çarşamba günü 08.00-17.00 saatleri arasında Cumhuriyet Mahallesi’nde planlı su kesintisi yaşanacak.

Elazığ Belediyesi’nden su kesintisi duyurusu!

Elazığ Belediyesi 27 Haziran Perşembe günü 08:00 ile 17:00 saatleri arasında Ulukent ve Kırklar Mahallerinin bir bölümünde planlı su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Elazığ Belediyesi’nden duyuru

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle Olgunlar, Kültür, Sürsürü, Üniversite ve Çaydaçıra Mahallelerinde su kesintisi yaşandığı ve arızanın giderilmesine yönelik çalışmaların ivedilikle sürdürüldüğü bildirildi.

Elazığ Belediyesi’nden su kesintisi duyurusu 

Elazığ Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşanan su kesintileri dolayısıyla açıklama yaptı. Belediye tarafından yapılan açıklamada, “su kesintisi nedeniyle yaşadığı mağduriyetin giderilmesi için Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından tıkanıklığın giderilmesine yönelik kesintisiz sürdürülen çalışmalar tamamlanmıştır” denildi. 

Elazığ Belediyesi’nden su kesintisi duyurusu

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, sıcaklık değerlerinin mevsim normallerinin üzerinde devam etmesi sebebiyle Akçakiraz Bölgesi'nde bulunan P-2 Pompa İstasyonu'nu besleyen ana elektrik trafosunda yaşanan patlamadan kaynaklı olarak şehir genelinde su kesintisinin yaşanacağı belirtildi.

Elazığ Belediyesi’nden su kesintileriyle ilgili açıklama

Elazığ Belediyesi tarafından şehirde kısa süreli yaşanan su kesintilerine ilişkin bir açıklama yapıldı.

Patlayan Su Borusu Onarıldı

Elazığ Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Rızaiye mahallesinde şebeke boru hattının patlaması sonucu yaşanan su kesintisi ile ilgili açıklama yaptı.

Karaçalı Çeşmelerinde Su Kesintisi Yaşanacak

Elazığ Belediyesi, şehir genelinde bulunan karaçalı suyu çeşmelerinde 3 gün boyunca su kesintisi yaşanacağını duyurdu. 

Belediye'den Açıklama: Su Kesintileri Arızadan Kaynaklı

Elazığ Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşlara daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için şehir genelinde meydana gelen su arızalarına hemen müdahale ediyor. 

Elazığ Belediyesi’nden Su Kesintilerine İlişkin Açıklama 

Elazığ Belediyesi, kentte yaşanan su kesintilerine ilişkin açıklama yaptı. 

24 Saat Su Kesintisi Yaşanacak

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Karşıyaka Mahallesi’nde TOKİ tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde su ana terfi hattında gerçekleştirilecek deplase hattı çalışmaları nedeniyle 24 saat su kesintisi yaşanacağı duyuruldu. 

Elazığ Belediyesi’nden Su Kesintisi Uyarısı

Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Abdullahpaşa, Ataşehir, Cumhuriyet, Çaydaçıra ve Hilalkent mahalleleri haricinde kalan şehrin diğer kesimlerinde 30 Ekim Çarşamba günü 08.00-24.00 saatleri arasında su kesintisi yaşanacağı bildirildi.

Başkan Şerifoğulları, su kesintisine neden olan enerji hattını inceledi

Elazığ'ın P1 Pompa İstasyonunun beslendiği ana enerji hattında çıkan yangının su kesintisine neden olması nedeniyle Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları bölgeye giderek inceleme yaptı.

Belediyeden su kesintisi uyarısı

Elazığ Belediyesinden yapılan açıklamada, Keban Baraj Gölü havzasında bulunan su kuyularının, su seviyesinin yükselmesine bağlı olarak kullanılamamasından ötürü bazı mahallelerde kısmi su kesintilerinin yaşanabileceği bildirildi.

Kar eridikçe baraj doldu, içme suyu kuyuları su altında kaldı

Elazığ'da Keban Baraj Gölü'nün havzasında yer alan Murat Nehri'nde yağış ve kar sularının su seviyesini yükseltmesi nedeniyle hem bazı ekili araziler, hem de kentte içme suyu veren 70 kuyudan 18'i sular altında kaldı. Keban Baraj Gölünde 5 gündür açılan savak kapakları ile su tahliyesi yapılırken, belediye ekipleri de yeni su kuyuları ile su kesintisini kısa sürede çözmek için çalışma yapıyor.

Belediyeden Su Kesintisiyle İlgili Önemli Uyarı

Keban Barajı gölünde su seviyesinin yükselmesi sebebiyle Elazığ Belediyesine ait su kuyularının su altında kalmasından dolayı şehir genelinde kısmi su kesintileri yaşanacak.