Suç Haberleri

Suç Haberleri

Karakuş: İdam cezası kaçınılmaz olmuştur

Diyarbakır’da 8 yaşındaki masum kızımız Narin’in hunharca katledilip bir çuvala koyularak bulunmayacak şekilde dere içine saklanması sonrasında özellikle çocuk ve kadınların taciz ve öldürülmesine yönelik suçlarla ilgili idam cezası yeniden gündeme geldi.

Açıkkapı: Bu soykırım karşısında sessiz kalanlar, bu suça ortak olmaktadır

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Filistin’deki katliamlara, Elazığspor’un 2. Lig’e yükselişine ve Milli Güvenlik Kurulu (MGK) kararlarına değindi.

DEM Parti kapatılacak mı?

Adalet Bakanı Tunç, 23 Nisan nedeniyle düzenlenen resepsiyonda MHP Lideri Bahçeli'nin "DEM Parti'ye kapatma davası açılması" çağrısına ilişkin soruya "Eğer hukukta bir suç işlenmişse, bir Anayasa, kanun ihlali varsa orada yetkili makamlar devreye girer, gereğini yapar." dedi.

Gün Doğmadan tiyatro oyunu sahnelendi

Türkiye’nin birçok ilinde beğeni ile izlenen “Gün Doğmadan” isimli tiyatro oyunu Elazığ’da sahnelendi. Bir gezi için Filistin’e giden ve İsrail’in Filistinlilere yönelik işlediği insanlık suçlarına tanık olan iki arkadaşın hikayesini konu alan oyun beğeni topladı.

Elazığ Belediyesi'nden tiyatro etkinliği

Elazığ Belediyesi tarafından, İsrail’in Filistinlilere yönelik işlediği insanlık suçları, Filistin halkının verdiği mücadele ve sergilediği iradeyi konu alan “Gün Doğmadan” isimli tiyatro oyunu sahnelenecek.

Şerifoğulları: Dualarımız, Filistinli kardeşlerimizle 

İsrail’in Gazze’de Filistinlilere karşı işlediği insanlık suçuna tepki çekmek amacıyla düzenlenen yürüyüşe katılan Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları; “Dualarımız, Filistinli kardeşlerimizle.” dedi. 

Av. Gök, İsrail’e suç duyurusunda bulundu

Avukat İbrahim Gök, İsrail’in Gazze’de uyguladığı soykırım nedeniyle Uluslararası Ceza Mahkemesi Başsavcılığına suç duyurunda bulundu.

Milletvekili Işıkver: Elazığ halkı sahipsiz değildir 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığsporlu taraftarların, Kelkit Hürriyetspor deplasmanında yaşadığı kötü olaylar ile ilgili taraftarlar ve kolluk kuvvetleri hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Saadet Partisinden İsrail’e suç duyurusu 

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı ve Elâzığ’da faaliyetlerini sürdüren çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları İsrailli yetkililer ile ilgili suç duyurusunda bulundu. 

Elazığ Barosu İsrail’i Uluslararası Ceza Mahkemesine şikayet etti 

Elazığ Barosu, İsrail’in savaş suçu işlediği gerekçesi ile cezalandırılması için uluslararası ceza mahkemesine suç duyurusunda bulundu. 

Başkan Çağlar: İsrail Suç İşlemektedir! 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesine düzenlenen saldırıya tepki göstererek, masum sivil insanların öldürülmesinin insanlık suçu olduğunu söyledi. 

Milletvekili Erol: Saldırı Açık Bir Savaş Suçudur 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İsrail’in Gazze’de El Ehli Baptist Hastanesi'ne düzenlediği ve yüzlerce insanın hayatını kaybettiği saldırıyı kınadı. 

Başkan Bal: İnsanlık Suçu İşleyen İsrail’i Lanetliyoruz 

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Yunus Bal İsrail'in Filistin'e yönelik gerçekleştirdiği saldırıların ardından açıklamalarda bulundu. 

