Şube Haberleri

Şube Haberleri

Türk Kızılay Elazığ Şubesi’nden büyük başarı

Türk Kızılay Elazığ Şubesi Türkiye genelinde en iyi çalışan ikinci şube olma başarısı gösterdi.

ASRİAD Başkanlığı'na Yeniden Erkan Demir seçildi

Asrın İş İnsanları Derneği Elazığ Şubesi, Olağan Genel Kurul Toplantısında Erkan Demir yeniden başkanlığa seçildi.

Karaçorlu: Çanakkale’de yaşanan trajedi bugün Gazze’de yaşanıyor

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte, Şuurlu Öğretmenler Derneği Elazığ Şube Başkanı Habib Karaçorlu bir açıklama yaptı. Öğrencilerin tarih bilinciyle yetiştirilmesinin önemine dikkat çeken Karaçorlu bu bilinçle geleceğe daha güçlü adımlar atılacağını vurguladı.

Taşkın: Eğitimin olduğu yerde umut vardır

Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile ilgili bir açıklama yaptı. Taşkın açıklamasında eğitim sadece bireyleri değil milletleri de yükseltir ifadelerine yer verdi.

Bahşi, yeni eğitim öğretim yılını değerlendirdi

2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasının ardından değerlendirmelerde bulunan Eğitim-Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, kaliteli bir eğitim sunabilmeleri adına eğitim çalışanlarının gücünün artırılması gerektiğini söyledi.

MÜSİAD Elazığ Şubesi’nden istişare toplantısı

MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından enflasyon düzeltmesi ve vergi kanunlarındaki son değişiklikler ile ilgili istişare toplantısı düzenlendi.

Ertan’dan, THY kararına sert tepki!

Türk Hava Yolları Elazığ Şube Müdürlüğü’nün Muş’a bağlanması ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, kararın Elâzığ’a bir haksızlık olduğunu ve geri adım atılması gerektiğini söyledi.

Arpa: Yılmadan, yorulmadan emek mücadelemize devam ediyoruz

Hizmet İş Sendikası Elazığ Şubesi 2. Başkanı Gökhan Arpa, çalışanların maaş ve özlük haklarında iyileştirmeleri kapsayan Belediyelerle yaptıkları Toplu İş Sözleşmeleri ile birlikte üye ziyaretlerine de devam ediyor.

Demirtaş: Gürsel Erol’u 108 gündür çay içmeye bekliyoruz

Öz Sağlık İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı İrfan Demirtaş, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’dan kendilerini ziyaret için söz aldıklarını fakat aradan geçen 108 gün içinde bu sözün yerine getirilmediğini iddia etti.

Kur’an; kime ve neden yol göstermez konulu konferans düzenlendi

Anadolu Gençlik Derneği Elazığ Şubesi tarafından Kur’an; kime ve neden yol göstermez konulu konferans düzenlendi.

Başkan Küçük: Emekliler harçlık değil, hakkını istiyor

Bağımsız Emekliler Sendikası Elazığ Şube Başkanı İhsan Küçük, en düşük emekli maaşına yapılan zam ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak; “3 milyon 200 bin emeklimizin kök aylıklarını etkilemeyecek olan bu artış, asla kabul edilemez” dedi.

Bankur: Memur ve memur emekli maaş artışları enflasyonun altında kaldı

Türk Büro Sen Elazığ Şube Başkanı Tarkan Ömer Bankur memur ve memur emekli maaş artışları ile ilgili yapmış olduğu değerlendirmede emekli maaş artışlarının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Gür, yeniden başkanlığa seçildi

Türkiye Emekliler Derneği Elazığ Şubesi 14. olağan kongresi gerçekleşti. Tek listeyle gidilen kongrede mevcut başkan Vedat Gür, yeninden başkan oldu.