Akşener'den Sönmez'e destek! FETÖ iddialarına son noktayı koydu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı bir televizyon programında siyaset gündemine dair soruları yanıtladı. Millet İttifakı ve İYİ Parti'nin adayları üzerine bir değerlendirme yapan Akşener, program sunucusunun İYİ Parti Elazığ 1.Sıra adayı İrfan Sönmez ile ilgili sorduğu bir soru üzerine açıklama yaptı. Akşener, Sönmez'e isnat edilen FETÖ davası  ile ilgili olarak ;''Benim hakkımda dava açıldı. Havada duruyor. Benim ifadem bile alınmadı. Ben sanık mıyım? Tanık mıyım? Ben bile bilmiyorum. Bu tarz asılsız suçlamalar İstanbul İl Başkanımız için de söylendi. FETÖ suçlaması çok ağır bir suçlama.'' dedi.

Akşener'den Altılı Masa toplantısına gidecek misiniz? sorusuna yanıt

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, hakarete varan suçlamalar yönelttiği altılı masayla ilgili 'Pazartesi günkü Altılı Masa toplantısına katılacak mısınız?' sorusuna "Genel İdare Kurulu üyeleri gitmem yönünde karar verirse toplantıya katılırım" yanıtını verdiği öğrenildi.

Kablo çalarken jandarma ekiplerine suçüstü yakalandı

Elazığ'da topraklama kablolarını kesmeye çalışan şüpheli jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Hırsızlık yapmaya çalışırken suçüstü yapılan şüpheli, polisten kaçarken bacağını kırdı

Elazığ'da telefon kablolarını çalmaya çalışırken Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından suçüstü yapılan şüpheli, polisten kaçarken bacağını kırdı. Yaklaşık 50 suç kaydı olduğu öğrenilen şüpheli, yaptırılan tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Sevgilisini darp edip 5 yerinden bıçaklamıştı, ilk duruşmada kendini savundu

Elazığ'da kız arkadaşını darp edip 5 yerinden bıçaklayan doktor, ilk duruşmada kendini savundu. Sanık Sinan B., üzerine atılan suçlamaları kabul etmeyerek daha önceki ilişkisinde aldatılmasına rağmen kimseyi öldürmeyi düşünmediğini söyledi.

Elazığ'da 117 adet suç kaydı bulunan 3 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da çeşitli suçlardan 117 suç kaydı bulunan 3 şüpheli, çaldıkları kabloları araçla taşırken polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Mahkeme karşısına çıkartılan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da 117 adet suç kaydı bulunan 3 şüpheli yakalandı

Elazığ'da çeşitli suçlardan 117 adet kaydı bulunan 3 şüpheli, çaldıkları kabloları araçla taşırken polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'da kaçak kazı yapan 4 şüpheli suçüstü yakalandı

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, kaçak kazı yapan 4 şüpheli suçüstü yakalandı.

Elazığ'da hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da hırsızlık yaparken polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan şüpheli, tutuklandı.

Elazığ'da 38 adet suç kaydı bulunan 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da toplamda 38 adet suç kaydı bulunan 2 şüpheli, yaptıkları hırsızlık sonrası yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da 38 adet suç kaydı bulunan 2 şüpheli yakalandı

Elazığ'da toplamda 38 adet suç kaydı bulunan 2 şüpheli, yaptıkları hırsızlık sonrası yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'da 3 şüpheli akülü araç çalarken suçüstü yakalandı

Elazığ'da 3 şüpheli, bir ikametten akülü araç çalarken polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

18 suç kaydı olan şüpheli, kablo çalarken yakalandı

Elazığ'da 18 ayrı suç kaydı bulunan şüpheli, bir kamu kurumundan kablo çalarken polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Elazığ'da son 9 ayda 321 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da son 9 ayda uyuşturucu madde ticareti ve hırsızlık suçlarından 321 şüphelinin tutuklandığı bildirildi.

22 ayrı suç kaydı olan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da çeşitli suçlardan kaydı olan zanlı, bir iş yerindeki hırsızlık olayı sonrası polis ekiplerinin titiz çalışmaları neticesinde yakayı ele verdi. Adliyeye sevk edilen ve 15'i hırsızlık olmak üzere 22 adet suç kaydı bulunan zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da 19 suç kaydı olan 2 hırsız kaza yaptıktan sonra yakalandı

Elazığ'da hırsızlık yaptıktan sonra trafik kazasına karışan 2 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

Elazığ merkezli 4 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 30 gözaltı

Elazığ merkezli 4 ilde gerçekleştirilen telefon dolandırıcılığı operasyonunda 30 şüpheli yakalandı, çok sayıda suça konu malzeme ele geçirildi.