Başkan Küçük: İnsanca bir yaşam istiyoruz

Bağımsız Emekliler Sendikası Elazığ Şube Başkanı İhsan Küçük, emeklilerin yaşadıkları sorunlarla ilgili bir basın açıklaması yaparak kamuoyuyla paylaştı.

Dost Meclisi’nin konuğu Milletvekili Keleş oldu

Müsiad Elazığ Şubesi tarafından gerçekleştirilen Dost Meclisi Toplantısının konuğu AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş oldu.

Başkan Bahşi’den dönem sonu değerlendirmesi

Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Bahşi, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle birlikte değerlendirmelerde bulundu.

Türkoğlu, MÜSİAD Dost Meclisi’nin konuğu oldu

MÜSİAD Elazığ Şubesi, Prof. Dr. İbrahim Türkoğlu’nun konuk olduğu dost meclisi toplantısı düzenledi

Gazze’ye Kardeş Payı temalı yardım kampanyası başlatıldı

Gazze Direniş Platformu öncülüğünde KADEM Elazığ Temsilciliği ve Kızılay Elazığ Şubesi işbirliğinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Gazze için yardım kampanyası başlatıldı.

Gürkan: Girişimcilik desteğinin 2 milyona çıkarılması memnuniyet verici

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, KOSGEB girişimcilik desteğinin 2 milyona çıkarılması memnuniyet verici” dedi.

Türk Eğitim Sen’den yeni bir kütüphane daha

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi Arıcak Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Kütüphane açtı

Aslan: Hayırseverlerimizin bağışlarını bekliyoruz

Beşir Derneği Elazığ Şube Başkanı Burhanettin Aslan, Kurban Bayramında hayırseverlerin bağışlarını beklediklerini bu yılki bağış bedellerinin yurt içi için hisse bedelinin 11 bin 500, yurt dışı için ise 4 bin 500 lira olduğunu söyledi.

Sağlık Sen’den Hemşire, Ebeler ve Anneler Günü programı

Sağlık Sen Elazığ Şubesi Hemşire, Ebeler Ve Anneler Günü dolayısıyla kahvaltı programı düzenledi.

Gürkan: Nitelikli elemanlar ile sektörlerimize önemli katkı sunacağız

Elazığ’da meslek liselerinin ara elaman yetiştirilmesi ile ilgili toplantı düzenlendi. MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen toplantıya Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit katıldı.

İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden anlamlı destek

Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğrencileri 3 Akülü Sandalye alarak Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi’ne teslim etti. Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat Fakülteyi ziyaret ederek öğrencilere teşekkür etti.

Elazığ’da Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi

 Öz Sağlık İş Sendikası Elazığ Şubesi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde hizmet içi eğitim düzenledi. 

A Kalem Kurs Merkezi Büyüyor

Elazığ'da eğitimin parlayan yıldızı A Kalem Kurs Merkezi büyümeye devam ediyor. Elazığ Merkez Yeni Mahalle Muammer Çorbacıoğlu Sokaktaki adresinde yıllardır başarılı hizmetler veren A Kalem Kurs Merkezi, Bahçelievler mahallesinde yeni şube açtı.

Cihannüma’dan vefa programı

Eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının yıldönümü dolayısı ile Cihannuma Derneği Elazığ Şubesi “Erbakan Hocamızı Anma Ve Kadim Dostlar Buluşması” Programı düzenledi.

Gamze Cizreli, başarı öyküsünü anlattı 

Türkiye İnsan Kaynakları Vakfı Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen programda Akademisyen Yazar Gamze Cizreli, “Başarı Öyküsünü” anlattı. 

Başkan Şimşek: Çalışanlara birer maaş ikramiye verilmeli 

Vergi haftasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Büro Memur Sen Şube Başkanı Zülküf Şimşek çalışanlara birer maaş ikramiye verilmesini talep etti. 

Emekliler düşük zammı protesto etti

Bağımsız Emekliler Sendikası Elazığ Şubesi, emeklilere yapılan düşük zamları protesto etti.